Sluta baja på min grill.

Så där ja. En natt utan sömn. Ebba vaknade kl 01.00 och höll mig vaken till 4.20. Tur att man la sig kl 00.15 så att man fick lite sömn.

  

Uppstigning kl 06.00. Konstigt att man är trött.

  

Mr Sjöstrand rättade mig. Dåligt av mig att skylla på Aftonbladet, när det är GT/Expressen som har lurat in mig i Bondtricket.

  

Nu har min 6 veckors långa semester börjat. Det ska bli jätte skönt att bara slappa. Åka till Mamma och lägga sig i poolen. Dra iväg till havet med Kidsen. Träna lite bandy med Lill Zlatan. Lära Ebba att gå.

 
  

Idag vankas det kalas. Emil är bjuden hem till hans älskling Julia. Julia är dagis mest populära tjej. I alla fall enligt Emil.

  

Nu ska jag ut och nacka några fiskmåsar. Så jävla trött på dom. Hatar djur som bajar på min grill.


En massa skit.

Hmmmm, ja jag lever. Men alla sparkar på mig. Men nu börjar jag bli stark igen. Detta år går till historien som mitt klart sämsta. Nästa vecka börjar en välbehövlig semester.


 

Har inte planerat in så speciellt mycket. Jag tar dagen som den kommer.

  

Livet är ibland bra konstigt. Ibland känns det som en knasig bok. Ni som känner mig vet jag talar om.

  

Vill passa på att tacka alla vänner som har stöttat mig på sistone. Älskar Er alla.

  

# Det bästa med att vara småbarnsfar är att man inte behöver skämmas när man dag ut och dag in tittar på Tintin. Det sämsta är att man får alldeles för lite sömn.

  

# Är det bara jag som vet att Rune Engström har kritat på för Pixbo?

  

# Ibland lär man känna vänner på väldigt skumma sätt.

  

# Tycker att det har varit väldigt tyst i Mullsjölona på sistone. De självutnämnda favoriterna har börjat att darra. Betydde Herr Bergström så mycket för Er? Hmm, jag tror återigen att ni blir ett mittenlag.

  

# Lunken är en skön gosse. Nu är han Familjefar/Damtränare/Herrtränare/Lärare/Travfantast/Pokerhaj. Behöver X3M verkligen mer ledare till sin sommarskola? Kan inte Lunken ta hand om rubbet?

  

# Jag är en jävel på att grilla. Grannen tror nog att jag har bytit ut min Cocacola bantning mot kött bantning.

  

# Den 26 Juli har jag fått i uppgift att agera festfixare åt ett gäng bohemer. Vart går man ut med såna killar? Vågar man föresten gå ut med dom? Nåja, bara att gilla läget.

  

# Djurgårdaren Sjöstrand kan inget om musik.

  

# Nån mer som har gått på Bondtriket? Har nu ett gäng filmer i hyllan som jag förmodligen aldrig kommer att titta på. Jävla Aftonbladet.

  

# Till sist hoppas jag att min kompis Micke Hill får ordning på sin sargade axel. Slutar han bara att fuska med rehabiliteringen så kommer allt att bli bra. Personligen så trodde jag att Micke var en renodlad träningsprodukt. För nån boll han han ju inte i sig.

  

# Capello är tillbaka i Roma. Östlund försöker att lura hela världen. När jag var liten så lekte vi vem är rädd för svarteman. Jag tror att inget svenskt lag någonsin kommer att vara rädda för Roma. Möjligen för nån spelare. Säger bara Robert Linder.


Jakten har startat.

Hejsan alla kära besökare.


Tänkte passa på att önska Er alla en riktigt fin midsommar.


# Örjan Skogström har en än gång fått en riktig käftsmäll av Stefan Forsman. Om Stefan eller Örjan gifter sig en vacker dag så kan jag betta mycket pengar på att den andre INTE kommer att få vara bestman.


# Milivanilli hette en grupp som drev med hela världen. Dom sjung nämligen inte på sin egna skiva. Nu har jag blivit utsatt för samma råa
skämt. Nån har andvänt sig av mitt modellansikte. Nåja, låten är iallafall bra. Men jag ska ta reda på vilka ni är, era busungar.


# Jag har varit med i fem fotbollsmatcher i år. Lika många matcher harmitt lag har torskat. Får se om jag blir uttagen till nästa match.

Tokiga saker.

Jag är nästan barnsligt förtjust i oväntade upplevelser. Ni vet sånt som händer som man aldrig hade räknat med. 1992 var jag på en spelning i Globen. Ett gäng irländare som kallar sig U2 var där. Dom hade sålt ut Globen 2 st kvällar. Jag hade lyckats få biljett till den första spelningen.


