Idag ska vi träna på att lira utan vatten.



Ibland hittar man rätt låt. Spotify är grymt. Nu rullar Kents "Nya Ullevi". Sist vi sågs var det vinter och en meter snö. Underbar textrad som tyvärr stämmer.


Jag tror att många lag kommer att höja sig i år. Som Jönköpings herrar... JIK blir en svår motståndare för alla allsvenska lag.


Tack Svenskaspel. Sirius 2.60 mot Helsingborg var det bästa oddset på väldigt länge. När man sedan kunde kompletera med Örebro HC och Aston Villa så var allt hemma. Bara att tacka.



# Alla tränare jobbar inte riktigt efter facit. Minns när vi skulle lira våran sista match innan seriestart med Ladugårdsskogen. Då säger tränaren. Idag ska vi träna på att lira utan vatten. Jag sket i att ta med mig flaskorna.
Hmmm. Hur tänkte han då? Veckan före hade vi lirat 3x20 internt med blyvästar. På den tiden så vägde jag runt 65 kilo. Med 7 kilo bly på axlarna så försändrades allt. Till och med Christer Peterssons löpsteg var nog finare än mitt. Behöver jag säga att vi åkte ur serien.


# I helgen väntar Djurgården och Huddinge. Spännande. 



# Nästa helg kommer IKSU på besök. Alltså en tuff öppning för oss i år. Men väldigt inspirerande. Nu får vi se hur bra vi är. Skönt att möta "Experternas topplag" direkt. Läste på nätet att nån snubbe tyckte att vi skulle lira vackrare. Hur menar han? Spelar vi fult? Skit samma. Vi är snyggast både på planen och brevid. Sen får ju alla andra säga vad dom vill. Ni kan skratta om ni vill. Håna oss vi rör oss ni står stillll.


# Coolaste namnet i allsvenskan. Ryan Miller. Hans betyg i dagens aftonblad. "Bra kämpainsats,men sämre med boll". Fan precis så sa alltid min fotbollstränare. Eller var det tvärtom? Asch, vem bryr sig. Svensk fotboll har tappat i år.


# För ett par år sedan så lirad vi i Mölndal en cup. Vi skulle möta Solna Kamraterna i kvarten. Klabbe frågade mig på skoj före matchen om jag verkligen skulle göra mitt bästa (Aikare som jag E). Jag svarade. "Jag ligger lågt idag .Men hänger väl några om jag måste". Vi vann med 4-0. Jag gjorde 2 och passade till 2. Förlåt mig....


# Älskar att följa mina barn i deras idrott. Tyvärr så ser jag alldeles för mycket mig själv i Emil. Killen är 7 år. Hans blåa vackra ögon blir svarta när han beträder planen. Efter matchen sist så intog vi MC Donalds med tränaren och hans son. Vi tjötade lite om Emils temprament. Vilket fick mig att säga följande. "Men alla lag behöver ju en dåre". Tränaren tittade på mig och sa. "Men Micke, han är 7 år". Jag hörde hur jävla dum jag lät. Så jag fick fram. Okej, jag ska prata med honom IGEN. 



# Nu är det bokat. Finland i December. Mäktigt. 



# Ett lite rykte uppstod i Båstad. Jag råkade hamna vid dom tecknade tjejernas bord. Vi kom av nån annledning in på mat. Då berättade jag hur vår sermoni vid matbordet i Mölndal funkar när vi äter Pannkaka. Då E det så att om man ska ha blåbärssylt så får man ta av sig tröjan. Fläckarna är ju skit svåra att få bort som ni vet. Tror ni att det har spritt sig? Vågar ju knappt köpa ägg längre. För att inte tala om Blåbärssylt.



# För Er som har väntat några år. Nu kommer det. Koppens Dam blogg.........




Nej dags att storma soffan. Är riktigt förkyld. Synd om mig.....




 



Kommentarer
Postat av: David K

okej så efter matcherna så kör ni mkt pannkakor i laget då, kan höra dig "av med tröjorna tjejer" annars blir det ingen efterätt. :) Världsklass med att "alla lag behöver en dåre", har inte skrattat så mkt på länge..

Postat av: David

Hej!



Nu öppnar vi för länkbyten på Drömfemman.se. Är du intresserad?



Det vi kräver av dig är att vi får en länk till vår sajt. Helst ser vi att du använder vår vår banner:



<a href="http://dromfemman.se?skapa-lag" target="_blank"><img src="http://dromfemman.se/images/banner_200x120.png" alt="Drömfemman.se - Skapa lag" border=0 /></a>



Länk: http://www.dromfemman.se



BIld: http://dromfemman.se/images/banner_200x120.png



Säg till så fort du lagt till oss på din blogg så lägger vi till din länk på vår sajt.



Maila oss på: [email protected]



Vänliga hälsningar

David

Drömfemman.se

2010-09-24 @ 00:02:51
URL: http://dromfemman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback