VBD2L

Håkan Pettersson.



Likt Ebba Gröns låt "Die Mauer" så stod han bara där en dag. Gubben dök upp på en träning och frågade om vi behövde en målvakt (Mur). Självklart så tackade vi ja när legenden ville lira med oss. Håkan är enligt mig en av Göteborgs klart bästa målvakter. Man kan väl lugnt säga att han räddade oss ett flertal gånger förra säsongen.



Håkan eller (Kvisten som han kallas) missar då och då en träning för hans andra karriär. Pingis. Han säger att det är bra att kombinera Innebandy och Pingis. Vilket jag fortfarande inte har fattat. Kvisten sitter ju på knä i Innebandyn. Ska väl vara reflexerna då.



När både han och Reitan inte kunde närvara vid ett tillfälle föra året så lånade vi in Veteranernas målvakt. Gissa om vi garvade när det kom fram att Veteranernas målvakt var yngre än både Kvisten och Reitan.




Niklas Meyer.



Här har vi en kille med självförtroende. Han ser sig själv mest som en avslutare i Zlatan klass. Han vägrar att spela om han måste lira back. Här har jag ett stort problem. Niklas är lagets festfixare. Han älskar att styra upp saker vid sidan av planen. Vilket han E en mästare på. Men hade han bara styrt upp spelet på planen så som han styr upp grillkvällar mm så hade Meyer varit landslags aktuell.



Killen har kickat fotboll med ÖIS. Men valde tillslut Innebandy och Lindome. Vilket säkerligen alla Öisare är överlyckliga över.



På sin fritid så älskar Meyer att påta i sin trädgård. Samt lugna och stilla hemmakvällar framför tvn med sin käraste och ett glas Kapten Haddok dryck i handen.



Hans firmastatus har alltid varit god. Trots att han en gång hamnade i trubbel med en av medlemarna. Det gick helt enkelt så långt att Meyer kastade ut killen från hans inflyttningsfest.



Johan Bengtsson.



Här har vi lagets största charmtroll. Finns nog inte en enda tjej som inte har skakat tass med JB en sen lördagskväll på Avenyn. På sin facebook så har han 10,000 tjej kompisar. Han E helt enkelt en svärmorsdröm. På planen så är han en riktig slitvarg. Han själv säger att han är Geniets städare. "Jag får alltid städa upp när Geniet går bort sig".



JB har en lite annorlunda sätt att träna försäsong. Likt Kvisten så älskar han att kombinera två sporter. På JBs schema står det dans. Vilket tydligen ska vara bra för fotarbetet. Ett annat skönt citat som han har lämnat är "Jag skulle aldrig kunna spela med Henrik Quist, vi är för lika".



Hans status hos Firman E god. Då han e en riktig Lindomeprodukt som har gått den långa och hårda vägen.

 

Kommentarer
Postat av: Tony

JB kör sin försäsong på Parkan...

2008-05-27 @ 22:15:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback