Länge leve Pokalen.

Nu får det väl ändå vara bra. Varför ska man byta Pokal?

   

Jag kunde förstå om någon grinig förlorare hade kommit på det. Någon avundsjuk person som aldrig har kommit i närheten av skönheten hade kommit på det. För mig är det den finaste skapelsen på jorden. Ja tätt efter mina barn förstås.

  

Jag kan förstå Er som aldrig har kysst den. Ni som aldrig har badat med den. Ni som aldrig har tappat bort den två gånger på tre dagar. Ni som aldrig har druckit skumpa ur den. Ni som aldrig har lekt kines med locket på huvudet. Ni som aldrig har tappat den i golvet. Ni som aldrig har dansat med den.


 

Er kan jag förstå.

  

Men vi som har sovit med den. Ja nästan har haft sex med den. Vi vill ha den kvar.

  

Snälla. Låt den finnas kvar i våra hjärtan för alltid.

  

Låt mig få chansen att spegla mig i den igen. För jag kommer snart tillbaka.


Regndans Överallt.

Så ja. Då var det dags att kladda lite igen. Uppdateringen har varit dålig. Men även jag måste få ta ett break ibland. Vad har hänt?

  

Jag hade en enorm trevlig vecka uppe i Kungshamn. X3M Lägret var fantastiskt roligt i år. Jag hamnade i en kanon grupp. Grupp fyras ledare var Peter Karsk, Jag Och Lillån Joel. Roligare killar får man leta efter. Eleverna ville lära sig allt. Vilket man genom åren inte alltid har varit bortskämd med. Denna grupp tyckte även att sömn var viktigt. Vilket inte de övriga fem grupperna prioriterade högt.

  

Men man fick kämpa sig in i ledarrollen. Det var ju ett tag sedan som man var ute på fältet. Men jag var inte ensam om att sluddra en massa skit. En ledare (vill inte nämna några namn) fällde en makalös kommentar.


 

-        Då samlar vi in bollarna och värmer upp målvakterna.


 

Lägret var fullt av sköna kommentarer. Men dom flesta är tyvärr barnförbjuda. Så dom får helt enkelt stanna i gruppen.

  

Vill passa på att tacka alla Ledare och Spelare för en kanon vecka. Det är inte varje dag som man saknar att sova på en tältsäng. Men ni gjorde vecka till en fin upplevelse.

  

Emil och jag tog sedan tåget till Örebro. Några dagars sol och bad hade vi planerat in. Solen gick vi minste om. Men bad i Morsans pöl blev det.

  

Den årliga grillaftonen med mina vänner utbröt till en riktig blöttkväll. Regnet stod som spön i backen. Alla fick sig en rejäl dusch. Men i glada vänners sällskap så gjorde det inte så mycket. Gitarren kom fram, och det sjöngs för fulla muggar.

  

Nu sitter jag och väntar på PD. Han tänkte komma och hälsa på oss imorgon. I år har han med sig en Schweizisk tjej. Så nu blir det att prata engelska i några dagar. Synd att inte min gamla Engelskalärare kommer att medverka. Då hade man kanske kunnat höja sin tvåa till ska vi säga en fyra.

  

På torsdag kommer ett gäng från Stockholm på besök. Jag är lite orolig att Mölndalskommun kommer att höja skatten efter deras besök. För vevar dom klubborna lika mycket på golfbanan som på parketten i Täby så får vi väl bygga om minst nio hål efter rundan.

  

Nåja, det blir nog en skön dag. Dansskorna ska på, och hela Avenyn ska dansa. Någon som är sugen att ta rygg på oss?


Vilken härlig vecka.

Då var man hemma igen. Jag är väldigt sliten efter en vecka i Kungshamn. Får helt enkelt återkomma i ärendet.


 

Bjuder Er här på en bild på en freebandyspelare. Kolla in bild nr fyra. Hmmmm, kan man lära en gammal hund att sitta?


 

Nu ska jag sova. God natt alla ute i etern.


RockStar, Drömmmmmmar, Regn.

Så har äntligen semestern börjat. I söndags så var jag på första giget. Min kompis Peter Gustafsson tog med mig på Bo Kaspers Orkester. Jag kan villigt erkänna att jag inte är spec insatt i deras musik. Men eftersom Peters bror lirar gitarr med orkestern så gick vi dit.

  

Glatt överraskad över både det fina vädret och en beundransvärd konsert så hamnade vi backstage med stjärnorna. Vi tog oss några kalla och lyssnade till den ena tokiga storyn efter den andra.  Måste vara gött att vara Rock Star.

  

Igår så regnade det som vanligt i Mölndal. Emil föreslog att vi skulle till bushuset. Eftersom han alltid får sin vilja igenom så hamnade vi till slut där. Emil tog med sig polarn Gustaf. Det var bara det att fler familjer än oss hade fått samma ide. Efter två timmar var jag helt slut. Men skoj det hade vi allt.

   

På fredag går bilen upp till Smögen. Då börjar sommarskolan. Ska bli riktigt kul att träffa alla dårarna (ledarna) igen.

   

Hade en konstig dröm inatt. Jag drömde att jag var tillsammans med en innebandytjej/Bloggare. Resten får bli min hemlighet.