Nya regler?

Fick en fråga i helgen.


Varför kallar du Mullsjö för Mullsjölona?


Det finns ett lag i Spanien som tror att dom är lite  (mycket) bättre än alla andra. Dom gör aldrig nåt fel. Dom tror själva att dom är oslagbara. Just det Barcelona.


Veckans Mullsjö: Laget har redan före premiär matchen ett stort problem. Dom har nämligen ingenstans att lira nästa år då dom ska spela i eliten. Det kallar jag förtidig utlösning.


Precis som Världens bästa div 3 lag Lindome (alla hatar oss, blott de fruktar oss). I helgen så körde vi över Guldringen med 8-1. Trots att mer än halva laget hade varit ute och firat våran backikon Bulten natten före match. Bulten är för övrigt den enda person som jag känner som kan göra av med 6,200 på en privatfest. Hur E det möjligt?


Hedvig och Bengt Andersson måste vara Sveriges sämsta fotbollsmålvakter. Dom gör alltid minst en tavla per match. Därför avgudar jag Bengt.


Nya regler: Man får tydligen inte ta ut målvakten i sudden. Varför? En förnedrande flat smäll på kinden på sin motståndare ger endast 10+2 minuter.


Shit vad det är jobbigt med feber.


Låten The Weigth kommer snart ut i en ny tappning. Studiotiden är bokad och klar.


Såg Pixbo slå Balrog med 3-0 i helgen. Orättvist var nog bara förnamnet.


Balrog ser heta ut i att missa målchanser i år. Eller var det bara en engångsföretelse.


Daniel Skoog är min favo domare. Han kan man ringa en lördagkväll när man behöver en domare på söndagen.


Warberg möter Aik i årets herr final.


Tar man ut lagen till Ligacupen på årets publiksiffror? Då kommer Världens bästa div 3 lag att vara med nästa år. Även om det blir efter ett stort räknefusk.


Varför måste alla lag i innebandyn ha minst en idiot med i sitt lag? Ska skriva en lista så ni fattar vad jag menar.


Jag håller med Matte Forslund i mycket av vad han skrev. Men ge fan i Vidar.








Kommentarer
Postat av: Maisare

Japp. För rent generellt så tror ju vi maisare att vi är bättre än alla andra.
Prata om saker du vet någonting om istället, du skriver bra men ibland tror du lite för mycket. Vi har aldrig någonsin sagt att vi kommer vinna södraettan. Vi har däremot sagt att det är vårat mål. Blir de bättre för dig om vi är lite mer svenska och hoppas att vi klarar oss kvar? Känns de som en bra målsättning?
Våga sikta högt, då kommer man längre.
Hallfrågan är det lokalmedia som har blåst upp, inte vi. Men givetvis tycker vi att diskussionen är positiv eftersom vi inte har närheten av nog med träningstider och en rent ut sagt värdelös publikhall.

Postat av: syrran

leksand-AIK i kväll, gissa om de e nån som e bänkad framför tvn ;)

2007-09-17 @ 17:48:15
Postat av: En vän

Ett jävla prat om en massa tjocka gammla gubbar föredettingar. Tycker ni skryter som Roma men ni har en klart bättre coach än dom. Och sà fort ni möter lag som är lite bättre blir det torsk men vad gör det ni spelar ju bara för det är kul. Vi hörs Ciao

2007-09-17 @ 17:58:12
Postat av: Anonym

Det smartaste jag gjort ligger nog i framtiden

2007-09-17 @ 22:41:24
Postat av: Johan Sjöstrand

Men Koppen, Barcelona ÄR bäst, och gör ALDRIG några fel. Det är fascisterna i madrid som gör alla felen. Barcelona är precis som Djurgården, bättre än bäst och alla håller på dem innerst inne.

2007-09-18 @ 04:28:40
URL: http://blogofinnebandy.blogspot.com
Postat av: Koppen

Halloj Syrran.
Hälsa skithögen och gratta till segern.

2007-09-18 @ 07:22:20
Postat av: Johan Fransson

Jo, precis Koppen! Du har fattat allt rätt! Det är verkligen MAIS som har blåst upp detta om en ny hall, och inte lokala medier samt innebandymagazinet. Att det sedan varit på tapeten i 10 år nu men först nu får uppmärksamhet är inte vårat fel.
Jag lovar att, från min plats på läktaren, hälsa MAIS att bli mer Svenska och aldrig påstå att målet är att gå upp i Superligan.

2007-09-24 @ 00:46:45
Postat av: Koppen

Fransson: Ska hälsa dom det. Bjuder på en kaffe när Partille kommer på besök. Den matchen vill jag inte missa.

2007-09-24 @ 09:22:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback