Akta Er så att ni inte bränner Er.

Ja ha. Nu är man en idiot. Bara för att man har valt sida så blev man av vissa ANONYMA helt idiotförklarad. Vad jag och Johan vill är ju att vi ska ha en debatt om framtiden. Men det kanske var alldeles för svårt att förstå.

   

Tråkigt nog så börjar det kastas skit istället. Anonyma Hjältar är modiga nog att dra upp en massa skit eller gamla saker. Ingen har däremot talat sig varm om Lars-Gunnar Tjärnqvist. Vilket jag tycker att ni borde göra. Eller vill ni bara byta ordförande för bytets skull? Frågar ni mig så verkar det så.

   

När jag valde att starta en blogg var det för att skriva av mig lite. Vädra Egna åsikter och Tankar. Folk behöver inte dela samma uppfattning som mig. Vilket vore mycket konstigt om det gjordes. Efter att ha bloggat ett tag så har jag närmast blivit chockad många gånger. Bla att så många läser bloggar. Många av dom man pratar med tycker att bloggare är dumma i huvudet. Men många läser i alla fall alsterna. Vem är då dummast?


 

Man får höra en hel del skvaller när man har en blogg. Men människor/friends som man talar med avslutar alltid samtalet med ?Men det får du inte skriva?.

  

Nu till något helt annat?????..

 

# Fotbollsallsvenskan har ju börjat. Igår fick jag se mitt kära AIK bli helt utspelade av Malmö. Tråkigt men sant. Vi får helt enkelt tacka Malmö för en givande lektion. Tack.


 

# Kul att zooro människorna har fått en sport. Då kan dom träffas och zorra hur mycket dom vill. Ta bara inte med er skiten till Innebandyn.


 

# Hahahahaha. Läste ett inlägg om att jag skulle vilja göra karriär inom förbundet. Det var det roligaste jag har läst på väldigt länge. Du (Anonym såklart ) känner då inte mig. Har aldrig haft en enda tanke på det. Hahahahaha.


 

# Ska snart ta ett bloggsommarlov.


 

# Hur tappar man sin egna trovärdighet i sin egna dagbok?


 

# Man kan kolla upp ip-nummer. Vilket förövrigt är ganska så roligt. Ni anar inte vilka som är dom Anonymafegisarna.

 
# När la man Askersund i Örebro?


 

# Förövrigt så önskar jag att Västerbotten får Dam WM. Det finns inget ställe i hela Sverige som man blir mer omhändertagen än Umeå. Dalen håller världsklass. Så gillar jag också hembakat.


 

Ha nu en underbar dag.  Vilket jag ska ha. Ut och lek i solen. Men akta er så att ni inte bränner Er.


Är Innebandyns demokrati hotad?


Hur är det med demokratin inom innebandyn egentligen? Frågan känns väldigt berättigad tycker vi efter vårens alla turer om 14 lag hit och dit. Det följs nu upp av ett ännu värre brott mot demokratins principer. Per Jansson riskerar att få en mot kandidat i 58-årige Lars-Gunnar Tjärnqvist från Västerbotten. Inget fel i det om det inte vore för att inget distrikt har nominerat Tjärnqvist, inte ens hans eget distriktsförbund. Han satt fram tills nyligen i valberedningen och det ger en fadd bismak. Fanns det verkligen ingen annan kandidat, det luktar väldigt mycket jäv. Fanns det ingen annan kandidat eller bestämde man sig för att nominera en av sina kollegor bara för att ha någon att nominera?Självklart ser vi inget fel i att Jansson utmanas, det är en av demokratins spelregler. Det vi vill se är att fastställda regler följs. Dessutom ser vi inte det positiva i att byta ut en 43-åring mot en 58-åring, ska Jansson bytas ut skall det vara mot en yngre visionär, inte en "innebandypappa". Den som ersätter Jansson bör komma från innebandyns egna led, gärna som spelare, tränare och sedan olika förtroendeuppdrag. Vi ser inte heller något hinder i att en motkandidat är kvinna, om rätt kompetens finns. Men som det nu ser ut finns det ingen hållbar motkandidat till Jansson.

 

Dessutom får vi inte glömma vad Per Jansson gjort för svensk innebandy. Det är tack vare Janssons hårda arbete som vi ser så mycket innebandy i SVT idag, han har jobbat hårt för att lansera innebandyn i Sverige. En sak som dessutom talar mot Tjärnqvist är att han idag är ordförande i Västerbotten, samma Västerbotten som söker dam-VM. Det är som upplagt för en jävsituation, eller tvärtom, han väljer bort Västerbotten just för att inte riskera jävanklagelser.Så länge ingen stark motkandidat med en djupförankring inom innebandyrörelsen kan presenteras ser vi inga skäl till att avsätta en hårt arbetande och djup engagerad ordförande som Per Jansson.
 
Johan Sjöstrand

Krönikör Innebandynytt.se och ansvarig bloggare för Blog of Innebandy


Mikael "Koppen" Lindqvist

Krönikör Innebandymagazinet.se och ansvarig bloggare för Koppens Innebandyblogg


Cara cara Mia, Gör ont, Håll om mig.

Som sagt, vi är lite Schlagertokiga i vår familj.


Någon mer än jag som retar mig på Lillasportspegeln? Vad är det för geni som har satt upp basketkorgen över en trapp? När bollen går i korgen så är chansen väldigt stor att den far ner på trappen och sedan iväg ett tiotal meter. Blir skitsur varje gång jag ser det.

Ville du inte göra mål?

Kroppen värker. Det känns som om man har blivit överkörd. Min kropp pallar inte ens 2x20 minuter korpfotboll. Sorgligt. Dessutom så torskade vi med 4-3.
 

Idag har Emil och jag varit och lekt med hans kompis Tobbe. På vägen hem så gick vi förbi fotbollsplanen. Då sa jag. 

Där spelade pappa match igår.

 

Emil- Gjorde du åtta mål?

 

Jag- Nej jag gjorde inga mål.

 

E- Ville du inte göra mål?

 

J- Nej (sa jag och ljög för 4åringen rakt upp i hans face).

 

E- Var du domare?

 

J- Nej jag var back.

 

E- Vad är det?

 

J- Inget du behöver lära dig.

 

E- Okej, nu köper vi glass.

 

J- Vaket, det gör vi.


  

# Urban Karlsson måste var Innebandyns bästa Sportchef förtillfället. Vilka värvningar. Bra jobbat Urban.


 

# Funderar på att ta ett sommarlov från bloggen.


 

# Funderar på att ta ett lag igen.


 

# AIK i toppen av allsvenskan. Gott.


 

# Var på jobbet kl 06.57 imorse. Ingen trodde mig. Jag förstår dom.


Måste ut och spring nu.

Oj vad trött man är klockan 5.25 på morgonen. Ebba vaknade och ville gå upp. Jag tog mig sakta ur sängen och klev direkt till kaffebryggaren. Starkt kaffe är gott på en söndagsmorgon.


 

Vilka matcher vi fick se igår. Här och här kan läsa om några av mina intryck från gårdagen.


 

Sitter nu framför datorn och har Ågren. På onsdag så börjar det igen. Åh jag som inte har rört mig sen sista matchen förra säsongen. Bjuder Er här på en härlig sida. Laget slutade 2a i div 3 förra säsongen. Jag garvar alltid åt lagfotot. Vilka muppar vi är. Men så jobbar vi också alla på samma ställe. Nej, det är inte Samhall. Men jävligt nära. Kör nog en Ray Wilkins fris i år med. DVS bakåtkammat slick.
 

 

Nej nu måste jag leta efter dojorna. Vet att dom har legat på balkongen hela vintern. Men tydligen så tog Carina in dom förra veckan. Hur fan kan dom då försvinna?


 

Ebba har börjat krypa. Kul men jobbigt för farsan.


Höll på att glömma årets "RadioHit". Dunka mig Gul och Blå. Hörde den på P3 i Torsdags.Vad tror ni? Nån annanplåga på G?


Aldrig att han väljer Öland.

Vad är det som händer?

 

Färjestaden vill ha Mika Kohonens namnteckning. Hmmmm. Går han dit så får vi svaret på om han lirar för att vinna titlar eller om han lirar för pengar. För inte kan väl Färjestaden vinna titlar? Kul i alla fall med en nykomling som slår sig på bröstet.


 

Vilka blir kvar i Pixbo? Tror på en föryngring nästa säsong.
 

 

Pratade precis med en förkyld Poet. Önskade han all lycka i dagens match.


 

Ikväll är det fest. Klubben för inbördesbeundrare ska parta i Globen. Oj vad det kommer att skvallras. Tänk om nån gör en Mikael Karlsson och skriver på för en tre till fyra lag. Coolt. Allt kan hända ikväll.


 

Jag spänner mina små muskler och tippar redan nu nästa års finalpar. Jag säger Warberg-AIK på herrsidan. Samt Pixbo-Balrog på dam.


 

Årets sommarlåt är här. Den kommer att plåga oss mer än Bottttten Anna gjorde. Mer om det imorgon. Eller ikväll. Är ju som sagt på skrivhumör idag.


Om ni vill ha mig, nu kan ni få mig så lätt.

Har ju som sagt bestämt mig för att ta ytterligare ett sabbatsår. Men det börjar att klia i fingrarna. Tänk om det fanns ett lag som lirade i Aktiviteten. Jag skulle ta det direkt. Shit att Mölndal gick i graven. Vilket lag vi hade. Skogis, Dala, Finn, Let, Jonny, Jögi, Linus, Pilly, Reitan, Jonte, Robin, Pålle, Angle, Fridh, JG, Jonte, Stjärna, Köster, Linkan, Marcel, Hilmer, säkert glömt någon.


 

Anbuden saknas inte. Några verkar vara riktigt roliga. Men det handlar ju som sagt om tiden. Jag orkar inte träna mitt i nätterna tre gånger i veckan. Inte så länge som jag har ett heltidsjobb.


 

Så nu vet ni förutsättningarna. Jag säger som Håkan Hellström.


  

"Om ni vill ha mig, nu kan ni få mig så lätt"


 Någon som har ett jobb till mig? Ett riktigt alltså.


Nu lägger jag av.

Det blev hårdare än väntat. Samspelet mellan mig och Jonte funkade inte. Som tur var så vann vi fjärde matchen med 5-4. Nu stod det 2-2 i matcher.


 

Jonte och jag satte oss ner vid gungorna. Vi delade på en flaska hallonsaft för att få tillbaka kraften. Nu gällde det att kämpa. Matchen startade i ett rasande tempo. Det var 12isarna som försökta springa sönder oss.


 

Matchen stod och vägde när Jonte fick ett friläge. Men oturen grinade oss rakt upp i ansiktet. Bollen ville inte in. Som ett brev på posten så kontrade 12isarna in segermålet. Jonte och Zlatan tog förlusten på ett bra sätt.  


 

Själv var jag rasande. Vi kom ju bara upp i 70% i sista matchen. 12isarna skulle inte ens kunna slå Ebba och Carina. För då hade dom varit tvungna att för matchen. Nej, det här var droppen. Nu lägger jag av. Helt bedrövad tog jag mig upp till lyan. Nedstämd som få satte jag mig i soffan och slötittade på "Jerry och dom tre vännerna".

     

# Idag gäller det. Vilka får lyfta buklan i år? Kan säga att känslan av att få kyssa den är obeskrivlig.

 

# Glömmer aldrig banketten efter guldet. Magisk Kväll.


Felinställt sikte.

När Zlatan och jag gick till planen så halkade jag efter. Visst jag borde vara först nu när jag blev årets forward. Men jag är nere i en svacka.


 

När Zlatan äntrade planen så hörde jag 12isarna vråla "Hej Emil, var har du farsan". Han kommer sa den lilleprinsen glatt. Två sekunder senare så såg dom mig. Då vrålade alla i kör "Micke är med oss". Hehehehe, gott att man fortfarande kan dominera på vissa planer.


 

Jag gled in och skickade iväg ett skott. Men siktet var som vanligt felinställt. Bollen tog mitt på Jonte. Ajajajaja. Jonte vek sig dubbelt och tårarna rann ner för hans kinder. Jag tröstade han med att han idag skulle få spela i mitt lag. DVS det vinnande laget.


 

Det var som vanligt bäst av fem matcher och först till fem som gällde.

   

Fortsättning följer????..


Nelly.

Idag var man mindre poppis på jobbet. Började med att stänka på AIK låten på bandaren. Sedan så höjde jag när Mauro Scoccos "Nelly" kom på radion. Shit va nära det var att jag fick spö.


 

Idag är jag lite bitter. Så jag skall nog hålla mig ifrån bloggen. 
 


Några timmar iallafall. 


 


Ni bara ringer när ni vinner.

Sorry. Tippade fel igen.


Konstigt att inga IFKare svarar ikväll.


När AIK  åkte ur för några år sen så höll min telefon på att brinna upp.


"Ni bara ringer när ni vinner"

Det är inte lätt att vara Ödmjuk.

Oj vad många ni har blivit som är inne och läser här. Igår hade jag över 700 sidvisningar. Samt Över 300 unika besökare. Hoppas att ni trivs här.


Tänk att just min dagbok tjuvläses över hela Sverige.
 

Idag kommer AIK att krossa IFK. Skall bli så gott att äga vardagsrummet hos Fredrik med familj. Känner på mig att AIK vinner med 3-0.


Klart att det inte är medias fel att Caperio slog ut Pixbo. Vad jag menade igår är att media är duktiga på att sätta press på diverselag. Fattar ni nu då?


Många frågar mig varför jag kallas Koppen. Så jag får väl ge Er svaret. När jag var liten så var jag en riktigt dålig förlorare. Ja ,jag höll nästan Pixboklass. Så en kompis till mig tyckte att jag grinade så mycket att man kunde fylla en tekopp med mina tårar. På det sättet blev det Koppen.


# Så länge min chef  låtsas att  jag har mycket lön, låtsas jag som om att jag har mycket att göra.


# Eshan: Kan jag beställa en skiva? Stor humor. Kan lova att alla inte uppskattar den. Men vem bryr sig? Det är ju så skoj att sparka på folk som redan ligger ner. Eller hur?

Bästa laget vann.

Sitter på jobbet med en kaffe i näven. Har tänkt mycket inatt. Hur kunde Pixbo åka ut mot Caperio?


Är det medias fel? Skapar media medvetet tryck på vissa lag? Svaret är ja.


Läs bara text-tv. "AIK förlorade mot Kalmar". Varför skriver dom inte Kalmar slog AIK?


Så trött på AIK och Pixbo. Första var det AIKs tur att såga Caperio. Vi var dåliga sa dom. Nu är det Pixbos tur att gnälla. Vi var inte i form. Dåligt av oss mm.


Nej, ta inte ifrån Caperio deras segrar. Dom har vunnit helt rättvist. Bästa laget vinner alltid i bäst av fem matcher.


Rånade Licensbetalare.

Hur kan SVT välja matchen Warberg-Storvreta?


 

Pixbo-Caperio har ju byggt upp en makalös stämning. Jag är licensbetalare, och detta känns som ett rån.


 

Det är precis som om man skiter i att sända sista avsnittet av en kanon serie.


 

Ja ja ja ja, jag får väl bege mig till Lisebergshallen. Men för Er som har lite längre än mig tycker jag mycket synd om. Bara att hoppas att "Kustenspärlor" och Storvreta kan bjuda på lite dramatik.


Hört på Klubben.

En helg fylld av Innebandy. Carina sitter i seket hela dagen i Jihde-Cup. Själv så har jag planerat att ta en kaffe med fixstjärnan. Ebba o Emil vill säkert gå ut och leka snart. Bara att hänga med.
 

 

Imorgon så ska Emil ha kalas på Bushuset. Då blir det drag.


 

Helgens schema är fullt. Idag vankas kalas hos Emils kompis Samuel. Det blir som sagt mycket tårta i helgen. Tur att korpfotbollen börjar om två veckor.


 

Igår var jag på klubben (Puben). Vi har en liten tipsklubb. Där hörde jag följande.


 

# Att bara ta en öl är lika svårt som att håll nollan i Innebandy. Det är helt jävla omöjligt.

(Sagt av just en målvakt)


 

# När jag semestrade i somras så hörde jag följande kommentar. Det var en pappa som satt på puben med sin lilla son. Sonen sa. Pappa jag är sugen på glass. Pappan svarade. Det är jag med. Men vi har bara pengar så det räcker till två öl.

   

Man kanske skulle bli målvakt?


Alla har ett val.

Igår så ringde jag en gammal spelare. Han står i valet och kvalet mellan två klubbar. Eftersom jag respekterar killen väldigt mycket så fick han inte ens något råd. Alla har ett eget val. Bara att respektera andras val hur det än blir.


Appropå val. När jag lite senare på dagen var nere i Mölndalsbro för att handla Innebandy-tv-mat( Kött, pommes, BEA) så hamnade jag bakom en skön snubbe i kön. Man kan väl säga som så att han är Mölndals egna Christer Pettersson.


Han lade upp ett sexpacköl, 2 st burkar kattmat, en chokladkaka (storlek Maxi )på rullbandet. När han sedan skulle betala så visade det sig att han enbart hade 23 kronor. När den snälla expediten då förklarade att pengarna inte räckte så insåg mannen att han var tvungen att ta bort några artiklar. Då började han att tänka högt.


- Öhhh, katten är nog inte så hungrig idag. Jag tar bort Kattmaten.


- Okej, jag får skippa min egna mat, "chokladen".


- Vaaa, räcker inte pengarna iallafall. 


-Då får jag bryta ölpaketet.


Sorgligt nog så valde han 2st Öl. Men alla har ju som sagt ett eget val.Framför tvn så var det riktigt spännande. Jag och familjens eminenta besök Dennis led framför burken. När det väl blev klart för straffar så var alla säkra på en Pixboseger. Men vad händer?


Mölndals två stoltheter Dala och Skogis missar sina straffar. Jag har aldrig sett mina hjältar missa förut. jag befann mig plötsligt i chocktillstånd. Munnen blev torr, och jag började att andas i Ferrarifart. Skit det samma. Nu får jag se en spännande match på söndag. Må då StorPeps spela.

Hur många procent innehåller Vaaras WM-trupp?

Är det bara jag som undrar?


Här är anledningen till att bloggandet har minskat.


På söndag fyller lill Zlatan 4 år. Jessssus vad tiden går fort. Snart så lirar han i BlåGult.

Södra serien är den bästa.

Det är på sin plats att jag Gratulerar Färjestaden. Vilken enastående säsong dom har haft. Laget har bara förlorat en match i serie plus kvalspel. Förlusten kom mot Mullsjölona. Det ska bli väldigt intressant att följa laget nästa säsong.


 

Det finns några därute i vårt avlånga land som brukar jämföra Div 1 serier. Ni kan sluta med det nu. Nu vet alla att den Södra serien är den bästa. Förra året tog Älvstranden klivet upp i finrummet. I år var det som sagt Färjestadens tur.


 

Nästa år blir det något av följande lag: Partille, Landskrona, Mullsjälona.


 

Niklas Jihde fick till det riktigt bra. Media stjälper oss hällre än hjälper oss. Jag har också funderat i dessa banor. Håll utkik på innebandymagazinet idag.


 

Ses i Lisebergshallen ikväll.


Härlig middag i vänners goda lag.

Då var Påsken snart över. Igår var jag ute och åt en god middag med en massa kändisar. Det var skådespelare och regissörer. Det smeds planer på en uppföljare av deras först succé.

  

Jag kan inte nämna så mycket, men det bubblades mycket om Caperio och en viss herre från Finland. Så snart kanske vi får se den hård skjutande finnen på videoskärmarna. Vem vet.

  

Här bjuder jag på deras första film.

  

Idag skall jag försöka att montera in vår nya tvättmaskin. Hmmm, går nog som vanligt ringa efter experthjälp.


En Bra match.

Storvreta-Warberg bjöd oss tv-tittare på en härlig underhållning. Första perioden var en riktig höjdpunkt. Storvreta släppte bollen på ett hela tiden. Här följer några av höjdpunkterna.


 

# Zebban storspelade i kassen.


 

# Holmérs skymning på sista Warbergsmålet. Där skall en forward stå.


 

# Mikas passning till Kims avgörande mål.


 

# Kanebjörks spel matchen igenom. Här har vi Sveriges nästa storspelare.


 

# Emanuelsson är bäst på ceterplatsen.


 

# Första perioden var magisk.


 

# Att Herr Härenstam inte gick igång så hårt på Kimmos Zorro.


Ellenor Rigby och Plast.

Ellenor Rigby strömmar ut ur högtalarna. Vilken fantastisk låt. Killarna från Liverpool kunde verkligen skriva musik.


 

Måste passa på att tacka för mail, telefonsamtal mm som har strömmat in i dagarna. Inte trodde jag att det skulle bli en sådan stor debatt av mitt förra blogginlägg. Men jag är glad att det blev det. Många är vi som har olika åsikter.
 

 

Året har varit upp och ner. För första gången sedan 1986 så har jag varit borta från Innebandyn. Började visserligen året i Partille men mäktade inte med allt. Jobb, två barn och Innebandy blev helt enkelt för mycket. Så jag fick prioritera och sortera.


 

Jag saknar verkligen tjatet i omklädningsrummet, gemenskapen, mm. Vad jag inte saknar är alla resor, dåliga träningstider, dåliga domare.


 

Jag skrev för några dagar sen att comebacken var nära. Dom som känner mig fattade att det var ett Aprilskämt. Fattar inte varför Magnus Augustsson ringde och frågade vad jag hade på G. Trodde att han kände mig bättre än så.

  

# Zlatan och jag kommer inte överens. Killen har börjat prioritera media före träningen. Igår ville han titta på Bolibompa istället för att träna Innebandy. Men imorgon skall vi ha ett allvarligt snack. Själv så är formen på väg tillbaka.
 

 

Jag tror att Zlatans dåliga humör kan bero på en incident som inträffade i lördags. AIK Dala skulle slå ett långt uppspel. Samtidigt så stack Zlatan på djupet. Bollen for med en enorm kraft fram i luften och träffade Zlatan på insidan av låret.
 

 

Tårarna sprutade ned för kinderna. AIK Dala försökte att trösta stjärnan och sa "kom igen det var bara lite plast". Men det hjälpte föga. 12isarna tyckte i alla fall att uttrycket var coolt. Men vad hjälpte det Zlatan.


 

När vi efter några timmars nötande gick in till tjejerna så förändrades Zlatan. Då visade han minsan stolt upp sitt första bollmärke på låret. Det skall tilläggas att Pappan då blev stolt som en tupp.


 

# Här kommer adressen, om ni vill skicka mig en god Påsk hälsning.

 

Koppen1970@hotmail.com


Vad är Fairplay?

Fairplay. Vad betyder ordet? Någon som vet. Här har vi en som vet. Läs och begrunda alstret innan ni fortsätter läsa resterande blogg.

   

Kul med ledare som bryr sig. Kul med ledare som vill vara ett föredöme. Kul med ledare som vill lära sina adepter taktik. Kul med ledare som framför allt vill föra våran sport framåt.
 

