Vem kan man lita på?

Överskriften talar för sig själv.



Spelare bjuder ut sig till höger och vänster. Finns det någon kvar med lite känsla? För tio år sedan så var man sin klubb trogen. Nu kan spelare tänka sig att byta klubb för en hundring.



Det är spelarnas marknad. Synd att man har gått och blivit ledare.



Pratade igår med 3 st ledare i olika klubbar. Alla har samma problem. Kan man lita på någon?



Det sprids rykten om att en del Superligaklubbar bjuder feta signingbonusar. Stämmer det?



Om jag får skryta lite så är jag riktigt bra på att läsa av folk som ljuger för mig. Det slår nästan aldrig fel. Deras kroppsspråk  brukar avslöja dom. Igår så ljög en vän mig rakt upp i ansiktet. En Vän som jag alltid har ställt upp för. TACK FÖR DET. Var jag inte värd mer än så?




Längtar till helgen. Ska ha såååååå roligt  att umgås med två st som jag vet aldrig ljuger för mig. Dom E visserligen 5 och 2 år gamla. Så man får väl börja se upp. Hur som helst så älskar jag dom mer än något annat.


På min gravsten ska det stå "Han gjorde allt för sina barn".







Trött, tröttare, Koppen.

Vilken helg. Precis som en bal på slottet. Helt underbar.


Fredagens och helgens klart bästa upplevelse var We Will Rock You musikalen. Jag var i exstas. Har nog aldrig sett något bättre. Upplevelsen var helt enorm. Eller vad sägs om följande
låtlista.


Lördagens stora batalj var som sagt matchen Tottenham-Bolton. Några skojare från Mullsjölona försökte lura mig. Fick mail om att matchen var flyttad....He he he . Bra jobbat. Matchen var väl ingen större tillställning. Men stämmmmmmmmningen var helt ok.


Nu är man lite småsliten. Smakade nämligen på nån svart malt som Engelsmännen hade importerat från Dublin.


Får la bli en längre blogg när jag har vaknat till liv..


Innebandyn då? Kanske släpper några sköna nyheter snart. Tänker nämligen släppa vilket lag som nästa säsong kan kalla sig för VBD2L.


Jobba Jobba Jobba....

Helgen ser bra ut. Äntligen så kan man slapppppppna av lite. Flyget mot London går 10.00 imon.


På fredag ska jag
hit. Lördagen spenderas på Tottenhams härliga arena. Bolton står för motståndet.


# Sen Emil fick Playstation 2 så har världen varit upp och ner. Jag lagar mat åt hela gårdens ungar. Det är fritidsgård i fyran.


Nu måste jag Jobba så jag hinner njuta av helgen.



PS: SVUP hör av dig. Jag bjuder på en kall före matchen.

[email protected]

Världsnyheten.

Det skvallllllrades duktigt på Innebandyns Firmafest.




Eftersom denna sida alltid kommer med det senaste så ska jag idag släppa Världsnyheten.

Vilket skönt gäng.

Oj vad tomt det känns.  Att vakna upp hemma i sin säng var otroligt skönt. Fyra nätter i en våningssäng i Sundsvall satte sina spår. Men oj vad tomt det känns.



Göteborgsstadslag åkte upp till Sundsvall helt utan press. Vi var inte ens med i snacket om vilket lag som var favorit till Guldet.  Ledartrojkan Augustsson, Gander, Bäversson och jag hade lagt upp en plan som visade sig vara mycket bra. Vi skulle spela på så mycket folk som möjligt i gruppen, för att sedan spetsa till det i slutspelet.



Vi fick en mycket tuff lottning. Eller vad sägs om Östergötland, Skåne, Örebro län.



Östergötland var vår motståndare i första matchen. Vi tog ledningen redan efter 20 sekunder. Helt enkelt en smakstart. Men matchen blev jämn. Efter två perioder så stod det 2-2. Lagen följs åt till 3-3 innan Jojje trycker in 4-3 på ett direktskott. Sedan så avgör Reichen matchen genom att lägga in plasten i öppen kasse. Östergötland var riktigt bra. Matchen kunde ha slutat precis hur som helst.



Andra matchen stod Skåne öga mot öga med oss. En bit in i tredje perioden så ledde vi med 5-3. Skåne lyckades samla laget och började att lassa in bollar oss. Matchen slutade 5-5. Ett bra resultat för båda lagen. Så här i efterhand så känns det bra att ha kryssat mot silver laget Skåne.



Mot Örebro så började vi matchen lysande. Vi hade en 4-1 ledning efter två perioder. Då får vi rapporten om att Skåne håller på att köra över Östergötland. Vi står då i valet och kvalet hur vi ska göra. Vi ville nämligen vinna gruppen för att inte hamna på Uppland och Stockholm sida i slutspelet. Vi började att tok jaga mål vilket resulterade i att vi tappade vår defensiv. Vi vann tillslut matchen. Men vi kom tvåa i gruppen.



Uppland blev alltså vår kvartsfinals motståndare. Axel dunkar i 1-0 från halvaplanen i första perran. Men det är Uppland som för spelet. I andra så får vi en smakstart. Philipe slår in 2-0 precis efter att Uppland hade blivit fulltaliga. När sedan Sandro kontrar in 3-0 så ser det riktigt bra ut. Så bra så att Uppland tar en timeout. Det är då som matchen vänder. Uppland går över till ett 2-2-1 spel och sätter hög press på oss. Först så målar dom i PP. Sedan så dunkar dom upp ett backskott i taket bakom Viktor Wedin. Kvitteringen kommer sedan som ett brev på posten. Vi spelade ändå ganska bra. Vi tog bort dom gubbarna (förlåt killarna) som vi hade pratat om innan matchen. När sedan Uppland gör 4-3 så kändes det riktigt tungt. Vi ändrade om ilaget och flyttade upp styrkorna i banan. Vilket medförde att Reichen  slog in det mycket viktiga 4-4 målet.



Matchen slutade 4-4 och vi stod inför en spännande sudden. I sudden så äger vi matchen. Vi har där 3 st ramträffar och ett missat friläge.  Men det vill sig inte. Straffar fick istället avgöra vilket lag som skulle gå vidare. På uppvärmningen så hade jag kartlagt vissa av Upplandsspelare. Vilket jag naturligtvis tipsade Viktor om. Och se så rätt jag fick. Viktor läste sönder Upplandsstjärna. Men nu till något roligt. Eftersom det var ett tag sedan som jag tog ut straffläggare så samlade jag laget i målet före dramat.



Jag- Okej killar, jag tar ut straffskyttarna. Missar ni så är det mitt fel. Okej?


Laget- Okej.


J- Vi börjar med Emil. Sen slår Phille. Henriksson vill du ta en?


H- Gärna.


När jag sedan får några nej så säger Hampus (Som bara hade spelat ett byte i matchen), jag sätter den. Reichen säger att han lägger en om han får slå den sista. Så då var vi fem.



Emil sätter sin.

Uppland missar.

Phille missar.

Uppland sätter sin.

Henriksson sätter sin.

Viktor räddar.

Hampus sätter sin i krysset in.



Pulsen stiger på våran bänk. Räddar Viktor nästa så är vi i semi. Upplands straffläggare går sakta mot Viktor. När han bara har någon meter kvar så skjuter han. Viktor gör då en grym reflexräddning. Hela laget hamnar i en enda stor hög över hjälten. Bara vi ledare som står kvar i båset och kramas lite innan vi mycket sportsligt går bort och tackar Uppland.



I bussen hem till förläggningen så var det glädje. Några av ungtupparna sa att det här var det största dom hade varit med om. Det var en underbar busstur.



Det blev en sen natt. Eftersom vi hade en spion på plats i Stockholmsmatch så satta vi uppe till 01.30 och planerade för matchen. När jag gick och la mig så var jag nöjd med dagen och matchplanen för Stockholmsmatchen.
 



Matchen mot Stockholm började bra. Visserligen så var det två trötta lag som möttes. Så tempot var inte i närheten av Upplandsmatchen. Något som jag trodde skulle passa oss bra. Emil gör 1-0 i högerytterläge. Samt att vi har bra koll på Stockholm. Men på ett frislag från hörnet så lurar dom oss. När dom senare i första perioden gör 2-1 på ett backskott så viker vi ner oss lite.
 



I andra så lyfter vi oss igen. Matchen är jämn. Men efter 10 minuter i andra så får Stockholm till en bra kontring. Vi fick ett långt lag som dom snyggt spelade förbi. Ställningen var alltså 1-3 inför sista perioden. Snacket i omklädningsrummet var bra. Vi bestämde oss för att ge precis allt som vi hade kvar. Vi gick ut på planen och gjorde ett bra försök men det räckte inte. Bara att gratta Stockholmarna till segern.




Detta var kanske väntat. Aga och Jag har ju svartbälte i att åka ut i semifinaler. Jag fick nu mitt sjätte SM brons medalj. Aga torskade sin fjärde semifinal på bara två veckor. Kanske var vi dömda på förhand.



Hur som helst så var det en stor ära för mig att få vara med i detta härliga gäng. Ett gäng som jag aldrig kommer att glömma.



 Ett stort grattis till vår målvakt Viktor Wedin som kom med i All Star Team.



Jag önskar Spelarna och Ledarna all lycka i framtiden. Det ska bli kul att följa Er.



Tack för att jag fick var med Er.......

 

Vad äter Magnus Svensson?

Det var en gång en stad som andades Innebandy. Staden hade en fruktad arme. Armen gick korståg över hela världen. Som i spelet risk så intog dom land efter land.



Igår åkte armen ner till Varberg. Varberg som nu har dom bästa legoknektarna i landet Sverige. Att Varberg dessutom har "Världens Bästa Innebandy Publik" råder det heller ingen tvekan om.



Många är lagen som har åkt till Varberg för att ta poäng i år. Inget har lyckats. Laget står i en klass för sig. Röster på läktaren sa att Forsström och Carlsson skulle kunna sitta i Baden-Baden stolar och coacha detta fantastiska lag. Men där håller jag inte med dom. Det är inte lätt att ha en massa stjärnor i samma lag. Så FK har all min respekt.



Pixbo gjorde en mycket bra första period. Man hade bla två ramträffar och ett halvbra PP. När vi stod och väntade på ett bortamål så slog Varberg till. Pang Pang Poff och det stod 2-0 på anslagstavlan. Rättvist nej. Bra effektivitet ja.



Andra perioden vinner Pixbo på poäng. Men resultatet är fortfarande 2-0 till Varberg.



I tredje periodens sista tio minuter var det bara ett lag på planen. Pixbo var steget efter hela tiden. Men dom ska ha en stor eloge för att dom aldrig gav upp. Så det är bara att lyfta på hatten och gratulera Varberg till finalplatsen.



Att berömma någon extra mycket känns lite dumt. Men jag säger bara Magnus Svensson. Mannen är magisk. Han har allt. Att Bamse äter dunderhonung vet ju alla. Likaså att Karl Alfred äter spenat. Så frågan jag ställer mig är. Vad äter Magnus Svensson?



Det borde vara av allas unga Innebandyspelares intresse att ta reda på det. Snälla Magnus, ring mig och berätta.



Arrangemanget i Sparbankshallen höll hög Världsklass. Att sponsorerna står i kö för att sponsra laget är ingen tillfällighet. Make till ödmjuka ledare runt ett lag får man leta efter. Att en person efter matchen kommer fram och nästan beklagar sig för att sitt livsbygge 10 minuter innan har gått till final är vackert. Jag förstår att talangerna väljer Varberg numera. Hade jag varit 10 år yngre och fått en förfrågan från klubben så hade jag tagit taxi till Varberg och kritat på snabbt som satan, ifall dom skulle ångra sig.



Pixbo föll med flaggan i topp. En bronspeng ser i alla fall jag som ett godkänt resultat. Nu är det bara att ta nya tag. Det kryllar av unga talanger i föreningen. Jag hoppas att A-laget vågar satsa på några av dom. Jag är helt övertygad om att dessa båda lag kommer att gå en fin framtid tillmötes. Om några år så står dom öga mot öga i Globen. Vilka som vinner den matchen står bara i stjärnorna.



Gräva Guld i Sundsvall.

Två elvor och 16 tior blev det på lördagens stryktips. Geniet drog in några 5or på travet. Jag tog ut topptipset. Där åkte vi på en match. Vi drog in ca 1500 delat på fem. Hmmm inte bra. Nu ligger slantarna hos Svenskaspel igen. Parma lärde oss en ny läxa idag.



# Emil (snart fem år) sitter i soffan och lyssnar på Docenterna. Han frågade nyss om han fick ta med skivan till Dagis imorgon. Han sa att killarna skulle gilla låten om Solglasögon. Tror jag det.



# Själv så sitter jag här och laddar för morgondagens heta match. Tror på Pixbo. Dom tar det imorgon. Dom är dessutom tvungna till det. Hur som helst så kommer jag att få se en härlig Innebandymatch.



# En vecka kvar till Sundsvall. Bara att hoppas att grabbarna är lika laddade som jag E. Vad jag har hört så är det inte många som tror på Göteborg. Perfekt för oss.



# Så coolt att se Emil sitta med hörlurarna på.



# Planerade semestern idag. Jag är ledig på midsommar. Om nu någon vill bjuda en gitarrist på fest.



Nu blir det en lass glass till.

 

Sökes Nytt Trollspö.

 
 
 
 

He he he, nu börjar Ugglas show på tv. Älskar gubben.



Jaha, vad har hänt?



Igår hade vi träning med Världens Bästa Distriktslag. När träningen var slut så fick jag reda på att sudden snart skulle börja i matchen mellan Pixbo-Varberg. Jag sprang från Vallhala mot Liseberg. När jag har ca 100 meter kvar så når mig ett öronbedövat vrål. Magic Svensson hade tydligen gjort som han brukar göra. Den mannen är sjukt bra på att avgöra matcher. Han måste vara Gud på det området.



På måndag är det dags att inta Varberg. Tydligen så brukar Varberg Oldboys läsa lite här. Vilket har resulterat i att den "Fattige Bloggaren" har bjudits in till fortet på måndag. Man tackar så mycket.



Matcherna mellan Varberg och Pixbo är något speciellt. Minns första gången som jag medverkade i en drabbning. Det var final i Björn Borg Cup. Jag hade lirat i PW i en månad. Vi torskade finalen med 2-1. Jag gjorde 1-0 efter att ha fått en halvtaskig pass från 27:an. Tror faktiskt att det var 27:ans enda pass i Pixbotröjan. Annars så stod han ju mest på sniken och lät mig ta skitjobbet på mitten. Jag är fortfarande jävligt trött på RäkMackeUngen.



Var med i en annan stormatch förra helgen. Hilmer samlade samman det gamla gardet. Vi lirade mot Halland. Jag E riktigt stolt över min egna insatts. Det blev en kasse och två indi"Dahl"are. Tyvärr så sprack bladet. Så nu är jag på jakt efter ett nytt trollspö.



Eftersom jag är uppe i en ålder där jag kanske inte har så många år kvar på planen så tror jag att jag behöver en inkörd klubba. Jag har ett kanon skott. Är inte så snabb. Bra uppspel. Samt bloggar lite på fritiden.



Får nog be Kimmo om en klubba på måndag. Vi verkar vara rätt så lika....



Här kan ni se bilderna från matchen och banketten. Som ni ser så var man kapten hela dagen. Kolla in likheten på storbackarna.



Varför kollar jag på Kastboll?

Datan strular, bloggen bråkar, febern E tillbaka. Konstigt att man E trött. Semifinalerna har nu kommit igång. Spännande värre. Jag ska villigt erkänna att jag trodde på Pixbo igår. Taktiken verkade mycket bra. Spelarna skulle vara i bra form. Varberg kom dessutom till matchen med ett sargat lag. Men Varberg är Varberg. Dom är inne i zonen. Stolpe in hela tiden. På torsdag ska jag ta mig ner till Lisebergshallen. Förväntar mig en härlig innebandymatch. Mellan två mycket roliga lag.



# Topptipset gick in igen. Denna gång så hämtade man ut dryga 700 kronor. Lirade för 24 kronor, så man får la vara nöjd antar jag.



# Söndagen gick i fotbollens tecken. Låg i Geniets soffa och blickade på fyra matcher.



# Då har man inhandlat en femårspresent till Emil. Playstation 2. Läste på spelen att dom var från 16 år. Hmmmm, vilken dåre till farsa man är. Skit det samma, han kommer att vara kungen på dagis. Enda haken är väl att han nu kommer att ta hem sina polare varje dag. Antar att jag får köpa läget. Som man bäddar får man ju som sagt ligga.



# Shit vad jag beundrar Varberg.




# April blir en jobbig månad. Andra helgen far jag till Sundsvall. Då ska jag hämta hem ett nytt guld. Tredje helgen så fyller Emil. Då blir det kalas hela helgen. Fjärde helgen drar jag till England med jobbet. På schemat står Tottenham-Bolton samt en Queen (We Will Rock You) musikal. Billig månad. Inte så bra att man var sjuk halva Mars. Kommer nog att rasa i vikt.



# Varför ligger jag och kollar på kastboll?