40 par trosor.

Musik är alltid vackert. Jag är en sån som kan sitta i timmar och bara lyssna på texterna. Min kusin är tvärtom. Han kan inte en enda textrad. Han lyssnar på harmonierna. Min musiksmak är blandad. Men mina största favoriter är Svenskar. Idag tänkte jag köra en musiktävlig här. Jag söker Artist/Grupp. Får se om någon spikar detta. Förstapriset är en date med valfri bloggare.1. När månen om natten sticks i brand, av ett isande skrik ifrån norr e det sant, det dom viskarom, en rit någonstans, så välsignat vare vårt land.2.Och gäst ikväll är Jesus, han har kickat heroin, han läppjar på sitt glas, och Ramlösa blir vin, han berättar om sina vapen, sin tid i San Tropez, om att ge sig själv en chans, om sin nya Z3, i en värld av idioter, står han först i kön, han berättar framför kameran, om hur han bytte kön,3.When Im with you baby, I go out my head, And i just can´t get enough.
4. Ska man ha det tryggt med godis och Dalamössa, eller ska man stoppa stålar i pastorns bössa.
# Hade en konstig dröm inatt. Jag drömde att det hängde 40 par trosor på tork i mitt tvättrum. När jag vaknade så rusade jag till tvättrummet. Men det ända jag fann på tvättlinan var 4 par jeans.# Helgen kommer att gå fort (som vanligt) Tror inte att jag är ledig en enda minut.


Bra för Psyket.

Vilken dag. Klockan ringde 5.50. Jag masade mig upp trött och sliten. När jag tryckte på lampknappen så small det. Propparna i lyan gick åt helvete. En vanlig människa hade haft ett gäng reserver hemma. Men inte jag. Att ringa på en granne vid denna tidpunkt är ju som sagt inte att tänka på.En vanlig människa hade dessutom haft en ficklampa hemma. Men inte jag. Jag fick ta fram telefonen och försöka orientera mig fram. Det svåraste var att hitta kläder till ungarna. Ebba gick till slut i randig body, Rosa byxor och lila tröja. Puhhh.Blev en timme sen till jobbet.Efter en hård dag på jobbet så hoja man iväg till dagis. Där möts man av Sveriges grinigaste kille. Väl hemma så startade kriget. Mat och badkriget.Kan väl bara sammanfatta dagen med följande ord. Bra för psyket.Nu ska jag tura in ett Topptips. Mina säkra vinnare är idag, Milan, Fiorentina, Palermo, Parma. Må Gud vara med mig ikväll åtminstone.


Kan man stava sämre än mig?

Snart så är det dags för slutspel. Bara att hoppas att man har vaknat då. Tänkte börja skriva lite om Superligan då. Helt ärligt så har jag inte känt sugen under serielunken.# Kul att Dalen slog Tv-laget. Det var en rolig match. Men om något utav lagen ska ha en chans i slutspelet så måste dom skaffa nya målvakter. Okej dom är hyfsade. Men ingen av dom kommer att vinna ett guld åt sitt lag.# Har precis nattat mina älsklingar. När jag trodde att båda sov så säger Emil.


E- Pappa, jag vill att du alltid ska vara min Pappa.

J- Det kommer jag alltid att vara.

E- Men när du och jag är i himlen då?

J- Även där kommer jag att vara din Pappa. Jag kommer alltid att vara med dig.

E- Bra.

J- Älskar dig (snyft i ögat).

E- Älskar dig, natti.

J- Natti.Dom ger mig energi. Älskar att vara Pappa.# Ni som har följ denna blogg ett tag har säkert märkt en liten förvandling. Jag skriver lite snällare nu förtiden. Beror nog på att jag mår bra nu. Retar inte upp mig på pajaser längre. Bara att hoppas att det håller i sig.# Måste tacka Pekka Jalava. Tack för lånet av skivorna idag. Det känns som om dagen gick fortare med Lasse som sällskap.# Kan inte någon hälsa Dala att man kan lägga straffar på fler sätt.# Har bokat in alldeles för mycket saker i helgen. Måste titta på olika lösningar på direkten.# Jönköping tog mättning på en Pixbospelare i förra omgången. Jag undrar vad Aga tyckte om det?# Nu stannade tvättmaskinen. Bara att hålla tummarna för att min chansning gick hem. Blandade rosa och lila. Puhhh, vågar knappt titta efter.# Förövrigt så kan jag inte fatta Pelle Davidsson (Mullsjölona) har svårt att stava till ordet klubbkänsla. Jag är inte rätt gubbe att påpeka ett stavfel. Men visst är det kul. Kör hårt Pelle. Gillar din blogg.


Världens Bästa Div 2 Lag?

Då var det klart. VBD3L har säkrat andraplatsen fast det återstår två omgångar av serien. Hur E det möjligt?
 


För några månader sedan så åkte jag med Gubbarna upp till Mariestad för en försäsongsturnering. På vägen hem så undrade jag va fan jag höll på med. Vi lirade som ett korplag i sina sämsta stunder i en hel turnering. Må hända att vi kan skylla en del på kosten. Men ändå. Sedan gick veckorna i en rasande fart. Helt plötsligt så var det seriepremiär. Eftersom vi är rätt så kaxiga i laget så beslutade vi (Jag) oss/mig för att skriva upp laget till skyarna. Något som tydligen gjorde susen.Vi började smått utveckla oss. Spelarna fick sina roller, och det började rulla på.  Något man aldrig kan försvara sig mot är skador, sjukdomar, Spelare som det står Judas på i pannan. Men vi lyckades alltid att fylla på med någon annan.Jag måste få berätta hur stolt jag är över alla inblandande. Vi har gjort detta tillsammans som ett lag. Make till lagmoral har jag aldrig under mina 21 år med sporten upplevt. Mycket av det beror så klart på att 90% av laget är kompisar från förr. Man har en fin respekt för varandra.Nu ska vi enbart njuta av resterande matcher. Bara lira med hjärtat. Jag hoppas att publiken kommer till Almås på lördag och hyllar killarna. Tillsammans så skapar vi en riktig feststämning i hallen i årets sista hemmamatch.Som slutord vill jag bara säga att jag är Stolt över killarna. Samt rikta ett stort tack till Er för att jag fick vara med på resan.

# Va hände igår? Hur röstar folk i Sverige? Nu har jag gett upp. Hur kunde Svenskafolket  neka Patrik Isaksson. Nästan lika dumt som när vi röstade på blått sist i valet.# Idag ska jag bara lalla runt. Kan bli hur kul som helst.# Tog in en pinne på Poeten. Nu leder han bara med en pinne. Känns som om det i alla fall kommer att gå vägen tillslut. Man är ju en vinnare.# Fick av en slump reda på att man låg högst upp på en lista igen. Tittade in på Johan Davidssons blogg på Mullsjölonas hemsida. Där stod det.Koppen toppar fortfarande innebandymagazinets blogglista. Förstår ingenting. Nordström är välförtjänt långt upp.Håller med Johan. Nordström ska ligga före mig. Dessutom så är han inte den enda som borde ligga föra mig.# Mullsjölona-Älvstranden blir nog en höjdarmatch. Det vore kul att döma en sån match. Så roligt att Mullsjölona kommer att torska igen. Mullsjölona och Dalen har många likheter. Dom vinner aldrig en viktig match. Dalen tycker jag synd om. Men när Mullsjölona torskar så njuter jag.


Tur i spel.

Vilken ryssssssare. Hade bestämt mig för att bona golven idag. Ni vet en sådan sak som singelkillar gör vart tredje år. Givetvis så sket det sig. Ringde Geniet för att kolla så att allt gick bra med hans nya lya.J- Hallå Geniet. Läget?

G- Bara bra.

J- Ska du till Åbytravet idag?

G- Japp, jag och Stor Öisaren ska dit.

J- Jag hänger på. Orkar inte laga mat idag.Sagt och gjort. Hamnade med dårarna (mina enda vänner) på Åby. Geniet tog ut en rad.G- Okej, idag kostar det gratis. Ska du vara med Koppen?

J- Självklart. Vad blir jag skyldig denna gången.

G- Idag kostar det bara 150 kronor.

J- Här har du en hundring och två st selma. Okej en guldtia också så blir det rätt.När det endast återstod en avdelning så hade vi alla rätt. Plus sex hästar i sista.

Utdelningen var följande
.


Häst 1 = 17.000

Häst 2 = 38.400

Häst 3 = 4.300

Häst 4 = 33.000

Häst 5 =44.oo0

Häst 6 = 12.200Jag blev helt plötsligt skit nervös. Geniet och Stor Öisaren berättade för mig att man brukar åka i sistaloppet.Hur som helst. Starten gick och häst nr 9 dog. På upploppet så ledde en häst som vi naturligtvis inte hade.  Vi skrek som idioter. Vilket tydligen hjälpte. Häst nr 6 gjorde en närmast magisk spurt. Tackför kaffet. 12.200 till grabbarna.Jag har sagt det förut, och jag säger det igen. Jag har inte råd att leva utan Geniet.Vi är inne i zonen nu. Tur i spel och otur i kärlek. Men jag kan ta det. Funderar på att låta Geniet lira Powerplay i helgen.# Nu sitter jag här och längtar till söndag. Varför då undrar ni.  Får man inte ha hemligheter?


Idag rånar jag Åbytravet.

Jaha. Då sitter man här igen. Knoppen värker. Händerna skakar. Är jag hungrig? Nej. Är jag trött? Ja. Får nog ta det lite lugnt i helgen. En av mina skapare kommer på besök. Ska bli gott att se schlagern med Moder Ulla.# VBD3L tänkte åka till Myggenäs på lördag. Mycket viktig match. Tyvärr så kommer vi att sakna några lirare. Några är bortresta, skadade, en städar upp i Superligan. Funderar på att lira en period igen. Tog upp det med grabbarna på träningen. Dom garvade som svar. Det måste väl betyda att dom inte riktigt tror på mig? Eller som nån sa "En gång kan man ha tur, men inte två gånger". Funderar på att peta den mycket uppriktig skitungen.# Fått några mail om inlägget Såpa eller Kärlek. Kul. Även om alla inte höll med mig. Jag tar det. Det gör jag alltid (nästan). Senast i lördags så satt den en lirare bredvid mig. Han sa till alla som kom i vår närhet "Ni ska aldrig prata med en bloggare". Jajajaja. Jag är ju känd för att skriva om saker som jag får höra på lokalerna i stan. Eller?# Måste gå nu. Ska nämligen till Åbytravet och göra ett rånförsök. Mer om det lite senare.


Jag har inte råd att sluta leka med Geniet.
Telefonen ringde klockan elva.


-Tjena, Geniet här.


Nej tänkte jag.Geniet- Dags att äta frukost?

Jag- Mmmm

G-Jag hämtar dig om en timme. Vi käkar på Flamenco idag (vilken högoddsare).

J-  MmmmAtt äta mat med Geniet en lördag kan kännas mycket ensamt. Hans telefon ringer hela jävla tiden. Han e nämligen med i 204 st olika spelbolag. Så det ska tas in rader och delas ut en himla massa rader. Kupongerna ligger över hela bordet. Så man får knappt rum med tallriken.Hur som helst. Geniet föreslog att vi skulle göra ett litet system. Sagt och gjort. Geniet hade redan tagit ut ett Supertips. Jag kollade inte ens på raden utan betalade glatt en av mina sista hundringar.Några timmar senare så sitter vi hemma hos Öisaren och laddar för en skön Schlagerkväll. Då börjar en efter en match att ramla in på kupongen. Tillslut så är det bara United kvar som ska in. Det är då som det riktiga tugget börjar.J- Hur kan du spika United. Krysset är ju hur säkert som helst.

G- Nej Arsenal har inte en chans idag.

J- Så trist att åka nu.

G- Vi åker inte. Det är klart redan.Plötsligt händer det. United målar. Alla i rummet skriker. SåååååååJaaaaaaaaaaaa. Öisaren satte på Winnerbäcks Elden på högsta volym. Alla sjöng med i fraserna " Vi bara lallar runt på Karl Johan".En kvart före att kvällens höjdpunkt ska börja så är vi 17.500 kronor rikare. Då börjar tjafset om hur vi ska dela upp pengarna.G- Eftersom vi är fyra stycken så tar vi ut 4000 var. Sen tar vi resten till en spelkassa.

J- Nej, vi åker till England.

G- Nej lyssna nu. Det var jag som tog ut raden.

J- jag skiter väl i vad du tycker.

G- Ska vi ta ut 3000 då och lägga resten i kassan.

J- Jag går med på 4000. Kom på att jag ligger 2500 minus på krediten. Kan ju vara smart att släcka den.

G- Då gör vi så.
Sen började Schlagern. Då börjar min telefon att gå varm. Redan i andra låten så mesade jag med 7 personer. Ibland visste jag inte vem jag svarade. Men så är det. Gött att ha vänner som älskar Schlager.Själv så höll jag på tvillingarna.Jag lyckades inte ta in några poäng på Poeten. Vilket såklart grämer mig.På söndagen så åkte jag och Innebandydåren till Borås. Där såg vi en sömnig match mellan IBK 7- Partille.Nu sitter jag hemma med magsjuka barn. Det är ju också en galen sysselsättning.


Såpa eller Kärlek.

Det händer grejer i Göteborg. I vissa stadsdelar så spelar man in Innebandysåpa av högsta världsklass. I andra stadsdelar så går man samman, förbrödrar sig och sattsar framåt.  Det var länge sedan som tidningarna runt om i Göteborg hade så mycket Innebandy att skriva om.Igår var det Såpa. Pixbo lirade inte bara mot Falun. Före matchen så hände något unikt. En tränare hoppade av i direktsändning. Jag tar inte på något sätt parti för den ena eller andra sidan. Men kunde man inte ha skött skiten på ett lite snyggare sätt?  Var det någon som vann något på den fjantiga duellen i tv?   Av olika anledningar så nöjer jag mig här. Har fått massor av information från alla möjliga inblandade partner. Kan säga att historierna inte är i närheten av varandra. Så jag säger som Lundell "Låt dom prata".

Nu ska i prata Kärlek. Eller kärlek kanske inte är rätt ord. Hur som helst. Partille och Älvstranden har förlovat sig. Klubbarna kommer att bedriva en Elitsatsning tillsammans. Något som jag länge har efterlyst. Jag tror att GöteborgsInnebandyn behöver detta. Jag anser nämligen att Göteborg behöver två st elitlag på både Dam och Herrsidan. Men vi ska ha klart för oss att man inte blir ett storlag på en dag. Nu krävs det ett jävla jobb av alla inblandande. Föreningen kommer att stöta på många berg och dalar. Men jag är säker på att både Herr och Damlaget tillslut kommer att nå toppen av Berget.Jag beundrar Människorna som har gjort detta möjligt. Det har tydligen varit många möten. Att dom dessutom har lyckts hemlighetshålla detta är för mig ett under. Jag reser mig upp, lyfter på hatten och kammar till frisen för att sedan applådera.
Detta mina vänner kallar jag Mod. Våga bygga broar. Se möjligheterna till något bra.
Kör så det ryker.


Det händer saker i Göteborg.

Nu har jag vaknat..........................


Om ca 40 minuter så smäller det.


Äntligen så händer det något Gott inom GöteborgsInnebandyn.


Vill skrika ut det nu.


Säger så här. Sätt Er ner och surfa runt på Innebandysidorna om ca 39 minuter.


# Annars så har det inte hänt så mycket i Göteborg den senaste tiden.


# Återkommer ikväll med mer info.

Normal Tisdag.

Hallå igen!

Hur E stan en sån här kväll i februari?Vilken härlig dag. Klockan ringde 06.30. Jag bestämde mig snabbt för att ligga och dra mig i ca 10 minuter. Hm, kom till jobbet kl 08.30. Vilket gjorde att jag kom ifrån häktet kl 17.30. Då tog jag järnhästen ner till Mölndalscentrum. Tänkte att där kan jag nog hitta ett tv-spel till "Lill Zlatan". Det är då det händer. Jag springer in i Geniet och hans arme. Shit. Geniet hade en plan.- Hallå coach. Ska du med och ta en kebab?