 

MEN VARFÖR MÅSTE MAN ALLTID KASTA SKIT PÅ NÅGON FÖR ATT FÖRA VÅR SPORT FRAMÅT?


 

Blev riktigt sur när jag läste Michael Svenssons krönika. Varför skriver han som han gör?

Vad vill han säga, mer än att Göteborg inte ville spela anfallsinnebandy sista fem minuterna i en gruppspelsmatch.


 

Jag tycker inte att något lag skall be någon annan om ursäkt om man vinner. Eller måste man alltid vinna snyggt? Klart att jag förespråkar fairplay. Men i detta fallet så handlar det om taktik. Detta mina vänner är ju precis vad hockeylandslaget gjorde i OS. Man la sig till och med i en match. Sen så fick man en lättare kvartsfinal. Man gick sedermera till final och vann OS-guld.
 

 

I Sverige så hyllades dom på gator och på torg. Bengt-Åke och hans manskap var kungar.
 

 

Någon som kommer ihåg det?


 

Om man nu skall beskylla Göteborgsstadslag för fusk så kan jag på två röda göra en lista över många fuskare.


 

Fornudden vann SM-guld på att gnetspela. FUSKISAR?

Pixbo höll bollen i två minuter mot Caperio. FUSKISAR?

Polvari-Bengtsson vände ett frislag som resulterade i Pixbos segermål. FUSKISAR?


 

Nej detta blir bara löjligt.


 

Kom sen inte och jämför detta med matchen 1982 mellan Väst Tyskland och Österrike. Jag har varit på fotbollsWM. Kan berätta att det spektaklet är lite större än Stadslags SM. Plus att efter skandalmatchen 1982 så var det tre lag som var förlorare. V-Tyskland, Österrike och Algeriet.
 

 

Hur kan Västmanland klara sig från en massa skit? Fattar ingenting.


 

Sen så finns det ju något som heter skriva i egen sak.


 

Vad är egentligen fairplay?


Jag skall ge er ett exempel så får ni avgöra om det har med fairplay att göra.


En ledare ringde runt till sina kollegor och ville få dom att skriva på en lista. Listan gick ut på att man skulle få ett domarpar avstängda, för att han tyckte att dom var för dåliga.


 

Är det Fairplay?


 

Grattis Västmanland till guldet. Smart av Er att inte gå bort er i sista gruppspelsmatchen. Tack vare de blev det guld.


När Lill Peps kom till jorden.

Så ja. Ikväll börjar semifinalerna. Pixbo tar emot bohemerna från Täby. Här hittar ni mina tips.


 

# Pixbo IBF gjorde det omöjliga. Dom tappade hela sin ledning från första matchen mot Slätafly. Oväntat nog så var det en "skidåkare" som avgjorde matchen.
 

 

# Vet inte om jag har någon lust att lira med 12isarna idag. Igår när jag och Zlatan äntrade scenen så fick jag en smärre chock. 12isarna hade klippt sönder sina blad. Dom hade tydligen sett en ny klubba på nätet som såg ut så. Tydligen så kunde man zorra skit bra med en sån klubba. Bara så ni vet så kommer dom inte få några nya klubbor av mig.
 

 

# Pixbos ladys åkte även dom på plumpen. Tråkigt tycker jag.
 

 

# Partille jobbar på bra. Visionerna att bli ett storlag kommer snart att slå in. Ge bara föreningen lite tid. Jag är säker på att PIB inom en snar framtid kommer att utmana Pixbo i toppen av elitserien.


 

# Mina vänner går i väntanstider. Lill Peps kommer snart med storken. Man blir bara så nyfiken. Jag har ringt Quist i en månad nu och frågat om storken har kommit. Kom igen Tessan släpp ut Lill Peps.


 

# Törs vi hoppas på fyrsiffrigt ikväll? Ja, publikmässigt alltså?


 

# Ett litet tips till Er som ska på matchen. KOM I TID.


 

# Vet inte om det här är rätt forum att släppa nyheten i. Men jag gör comeback i år. Läs mer imorgon, eller ikväll.