Utkast: Härliga Lördag. ...

Härliga Lördag. Idag E man seg. Geniet lurade mig igen. Han drog ut mig i Göteborgsvimlet. Men vi hade skoj. Vi tog Göteborg med storm, och vi kommer faktiskt ihåg.


Ligacupen. Igår såg jag en riktig skitmatch. Pixbo lekte med Mullsjö. Jag tycker synd om Fredrik Holtz. Han är värd att lira i ett lag. Hoppas att Herr Ivarsson får ordning på laget. För maken till klen backbesättning har jag ldrig skådat på i ett SSL lag.


# Nu vet jag vilka det är som har lagt sin röst på att Niklas Greek skall fortsätta. Det måste vara alla forwards i SSL.


Warberg däremot såg riktigt bra ut. Deras PP är inte att leka med. Kjellman blir årets Rookie (hur stavas det?). Jag och Innebandydåren satt och njöt av matchen Warberg-Helsingborg. Innebandy när den är som bäst. Två lag som vill lira.

# Mötte Warbergs starke man Niklas W. Han tog på sig löparskorna och tog en vända i Borås mitt under matchen Pixbo-Mullsjölona. Comeback på G?


Idag ska jag på fest hos en dåre. Tror att jag kan råka illa ut ikväll. Lika bra att pressentera Dåren innan festen.


Dåre 4


Dåre nr 4 är ett mindre Geni. Han är nämligen riktiga Geniets vapendragare. Han räknar inte får när han ska sova. Han räknar hästar. Han E den enda av dårarna som har tillträde i vårat omklädningsrum. Han har hotat i stort sätt alla i laget med spö. En gång så gick det så långt att han hotade Mackan med en riktig uppläxning  utanför vårat omklädningsrum. Då ska ni vet att Mackan bara hade lirat en period i Lindome. Nåja, Mackan sänkte två baljor i andra perran.


Endel säger att han är grovt spelberoende. Geniet påstår att han enbart har kul för sina pengar.


Dåre 4  bröt båtbenet i Båstad. Han skulle hoppa över en mur och landade på handen. Otur?Dåre 3.

Äntligen fredag. Veckan har varit allt annat än bra. Jag har stressat mig fram. Bara att hoppas att nästa vecka blir bättre.


Idag bär det iväg till Borås. Ska bli kul att titta på lite Innebandy. Är lite nyfiken på "Det nya Pixbo". Även mitt andra favisgäng Mullsjölona ska bli spännande att beskåda.

Dåre 3


Hans mysfaktor är otroligt hög. Han har ett förfluten Innebanbykarriär som bara kan kallas fiasko. Han började lira i A-laget för många år sedan. När han märkte att han inte skulle platsa (han är inte dum i knoppen) så erbjöd han sig att ta hand om B-laget. Efter nån säsong där så insåg han att han inte ens platsade där (trotts att han tog ut laget) så började planeringen. Hur skulle han göra för att i fortsättningen få vara med i gänget?

Jo han blev tillsammans med en backs syrra. Snacka om att det är svårt att bli av med han.

Nu mera sitter han enbart på läktaren och gapar. Endel har svårt att se han som en fulländad medlem av firman. Han är nog mest en hangaroundare. Som springer ärenden åt biffarna (läs tjockisarna). Han får gå till kiosken och handla när gamarna är sugna på nåt gott.

Jag vet inte om han har nån favoritspelare. Tror inte att han vet det själv.

Han tar allt på stort allvar.Eller?

Dåre 2.


Dåre 2 är den enda av skaran som tar allt runt Firman på mycket stort allvar. Så stort så att han efter en seger faktiskt bjöd mig på en kall på en sliskig lokal efter en segermatch. Han säger att han har stora känningar i andra organiserade firmor (typ läderbollsfirmor).

Han brukar sitta hemma i smyg och hitta på olika ramsor. På en fest hos Meyer så drog han några av sina egna ramsor. Jag kan säga så mycket att det lika gärna kunde ha varit en treåring som hade gjort dom. Alla på festen grät av skratt. Ramsan om legenden Magnus Augustsson går till historien som en av dom sämsta ramsorna någonsin.

På matcherna så hänger han gärna på  räket och skriker slagord till våra motståndare. Hans idol i laget är Steve. Gissa vems hans hatobjekt är! Just det, Jag såklart. Likt alla andra dårar så kräver han alltid min avgång.


Men även han har ett stort Lindomehjärta. Han blir titt som tätt hembjuden till spelarna på lite grill mm. På en fest hos en tekniskforward så blev han utkastad. Varför vågar jag som sagt inte skriva.

Nu ligger jag taskigt till.

Aj vilken träningsvärk. Geniet lurade mig duktigt igår. Han ringdemig runt två och frågade om jag var sugen på att lira fotboll. Självklart så ställde man upp. Väl på samlingen så ställer jag frågan.


Jag- Hur många avbytare har vi.

Geniet- Ingen. Varför tror du att jag ringde dig?


Självförtroendet låg under planen när jag gjorde entre. Men snart så var jag stark igen. Vid min första bollkontakt så rasslade det i nätet.


# Ligacupen på fredag. Jag har paxat en plats i bilen hos Innebandydåren. Anhalt Borås.


# Förra veckan så mötte vi Lindås. Vi gjorde en mycket bra match. Resultatet skrevs till 5-5. Eftersom det var ca 150 personer på läktaren så tyckte både vi och Lindås att vi kunde ta en straffläggning. Där tok torskade vi. Ingen ville sätta den i mitt lag. Gött. Nu behöver ju inte dom fem tjata om några straffar i vinter.

# Jag fattar inte varför endel bloggare lägger ut bilder på sin lunch.


# För ett tag sedan så pressenterade jag några av grabbarna i Laget. Nu börjar pressentationen av "dårarna" i  Firman.Dåre 1.


Han har en kropp som inte ens hans mor älskar. Han går som en pundare i högklackat. Han tror att han kan sporten. Men tyvärr. Efter att ha släktforskat i flera år så kom han fram till att han hade en bror i Lindome. Därför så får vi numera alltid dras med fanskapet.

Han favoritspelare är som sagt hans egna bror Marcel Cucu. Marcel kan vara helt kass en match. Men efter matchen (under) så hyllar han alltid nr 17. Han har två hatobjekt i laget. Jag och Anglerot. Ända sen jag började i Lindome så har han krävt min avgång. Av någon konstig annledning så har han fått med sig dom andra dårarna.

Han hävdar att vi förra året hade vunnit serien redan i halvtid om Anglerot hade satt 3 % av sina chanser.

Nåja, killen har ett stort hjärta. Så stort att han en gång under säsong får följa med oss andra på lokal. Hur den kvällen brukar sluta vågar jag inte skriva. Jag ligger nog redan lite dåligt till.

Bäst att låsa överlåset ikväll.


Imorgon prassenteras Dåre 2.

VSD2L?

Helt otroligt. Bara två återbud idag. Idag är det bara seger som räknas. Eller? Nåja, det ska bli kul att möta Lindås. Själv så är jag skit nervös. Man får ju inte torska mot sina polare. Eller?


 # Nu har jag enats med mig själv. Jag har till slut kommit fram till att denna låt är den
bästa Svenska Schlagern genom tiderna. Är det nån som håller med mig?


# Idag är inte mina jobbarkompisar så kaxiga. Jag har ALLTID stått upp för Kim Källström och Henke Larsson. Fick svar på tal igår.


# Hmmm, hur många agenter har jag? En i Storbyn och en i Umeå? Finns det flera?


# Ett tillägg från gårdagens blogg. Vi får skylla oss själva att vi fick 9 raka tvåor i Lördags. Dom flesta var rätt dömda. Tycker bara att Mjölby också var värda ett par. Så det så.


# Snart så kommer jag att bestämma mig för vad vi ska heta i år. Det lutar åt  "Världens Snyggaste Div 2 Lag".

Paint it Black.

Oturen grinar mig rakt i ansiktet. Jag och Geniet lämnade in ett Europatips i Söndags. Vi hittade kryssen i matcherna Man U- Newcastle, Kalmar-Örebro, plus tvåan i matchen Helsingborg-Ljungskile. Nu hängde allt på lottningen. Matchen mellan Blävitt-Halmstad skulle lottas. I hatten låg 12st 1or, 2 kryss, 2 tvåor. Vi hade såklart spelat en etta. Procenten talade för oss. Vi hade 75%s chans till 17.000. Men vad tror ni händer? Jo på lotten står det  X. Ahhhhhhh. Jag som trodde att om två minuspoler slår sig samman så borde det  ju bli en pluspol.# Vi lirade två matcher i helgen. Mjölby besökte oss på lördagen. Vi ledde med 5-2 en bit in i andra. Då börjar domarna att blåsa sönder matchen. Vi åkte på 9 raka utvisningar. Mjölby noll. Nåja, bara att gratta Mjölby till segern och ett mycket bra powerplay. Dom gjorde 6 mål i PP. Kommer inte ihåg hur matchen slutade men jag tror att vi torskade med 9-7.

Hoppas att Mjölby killarna hade lika mycket tur på Kasinot som dom hade med domarna. Eller vänta nu. Kanske inte. För då höjs väl snart skatten.


På söndagen krossade vi Floda med 6-1. Inte en enda utvisning. Vi kanske lärde oss något av lördagsmatchen?


# Sussana Kallur är grym. Tyckte sä jävla synd om henne när idioten ställer samma fråga till henne minst fyra gånger efter loppet. Hur känns det? Vad tänkte du? Vad tänker du nu? Har du ont? Vad hände? Titta på bilderna?Vad ser du?


Dra åt helvete...............


# Geniet berättade för mig att han har slutat att hyra film. Sist han hyrde en rulle så kostade det 800. Killen hyrde en film och åkte dagen efter till Österrike. När han lämnade in filmen två veckor senare så skulle dom ha 800. Numera så köper han filmerna.


# Imorgon smäller det. Då ska Lindås få torsk. Matchen börjar 19.45 i Almås. Kom tidigt om ni vill sitta.

Varning för stavfel......

Sorry. Har varit borta ett tag. Mycket har hänt.


# Håller med Bruno. Shit va jag garvade under straffdramat i Båstad.


# Matchen mellan Basel-Blävitt var som en skräckfilm. Man var skit nervös under matchen att Blävitt skulle gå vidare. Men som i de flesta skräckisar så var det ett lyckligt slut.

# Båstad. Roligt ställe. Sorry Kimmo. Du får ha dom innestående. Var inte så pigg på Lördagen. Fredagens dans tog hårt.

# Min dator är cp. Måste lämna in den.

# Jag ska bättra mig. Men jag har inte haft tid att blogga.

# Är det bloggkrig?

# Varför regnar det alltid när jag ska ta järnhästen hem från jobbet?

# Endel tar en blogglista på förstort allvar.

# Jag borde alltid ligga först på listan:) eller ler som en tjej i Norrland skulle ha skrivit.

# Bästa livelåten i sommar var "Socker" med Kent.

# Nån som vill dejta?