Jobbig vecka...Vilken helg. Vilken vecka.......Veckan som gått var kass. Hade en ständig knoppvärk. Lite väl mycket att tänka på. Såg fram emot helgen sjukt mycket. Winnerbäck, Guld till AIK och en seger mot Warberg.Efter lite fredagsmys så var äntligen spökhelgen här. Emil och Ebba satte på sig sina värsta masker. Här skulle det busas. Efter att ha förklarat för Ebba vad vi skulle göra så sken hon upp som Sol. vi började med att gå ner till tipset (lokala affären). Där gick gullisen in i butiken. Fram till kassan och vinkade lite samtidigt som treåringen sa "Bus eller Godis". Människorna skrattade i kassan när Ebba gick fram till godishyllan och tog en Kexchocklad och gick ut ur affären. Jag stod utanför och fattade nada när Ebbis kommer ut med godis och samtidigt blir jagad av chefen. Allt slutade dock bra. En äldre Dam i affären betalade chockladen enbart för att det var en liten gullunge.Söndagen E redan historia. Guld och två pinnar i Warberg. Bara att hoppas att Warberg snart får tillbaka några av sina skadade spelare. Dom behövs. Allt verkar ju vara uppbyggt runt dom. Spec eftersom dom alltid har varit på planen dom senaste åren då matcherna har stått och vägt. Måste ha varit nervöst för dom nya killarna att få lira 5 mot 3 i slutet av en match. Hade aldrig hänt om Kimmo, Svennsson, Danielsson, Nilsson hade varit friska. Men nångon gång ska ju vara den första. Warberg finns i Globen i April. Motståndarna återkommer jag med.Igår var det träning. En mycket bra sådan. Lindås var nere och sparrad. Både vi och dom fick testa både PP och Boxplay mot varandra. Sen lirade vi 3x15 minuter. Härligt att kunna ha ett sådant bra samarbete.
 


Idag E det en ny träning på G. Mycket avslut står på schemat. Får la jobba på en ny övning nu så att killarna inte somnar på planen. Måste säga att jag är riktigt impad av "Nya Pixbo" (som experterna kallar oss). En bra blandning helt enkelt. Såååå roligt att se hur bra dom unga tar för sig. Fattar inte varför man som ledare många gånger tidigare genom åren har sattsat så mycket på äldre gubbar. Okej rutin är inte att underskatta. Men den glädjen och viljan som finns hos de yngre behöver inte alltid vara sämre. Det ska vara en bra blandning helt enkelt.

Kommentarer
Postat av: Niklas Malmgren

Det beror väl på att dom yngre spelarna är bättre utbildade idag än förr. Samt att idag finns det killar i 18 års åldern som spelat IB i 11 år...Back in the days för att ha spelat i 11 år behövde du ju vara 30+....

2009-11-05 @ 18:28:07
Postat av: En vän

Trodde du kunde innebandy ;) Warberg är inte i Globen i april dom åker i kvarts finalen. Det blir fiasko i år.

2009-11-06 @ 15:57:56
Postat av: Rune Engström

...kanske lättare att acceptera en bänkning... ler, se min http://ehuscoaching.com/blog/?p=451

grattis förresten gamle man../capello

2009-11-11 @ 23:12:04
URL: http://ehuscoaching.com/blog/?p=451http://

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback