Smått.

# Pixbo lirade grymt bra mot Färjestaden.


# Såg Partille lira i trans i en perra. Sedan drog jag iväg till min match. Blev smått chockad att dom tappade den matchen.


# Camilla Nillson hängde fyra baljor i helgen för Pixbos A-lag. Va fan gjorde hon nere i farmalaget? Hitta glädjen? Halv skadad? Tror inte det va. Kanske dags att Pixbos ledning flyttar ner mer folk. För kommer dom tillbaka och gör 4 kassar så är det väl värt att stå i visssssas skamvrå? Eller?


# Har man en blogg så får man ta en del skit. Skriver man på sajter så får man ta en del skit. Fattar inte varför en del inte kan med att ta skit. Mitt råd till Er. Skriv för fan inte ,om ni inte kan ta det.

Kände mig som en Stjärna.

Vilken lördag. Jag polarn Peter satt på Hotel Park Lane med Peters bror Ola som är gittarist i Lasse Winnerbäcks nya band. Vi laddade med lite musiksnack. När vi sedan skulle få biljetterna (en timme före giget) så visade det sig att städerskan hade städat bort dom. Shit vad gör vi ni.


Ola ringde till turneledaren och förklarade läget.


Det hela slutade med att vi fick åka med i turnebussen, för att sedan gå in bakvägen med bandet.


Vi kom först ner till bussen. jag frågade Ola var man fick sitta. Ville ju inte ta Lasses plats.


En efter en kom bandet in glidande. Till slutså kom även Lasse. Ola presenterade oss och Lasse räckte fram handen och sa "Tjena, Lasse Winnerbäck". Hallå Micke, Svarade jag.


När vi kom ner till Lisebergshallen så hade det samlas en hel del fans utanför hallen. Jag gled ut som nummer tre ur bussen. Fansen jublade och jag vinkade lite lätt åt dom. Helt sjukt.


Lasse bjöd oss sen på en kanonkväll. Allsången ekade inne i den varma hallen.


Efter giget så blev vi uppbjudna på en kall med gänget. Då hade min nervositet lagt sig. Då tjatade jag på som vanligt.# Tycker att debatten om Pixbo-Partille matchen har varit bra. Många bra synpunkter. Pixbo har ju inte gjort nåt fel. Men att skicka ner landslagstjejer i div 2 i femte omgången är kanske inte helt rätt. Men vad vet jag.


# Världens Bästa Div 3 lag vann i helgen med 9-3. Men det satt långt inne. Vi hade 2-2 inför sista perran. Men sen så växlade vi om. Ökade farten på bollen och gjorde sju st  "tur mål".


# Blåvitt vann. Får väl säga Grattis då...

Rätt eller fel?

Det är debatt i Göteborg. En div 2 match har startat ett riktigt ordkrig.


En nätsajt har först lagt upp en krönika och sedan tagit bort den. Varför? En sajt ska väll vara neutral.
 

Jag har läst krönikan. Klas Perssons ord kommer direkt ifrån hjärtat.


Vad som är rätt eller fel låter jag Er själva avgöra.


Jag tycker att ni ska läsa den och begrunda texten. För jag bjuder Er på krönikan.Jag har inte längre någon moderföreningTill att börja med vill jag poängtera två saker.

För det första, Pixbo/Wallenstam bröt inte mot några regler när föreningen besegrade Partille med 7-3 i div2 damer 24/10, de utnyttjade bara reglerna maximalt och på ett sätt de aldrig var avsedda för när de skrevs.

För det andra, spelarna i Pixbo/Wallenstam IBF´s unga lag i div2 är det roligaste som hänt daminnebandyn i Göteborg på många år.En dryg timma efter söndagens elitseriematch mot Boden spelar farmarlaget match mot Stenungsund i div2. Under tiden de duktiga div2 tjejer värmer upp skrivs 6 (sex) spelare från elitserielaget över till div2 laget. Det hela är planerat så att om elitseriespelarna skrivs över innan div2 matchen startar så står de över söndag kvällens match mot Stenungssund och är klara för spel i div2 på onsdag då det är seriefinal mot Partille.

Pixbo/Wallenstam förstärkte dessutom med en ledare, Martin Ström, från elitserielaget. De 6 (sex) spelare som flyttades ner är inga bänklirare utan har matchats flitigt i inledningen av elitserien. 3 av spelarna har spelat landskamper och 1 tog VM-guld i våras. Jag väljer med hänsyn till dessa spelare att här lämna dem utan namn.Pixbo/Wallenstam har alltså följt gällande regler. Hur har då föreningen det med etik och moral? Jag har talat med högste ansvarig i Pixbo/Wallenstam, och vad jag kan förstå av detta samtal så följer detta beteende de värderingar och den etik och moral som föreningen lever efter.Vilka förlorar på Pixbo/Wallenstams agerande?De som har förlorat allra mest på det inträffade är naturligtvis spelare och ledare som normalt spelar och coachar Pixbo/Wallenstams div2 lag. Efter att ha spelat de inledande omgångarna i serien utan poängförlust, får de nu med brutal tydlighet reda på att de inte duger.

Jag är dessutom säker på att Partilles spelare utvecklades mer av att spela matchen än vad Pixbo/Wallenstams unga tjejer utvecklades av att sitta bredvid och titta på.

Nästan lika mycket riskerar ansvariga ledare i föreningen Pixbo/Wallenstam att förlora. Erkända ledare som Kristina Landgren, Johan Fredriksson, Urban Jansson, Magnus Nilsson är direkt inblandade i det som hänt. Jag fattar inte att de på detta sätt sätter sitt goda rykte på spel. Hur skall de i framtiden kunna tala om sunda värderingar, god etik och moral?


Vilka vinner på Pixbo/Wallenstams agerande?På kort sikt så kanske några ledare och spelare i Pixbo/Wallenstam är tillräckligt dumma för att känna segerglädje, men så som jag ser på föreningsutveckling kan detta sätt att agera aldrig skapa segrar på längre sikt.

Jag talade med en högt uppsatt person i Pixbo/Wallenstams styrelse. Jag frågade varför de flyttade ner så många elitseriespelare till div2. Hans svar var att div2 serien var för dålig för deras unga tjejer och att laget snabbt måste upp i div1. Det jag inte fattar är att samtidigt som serien är för dålig för laget så är laget för dåligt för att spela i serien och måste förstärkas med 6 (sex) spelare från elitserien. Kan den som begriper bättre förklara detta för mig?Kort om matchenPixbo/Wallenstam startade matchen på 3 femmor, en elitserie 5:a och 2 femmor från div2. Efter första perioden ledde Partille med 2-0. I andra perioden bänkade Pixbo/Wallenstam en div2 femma, och kom i kapp till 2-2. I sista perioden spelade den enda kvarvarande div2 femman periodvis bara avlastningsbyten, matchen kunde tillslut "vinnas".


Jag har varje gång när jag träffat ett nytt lag, eller en ny trupp i landslagssammanhang stolt berättat att var med och startade Pixbo IBK. Jag har berättat att jag spelade flera 100 matcher där och att jag var ledare för det lag i föreningen som tog Göteborgsdistrikts första SM-medaljer.


Jag vill ALDRIG mer förknippas med Pixbo/Wallenstam och föreningens värderingar eller syn på etik och moral.

Jag skäms som en hund när en trogen ledare i Partille med tårar i ögonen frågar "Klas, varför håller vi på och lägger ner allt arbete, när de ändå bara kan göra så här?".

Att på detta sätt förringa och se ner på andra föreningars och ideella ledares arbete är i mina ögon vidrigt. Det är nu över 10 år sedan jag lämnade Pixbo IBK, men jag skäms ändå.


I fortsättningen när jag skall presentera mig för nya spelare och ledare kommer jag tala om att min moderförening är "okänd". Det känns inte bra, men alternativet är betydligt värre.


Jag besökte Berlin i helgen. Vilken otrolig historia den staden har haft under 1900-talet. Vi besökte utställningar om bl.a. Berlinmuren och DDR. Alla dessa museer och minnesmärken finns till av en otroligt viktig anledning, att upplysa folk som inte var där och för att se till att samma sak aldrig händer igen. Av samma anledning skriver jag denna krönika.


Klas Persson

Ledare Partille Innebandy

Moderförening okänd

V

Tack Mauro.

jag grät så mycket den dan då du försvann
jag satt upp hela natten och tårarna bara rann
jag kunde bara inte tro att det var sant


och jag minns fotsåpren i snön utanför huset som du byggt
jag minns handen genom håret och hur det kändes tryggt
jag minns historierna du berättade för mig


och i himlen, där får du det bra
i himlen, där finns allt du vill ha
som du inte fick här
Det har gått några år nu. Men jag tänker på dig varje dag.Hur har du det? Vad du gör i Himlen?# Ont i kroppen.


# Lasse Nilsson 3 baljor mot Landskrona. Jag säger som jag alltid har sagt. Killen kan bli hur bra som helst.


# Missade Pixbos premiärmatch. Nu missar jag även nästa match. Kul med lag som lirar hemma en gång i månaden. Missar man två matcher så tror man att det är sommmmmarlov.


# Fick skrapa cyckeln imorse.


# Bara inte Blåvitt eller Djurgården vinner. Heja Kalmar.


# Tack  Mauro Scocco för alla sena kvällar som vi har tillbringat tillsamans.


# Lindome går som tåget. Nästa annhalt IBK Göteborg.


# Fyra dagar kvar till Winnerbäck.

Folk i min stad kan inget om fotboll.

Alla hotelser fick mig att tänka till. Kan jag lita på Gubbarna i laget? Efter lite grubblande så kom jag fram till att ta saken i egna händer. Jag gjorde comeback.


På träningen igår var jag ombytt. Komentarerna haglade.


"Ser att det inte blir nån fys idag"
"Ska vi träna PP idag"
"Ska du inte jobba imorgon"
"Är du sjuk"Det kändes bra på uppvärmningen. Satte några dömare på Sheriffen (Inte första gången). När det sedan blev dags för tvåmål så insåg jag att det här kommer att bli tufft. Vi skulle rulla på tre backar. Jag var en av dom. Efter 50 minuter så skakade kroppen. Men jag gav allt.


Ställningen var 4-4 när vaktis kom in i hallen. Då ropade Cucu att det var sudden. Då kom hornen fram. Det här skulle jag bara vinna. Jag tog ut mig totalt. Efter ca 15 minuter så avgör mitt lag. Konstigt nog så satt jag på bänken när matchen avgjordes.


Jag fyllde en 1,5 liters petflaska och tog mig med nöd och näppe ut till Linkans bil. Drack som en tok i bilen. Kom hem och slängde mig i soffan. Orkade inte ta mig till duschen. Efter en timme så tappade jag upp ett bad. Ojjj vad jag njöt.


Imorse så ringde klockan 06.00. Då kom första chocken. Jag kom inte upp ur sängen.


Men det är det värt. Vi vann ju igår.


# Såg en period på tv matchen. En kille i Falun kan inte vara frisk. Ni vet nog vem


# Fick 22 sms igår/inatt. Tydligen jävligt kul att skick såna när ett lag vinner i fotboll på ett mål som egentligen inte borde ha godkänts. Jag säger bara Grattis. Ingen vill väl se Djurgården vinna Allsvenskan.


# Heja Kalmar.


# Folk i min stad tycker att IFK Göteborg spelar rolig fotboll. Folk i min stad kan inget om fotboll.


# Jihde tuffar på i bloggvärlden. Ska kolla in hans travtips. Behöver stålar.


# Partille bortaslog Landskrona. "Varsååååågod" Mullsjölona.


# Stjärnan I Partille är kinkig. Han vågar inte lira mot Världens bästa Div 3 lag.


# Okej jag erkänner. Jag slog två Dahlare (eller heter det Quistare) på träningen.
Jag gör som ni säger........

Vilken helg.


Eländet började i fredags. Vid samlingen med Världens Bästa Div 3 lag så kom årets första samtal. "De tre vise männen "(Lindomes Firma) ville tala med mig före matchen.


Eftersom vi inte har vunnit på hemmaplan iår (en spelad match som slutade 5-5) såhade de tre lite saker som dom ville ta upp. Som sagt, jag tog mig ner till en taskig bar i ett industiområde i Lindome där ca 20 st tappra fullblodsproffs i öldrickning satt.
 

När jag gjorde entrè i min kavaj så riktigt kände jag mördarblickarna stirrandes mot mig.


Jag slog mig ner vid ett bord där den Störste (Rumänen) av de tapprade satt. Han tyckte att jag skulle bjuda på en runda pga min mycket dåliga coachning i senaste hemmamatchen. Om jag gjorde det är en annan sak.


Efter mötet så var der dags att träffa lirarna. Jag berättade inget om mötet. Men dom hörde nog på min darrande röst att jag hade varit utsatt för något riktigt hemskt.


Ja jag fruktade inte bara för mitt eget liv. Jag kunde se framför mig hur Lill Zlatan och Prinsessan rövades bort av galningarna.


Matchen började också krampaktigt från vår del. Efter första perran så hade vi 2-2 mot tabell jumbon. Jag skällde ut mina lirare efter notor skrivna av  "De tre". Vilket hjälpte. Vi spelade upp oss i andra. Och drog ifrån till 8-3 i sista.


Efter matchen smet jag ut bakvägen för att så fort som möjligt ringa barnvakten och att kolla så att allt var okej.


Hur som helst. Är man ledare för Världens Bästa Div 3 lag så får man helt enkelt räkna med såna här möten. Bara att hålla tummarna för att vi i fortsättningen lirar våran bästa bandy.

Nu åker vi.

Oj vad många förbundskaptener vi är på mitt jobb. Alla hävdar att vi skulle ha gjort ett bättre jobb än Lagerbäck/Andersson.


Matchen igår var bedrövlig.


Hittade bara en ljusglimt. Christian Wilhelmssons skada är det bästa som har hänt ett svenskt landslag på väldigt länge. Jag hatar spelare som bara springer runt och kastar sig. Gårdagens filmningar var riktigt dåliga. Eller ska vi säga bra? Nej, någon Chippen fantast kommer jag aldrig att bli.# Niklas Jihde har börjat att blogga. Nu är det kanske dags att göra en Limmet även för mig.


# Olle Thorsell i landslaget. Johan Edlund i landslaget. Vänta nu! Var det inte en bloggare frän Mölndal som efterlyste just dom två spelarna för ca ett år sedan?


# Världens 22 bästa div 3 lag lirar hemma på fredag. Vill ni vara säkra på en plats i hallen så bör ni köpa förköp. Kommer med största säkerhet att bli lapp på luckan.


# Fick igår ett telefonsamtal där en röst sa att en spelare/förening var grinig på mig. Ring en gång till och säg att du skämtade. Tror nämligen inte på dig.


# Funderar på att ge ut Limmets mailadress så att vi alla Limälskare kan mailbomba killen till en comeback.


# Hävdar fortfarande att vi Lindome skulle slå Partille i år. Fattar inte vaför folk garvar när det kommer på tal. Ring om ni vågar lira. Ni fick chansen på försäsongen. Då vågade ni inte. Vågar ni nu?


En snabbis.

# Kollade in statistiken idag. Oj vad många ni är där ute som läser denna skit.


# Om tolv dagar smäller det. Då ska jag stå i publiken och sjunga med i Lasse Winnerbäcks härliga sånger. Hoppas att det blir en kanonkväll (på endast ett sätt).


# La man inte Ligacupen på ett dåligt datum?


# Falun i toppen av tabellen. Älskar outsiders.


# Imorse var jag en dålig Pappa. Tog strid med min fyraåriga son. Lill Zlatan ville äta i sängen. Vilket han inte fick. Det slutade i ett storbråk. Grispappan tog Zlatans Turtlar plus hans skitcoola riddarborg och sa att han skulle kasta dom. Hmmmmmmmmmm måste få sova för att funka.


# Snart börjar fotbollen. Sverige vinner med 3-0. Stor Zlatan gör 2. Mellberg 1.


# Limmet lägger ner. Finner bara ett ord. Sorgligt.


# Nordström. Ge mig mer Tom historier. Please.

Öppna ögonen Walkert/Gottfridsson.

Skaplig match igår. Men var höll domarna hus?


Från min soffa så hittade jag enormt många u2:or som värmläningarna missade. Walkert/Gottfridsson hade en sämre dag än Färjestad. Tacklingarna mot sarg blundade dom för. Armbågarna i ansiktena såg dom inte (fastän dom stod tre meter ifrån). Planens fegaste spelare  Alexander Lydecker (han tacklar alltid folk i ryggen) borde ha suttit i utvisningsbåset åtminstonde fyra gånger. Jag kan säga att jag log när Alexander åkte in i sargen, och Falun vände spelet och la in plasten i nätet. Självklart så skulle målet inte ha godkännds. Men jag tror att domarna blundade enbart för att det var Alexander som fick smaka på sin egna medecin.Oj va gott det var att höra Kimmy vråla under timeouten. Han fick spelarna att ge det där lilla extra som behövdes.


Annars satt jag bara och väntade på att Bruno skulle vädra Joakim Hillborg. Den här matchen hade passat Jocke helt perfekt.Snälla snälla snälla tv-bolaget. Ge oss en bättre kameravinkel. Hur många går på en match och sätter sig på kortsidan? Nej just det. Ingen.


Ny länk.

Fick ett tips om en blogg. Nämligen Nordströms.


Måste beröma. Ja ni får säga vad ni vill. Alla bloggare bara berömmmmmmmer varandra.
 

Länkade precis upp den. Gillar att han kör lite med polarn Tom. Hahahaha.


Ja du Karsk. Bara att komma. Vi slår Er när som helst.
Allt för idag. Fortfarande pömsig efter helgen.

Coachen avgjorde matchen....Not....

Oj oj oj. Världens bästa div 3 lag är på G. Idag blev det  seger med 11-1. Man kan väl kalla det för en coachseger. För en gångs skull så kunde nästan bästa laget (stjärnan valde att sova efter en taskig kväll)  lira. Okej det fattades två till tre spelare som kanske går in i laget. Men ändå.


Coachduellen stod mellan mig och den rutinerade domaren Bjarne. Bjarne visade upp sin bästa sida när han mitt i tredje perran bjöd mig på en prilla. Sånt uppskattas. Hoppas att ni vinner nästa match.


Idag var vi riktigt bra. Stod och möss i båset. Tyckte till och med att domarna var bra. När dom gav oss en femma så var det helt ok. Ni var gryma.


Nu sitter jag hos två roliga figurer. Vi ska se Sverige krossa ett riktigt U-land i fotboll. Kräver seger idag.


Peter LeMarcs nya är grym.
 

Ni som känner mig bra fattar nog att jag gillar " Det är så gott att må gott igen".Måste skicka en hälsning till Packalen. Du gör helt rätt kompis. Lyssna på din kropp. Jag gjorde inte det. Så gick det som det gick också. Önskar att ingen i världen ska vandra den vägen. Ta hand om dig och din familj. Det är det viktigaste. Önskar dig och din familj det bästa.


Lasse Winnerbäcks turne börar snart. Tänkte ge ut en outsläppt låt med Lasse för Er.
Amen. Gud vare mer Er..........

Myter.

Att skapa myter om sig själv eller om sitt lag har alltid funnits. Vissa lag/spelare är bättre än andra  på det.


Niklas Jihde var bra på det. Likaså Balrog och Udden. Man fick höra den ena historien efter den andra.Just nu så annser jag att Danne Bron-Sundbom har "svartbälte" i grenen. Pratisen just nu i innebandy Sverige är nämligen hans näsa. Hur gick det till? Att tv 4 satsar stora pengar på att profilera sporten har tydligen kommit helt i andrahand. Nu försöker alla ta reda på hur man knäcker ett näsben på tre ställen.Därför läste jag på ordentligt och tog en rövare. Jag ringde upp en klubbtillverkare.- Tjena, jag heter Mikael Lindqvist.

- Hej.

- Jo, jag tänkte komma med ett förslag.

- Jaha.

- Om jag får tv-sporten att komma hem till mig och göra ett reportage när jag spelar gitarr samt läser upp några dikter. Sponsrar ni mig då?

- Nja, har du något mer att komma med?

- Nej, men jag kan ta en bild av mig när jag ska ner på vårdcentralen på fredag. Så kan vi lägga ut den på nätet.

- Hm. Kan du tänka dig att klippa dig page?

- Nej, det är ju en åttitalsfrilla.

- Då är vi nog inte intresserade.

- Okej, tack ändå.


Innebandyn behöver myter om spelare/lag. Jag vill ha mera.
Årets citat: Tjejerna gillad mig även innan jag började i tv.

Andreas Vanberg.

Vakna Näsbom.

Läste att min favobloggare gillar Winnerbäck.

Men helt ärligt. har du bara köpt singeln Danne Bron-Näsbom?

Du kan inte ha hört hela skivan.Det är riktig poesi.

Innan mörkret faller.


Jag har förlorat dagar och ett hopplöst år
Jag har trampat upp stigar där gränserna går
Och du blir aldrig en vänn igen
En mot en
Tills morgonen kommerJag har väntat på ett regn.
 

Kanske kommer en förändring
En dag när banden stärks
Kanske finns det en plan i huset där
Där inne gör dom vad dom villSå jävla glad idag......Eller som Peter LeMarc säger.

Gott att vara glad igen.....................

Blödig Javisssstttt. Glädje tårar....................

Fick ett samtal från min lilla kära syster imorse.


Jag svarade:

- Micke.

- Hej Morbror.

- Vad säger du? Vad blev det?

- Det blev en liten kille.

-Tystnad, gråt, glädje.

- Härligt syrran, gratta Patrik.Sen något mer som jag inte kommer ihåg.JAG ÄR MORBROR...............................


Shit va STORT..................................
En helt vanlig dag.

Innebandy, oavsett på vilken nivå, utlöser alltid starka känslor hos mig.


Igår fick man gå ut och gå i kylan igen. Blir så jävla förbanad när man får uppgifter om dåliga domare. Domare som har mindre rätt än vad jag hade på matteproven i skolan.


När jag tar min sväng ute i kylan så återkommer alltid vissa saker. Det bubblar i knoppen. jag minns alltid samma saker. Ni vet sådana saker där ni vet att ni har rätt, men ändo blir besegrad av nått jävla UFO.Efter trekvart i blåsten så gick jag in och tröståt.


# Jag har alltid älskat Jurgen Klinsman. Här bjuder jag Er på ett av hans bästa citat.


" Då spelade de som om de befann sig ute på en ängen, och tänkte stanna där ända tills det blev så mörkt, så att de inte kunde se något längre"


/ Sagt efter VM-åttondelsfinalen mot Sverige.


#En del tycker att vi bloggare är dumma i huvudet. Här kommer ett långfinger från mig till Er.


# Innebandymagazinet har tydligen en blogglista. Bara att hålla med ett flertal av dom som har kommenterat den. Smaken sitter tydligen i röven på den/dom som tar ut den.


# Johan Sjöstrands lista är mycket mer rättvis.


# Förtillfället så läser jag endast Sundblom, Sjöstrand, Heda, Zellèn, Ingrid, Zickos, SWUP, Limmets bloggar. Ni äger. Att säga/skriva att någon annan är bättre än Er är ett riktigt stort hån. Ungnefär som att säga att en div ettspelare borde vara med i landslaget. Eller att säga att den spelaren skulle vara bäst i världen.


# Världens 57 bästa div trelag fick 5-5 i fredags. Domarna? Hmmmmmm, kanon bra. Kul att träna boxplay. Okej, några U2or var väl ok. Men övriga var kalkon.


# Var och storhandlade ( shampoo, kattmat, choklad, Coco cola, snus) igår.


#  Det ryktas om att Milansmålvakt lirade ute i Mullsjölona igår. Skynda dig till sjukhuset innan det läker.
Amen.............

Vilken Vecka.

Vilken vecka. Magsjukan slog till när jag minst anade det. Emil sprutlakerade skinnsoffan, samtidigt som jag höll på att natta Ebba. Då var det inte lätt att vara singelfarsa.Nåja. Bara att ta det.


Precis som man fick ta tvsändningen i måndags. Jag tillhör skaran som har lite att klaga på. Men jag hittade också några eller ja en posetiv sak.


#  Som tränare måste den ny kamera vinkeln vara kanon. Man ser ju precis hur motståndarna agerar i försvarsarbetet. Och satan vad snabbt Caperio ställer om från försvar till anfall. Eller ska det stå Edlund här?


# Annars så var kamera vinkeln skit. När ex Patrik Hagberg gjorde sitt mål så trode man att han bonkade upp bollen i kryllan. När man sedan fick se reprisen från en annan vinkel så var det en myra han hade dragit på. Denna kamera vinkel hade gynnat Andreas Skoglund och Joakim Knudsen ( grabbarna som aldrig har baljat med en höjdare).


# Andreas Vanberg. Jag har stor respekt för denna journalist. Kanske för stor? Men snälla du, sluta med domarintervjuverna. Det var det löjligaste som jag har sett sen du själv stod och bankade bollar på Pixbospelare på uppvärningen inför en kvartsfinal. lägg ner.


- Allt annat är säkerligen redan skrivet om sändningen, så jag nöjer mig här.- Pixbo lekte med Vidars gäng igår. Hmmm. Betyder Mattias Andersson så mycket för Skånepågarna?


- Årets Innebandykrock slår till ikväll. Partille tar emot Älvstranden samtidigt som Vision Angered gästar Lindome. Undrar vilka som blir dom stora förlorarna?Sköt ditt eget gäng................................

Där satt den. Världens bästa div 3 lag är nu på G.I helgen så mötte vi det mycket trevliga grabbarna/ Gubbarna i  Guldringen. Dom åkte på ett rött kort, en femma, och ca 4-5 st tvåor. Vi åkte på 3 st tvåor.


Det röda kortet gick till deras ledare. Då han på ett mindre bra sätt förklarade för domarna vad han tyckte om deras insatts.


Efter matchen så gick jag bort till deras bås för att tacka för matchen. Då får jag höra.


" Du har några killar i ditt lag som du borde prata med"


MEN HALLÅ. Tänkte jag för mig själv.Sedan så kunde inte jag hålla mig längre.


" Jaha, och hur många killar tänker du själv prata med"Jag fick inget svar..........
Man måste vara stolt över sina killar. Starkt av dom att gå ut och prestera med väldigt tunga ben.Festen blev superlyckad. Bandet var kanon, Dj:n var grym, Maten var ok, det var väll bara ett gäst nummer av en liten krullig kille som kunde ha gått bättre.....


Men va fan. Man lever bara en gång