 

Spelningen var helt underbar. Kanske en av de bästa koncerminnena som jag bär med mig. Dagen efter den underbara spelningen så låg jag hemma i min säng och tyckte synd om mig. Polarna fick nämligen tag i biljetter till den andra spelningen med.
 

 

Och vad tror ni händer då? Jo, U2 lirar Abbas superlåt Dancing Queen. Visst hade jag hört den kvällen före, men nu hände något underligt. På scenen dök Björn och Benny upp. Kan ni tänka Er. Hjältarna lirade med Hjältarna.


 

Nåja, som tur E så finns det ju inspelat. Men jag kan lova att jag hade kunnat betala en hel del för att fått uppleva miraklet live.

  

# Tänk Er att ni står på en gata i Köpenhamn och trubadurar. När ni står där och lirar så kommer det fram en kille och frågar om han får vara med. När det dessutom är bossen himself så måste det kännas tokigt värre. Kolla in killen, han har ett rättså gott gung. Han tror nog att han är i himlen.

  

Innebandy? Nej inte idag.

  

Sluta aldrig att berömma varandra.


Hyffsad livelåt.


Lyckatill Tjärnan.

Då är man tillbaka. Skrivkrampen svider i mina händer.


 

Det har hänt en hel del sen sist. Nu ska vi tydligen ut och resa. Säg så här. Om ni hade vunnit en omröstning med 130-127 samtidigt som ni var valberedningens förslag. Hade ni varit nöjda då?


 

Personligen så kommer jag att sakna Per Jansson. Tiden får väl utvisa om Tjärnan är rätt man vid rodret. Själv så har jag ingen annnnnning. Tjärnan har ju FORTFARANDE inte sagt vad han vill åstadkomma.


 

Eller har jag missat något?


  

Det kommer att hända mycket i dagarna. Saker som har hemligstämplats, för att någon annan ska kunna ta åt sig äran! Gå inte på det.


 

Jag vill här och nu tacka Per Jansson så jävla mycket. Tack för allt som du har gjort för sporten. Din ledarstil har i alla fall falligt mig i smaken. Men då är jag ju inte tjej och jobbar på ett kontor. Tack.

  

# I söndags så blåste Kapten Lundgren (Jerker Lundgren Partille) mig. Jag och Emil var inbjudna till Fam Lundgren. Lilltjejen Paula fyllde år. Jerker visade upp en sällan skådad orutin. Han hade nämligen bjudit 27 st barn på kalaset. Dessutom på hemmaplan. Jerker och hans älskling Liv sprang som vilda råttor mellan dukade bord och skrikande ungar.


 

Till slut så visade han upp lite rutin. Han frågade mig om hjälp. Visst svarade jag, vad ska jag göra. Du kan väl grilla hamburgarna. Tack för det. Hur varmt tror ni att det blir att stå och grilla i solen. Svetten fullkomligt forsade ner från min panna och ut från min dubbelhaka.

   

# Dunka Mig Gul Och Blå. Var det inte någon snygg kille som för ca en månad sen sa att det skulle bli en hit?


 

# Jag läser en hel del bloggar. Jag har ingen direkt kung. Däremot har jag en prinsessa. Hon heter Ingrid och bor i Umeå. Fortsätt rita. Du äger.


 

# Fattar inte varför vår förbundskapten skulle blanda in Balrog. Lågt om ni frågar mig. Stå upp Mika. Säger som Ebba Grön. I mitt hus där jag bor känner ingen varann.


Idiot, Idioter, Christian Poulsen.

Ingen har väl undgått händelsen i Parken i Köpenhamn. Vad ska man säga? Christian Poulsen bad igår sina lagkamrater, Danmarksnation om ursäkt. Räcker det?


 

Danmarksförbundskapten Morten Olsen är bister: -Det kan inte ursäktas det han gjorde. Det är en svart fotbollskväll.


 

Svart är väl bara förnamnet.


 

Visst är det en stor skandal. Man läser i våra dagstidningar om att flaskor haglade över Svensksektionen. Hur E Det Möjligt? Vart är man trygg nu för tiden?


 

Man kan inte flyga utan att vara orolig. Man kan inte gå ut på stan. Nu kan man inte ens gå på fotboll. Vart är samhället på väg?


 

Minns ni när brassarna var i Sverige för en månad sen? Även då stormades planen av idioter. Så Svenska säkerhetsvakterna är inte ett dugg bättre.


 

Något säger mig att det här inte var sista gången.


 

Är jag är glad för att Sverige tilldömdes segern? Nej.

  

Nej, nu ska jag ut och bränna mig på gården. Solen skiner över Mölndal.


 

Bara att hoppas att igen lönnfet Mölndalsbroare stormar bandyplanen idag. För jag känner mig skit stark idag. Även Lill Zlatan ser het ut.