Skärpning på andra sidan älven

 I fotboll så sjunger ofta klackarna ”Ni sjunger bara när ni leder”. Inom innebandyn så säger vi ”Ni skriver bara när ni vinner”. Vinner vissa lag så kan man ge sig sjutton på att dom har en bra skrivet match referat på nätet senast vid frukost nästkommande dag. Vid förlust så kan det ta en vecka. Om det överhuvudtaget kommer nåt. Jag kräver skärpning på andra sidan älven.


Partille=Mallorca, Cagliari, Tampa Bay.

Zorro skriver att Partille är det artonde bästa laget i Sverige för tillfället. Undrar vad vi då är i världen? Man blir lite stolt om man tittar på andra idrotter och serier och gör samma jämförelse. På artonde plats ligger bla Mallorca (Fotboll Spanien) Portsmouth (Fotboll England) Cagliari (Fotboll Italien) Tampa Bay (Ishockey USA) New Orleans (Basket USA) Aik (Ishockey Sverige). Bara att hoppas att sponsor gruppen jobbar dygnet runt nu. Vi är stekheta.


Innebandykväll?

 Är det bra för Innebandyn att det gjordes 68 mål på fem elitserie matcher en endaste kväll? Tänk Er om vi hade Innebandykväll (istället för Hockeykväll). Inte ens Granqvist hade hunnit med att Komentera alla målen. Då vet ni ändå att han kan prata riktigt fort. Vi hade varit tvungna att ha tre timmars programtid. Vilket jag inte tror att en tv kanal ger Innebandyn inom dom närmaste 30 åren.


Fira jul med Bräckan?

Tänk Er om alla föreningar hette Bräckan. Vad lätt allt skulle vara. Vilken trevlig dialog alla föreningar skulle ha med varandra. Vi skulle alla bli en enda stor Innebandyfamilj. Givetvis så skulle Ola vara tomten på julafton. Och det skulle serveras hummer istället för skinka.Vad trevligt vi skulle ha. Bräckan har en underbar policy när det gäller spelarrekryteringar. Önskar Er all lycka i tvåan. Snart så köper jag mig ett stödmedlemskort. Ge mig Ert bankgironummer så kommer pengarna.


Why

Nu är det dags att köpa nya t-shirt. Alla är för små igen. Varför inträffar detta alltid i slutet av december?

 

Snart så börjar schlagerfestivalen. Jag säger att Carola kommer att vinna. Men oddsen är väl inte ens spelbara.

 

Snart så behärskar jag min ukulele. Någon som behöver en ukulele i sitt band?


Bättre förr?

Tittade igenom mitt videotek i dagarna. Hittade en kassett med Pixbos alla mål under guld året 2002. Kedjan med Jerker- Jihde- Hellgård visste redan på den tiden hur man gjorde snygga mål. Trion svarade för nästan 80 % av alla målen i slutspelet.


Hittade dessutom fotbolls WM 1982 i Spanien. Vilka mål det gjordes. Men framför allt så hade alla lag riktiga lirare.Vad sägs om guldlaget från Italien.


Zoff - Cabrini, Scinea, Gentile, Collovati - Oriali, Bergomi, Tardelli, Conti - Rossi, Gratziani plus avb Altobelli. Vilken 4-4-2 uppställning.


Var allting verkligen bättre förr?


Nilsson till BlåGult.

Varför värvar ingen storklubb Patrik Nilsson. Killen är för bra för att spela i Södertälje. Jag gissar att Patrik spelar i Storvreta nästa säsong.


Mästarna heter Warberg.

Visst är det kul att lag 1 får välja sin motståndare i slutspelet. Om vi leker med tanken på att serien nu var slut. Så tror jag att säsongen hade slutat så här.


1. Jönköping

2. Pixbo

3. Storvreta

4. Warberg

5. Aik

6. Järfälla

7.IBF Falun

8. FC Helsingborg


Jönköping väljer Helsingborg och går lätt vidare till semi.

Pixbo tar Falun. Som dom sedan spelar ut i tre raka.

Storvreta väljer Järfälla. Efter fem matcher så står Storvreta som segrare.

Warberg får Aik på sin lott. Det blir en repris av fjolårets final. Warberg vinner.


Semi

Jönköping-Warberg.Warberg vinner efter fem matcher.

Storvreta-Pixbo. Coacherna avgör match serien. Och då vinner Pixbo ganska enkelt.


Final

Pixbo-Warberg. En final som kan sluta hur som helst. Men jag tror att Warberg vinner.


 Warberg blir Svenska mästare 2006.Sm Finalen

Mike och Martin står när dom andra faller. Bara att hoppas att dom inte blir bestulna på Sm finalen i år igen.

TestFörsta inlägget

Välkommen till min nya blogg!