        


Dåren vet att jag aldrig säger nej till lite skräpmat. Jag föll som i trans. Ni vet kärlekstransen för skräpmat.Sagt och gjort. Plötsligt så satt man med en massa dårar. Geniet har köpt en lägenhet, som det var dags att helrenovera. Han hade samlat Mölndals "Svarta Arme" för att utföra jobbet. När Geniet föreslog att jag kunde vara arbetsledare så borde jag ha annat oro. Men jag tog på mig uppdraget tillsammans med B-lagets Skyttekung.
 Ja, det var evigheter sen någonting brann i alla fall inom mig.
När vi kommer upp till lägenheten så får jag en mindre chock. Där står 33an och målar. Jag var snabb och påpekade att det skulle vara roligt om han kunde måla på matcherna också. Då fick jag kommentaren.
- Fan, trodde att man skulle få några mackor av Världsmästaren. Men det är ju jag som assar honom hela tiden. Först så blev det tyst. Men sen så började alla garva. Numera går 33an under namnet 100%. Ni som har sett våra matcher fattar nog ironin. För Er som inte har sett matcherna kan jag berätta att 33an inte direkt har satt alla lägen som Världsmästaren dukat upp.Rätt som det var så trodde jag att jag satt mitt i ett Martin Timell program. Nr 9 producerar alltid. Han E min kung. Firman hade även här en dåre. Vi kan kalla han för "Roger" (vilket är hans favorit ramsa under matcherna). Roger visade sig vara en hejare på att lägga värmeslingor. Något som Geniet inte riktigt hade räknat med i budgeten. Men budgetar är ju som sagt till för att spräckas.Jag bara lallar runt på Karl Johan.Det blev även lite Innebandybubbel. Eller vad sägs om följande kommentar från Geniet.Geniet-Fan jag lirade 5-6 sist.

Jag- Vad säger du? Vi vann ju med 6-1

Geniet- Ja, men jag tog tre st tvåor och fixade en femma åt oss.Konstigt att man åldras snabbt i vårt lag.Den vinner som E trägen.Som ni kanske förstår så orkade jag inte med mera. Jag tog järnhästen hem till fyran. Där sitter jag nu och lirar en Winnerbäck låt på repeat. Gissa låten!Nej nu ska jag hacka mig in på Färjestadens hemsida. Sen så är det bara att hoppas att någon imorgon kastar skit på Färjestaden för att dom har en bristande kontroll på sidan. Tragiskt.


Jag ska jaga dig Poeten.

Vad är det som händer? Amy och Christer gick vidare. Skojar Svenskafolket med Världens viktigaste tävling? Dessutom så gick inte ens Gårdagens bästa låt vidare till omg 2. Michael Michailoffs låt var helt fantastisk. Okej visst var den lik Andreas Johnsons gamla låtar, men ändå.En annan som klart blev bestulen på en plats i Globen var Velvet. Kan tänka mig att det föll en och annan tår nedför hennes kinder.Nej jag "Skämdes ta mig fan" framför burken. Att jag dessutom fick torsk av Poeten i första deltävlingen smärtar mig enormt mycket. En middag i Smögen i sommar står på spel. Får helt enkelt skärpa mig i fortsättningen.# VBD3L krossade Ale med 6-1. Eller ska vi säga att vi lirade bra i en period. Ställningen efter två perioder var nämligen 1-1. Jag var tvungen att hota killarna i pausen.  Vilket ledde till en markant uppryckning. Dårarna på läktaren var ovanligt lugna. Kanske bättre att vi lägger in matcherna på lördagarna. Måste erkänna att jag hade fel. Deras första ramsa var en stor överraskning. "IN MED KOPPEN". Hmmm. Någon av dårarna läser tydligen denna sida. Eller någon måste ha läst det för dom. Kan sätta hur mycket som helst att dom inte vill ha mig på planen en gång till.Nu har vi tre matcher kvar att spela. Vi har fem poäng tillgodo på trean. Börjar lukta div 2. Tänk Er om jag får döpa om laget till "Världens Sämsta Div 2 Lag." Nej skulle inte tro det. Vi skulle redan nu vara ett mittenlag i tvåan.#  Idag blir det drag i fyran. Emils polare kommer på besök. Så jag ska redan nu proppa i mig några Alvedon. För ljudnivån brukar skruvas upp några steg när lirarna kommer på besök.


Fiskgratäng eller Dunderhonung?

Nej Jag är inte synisk. Det är bara så. Matchen imorgon kommer att starta precis som alla andra. Direkt efter första tekningen så gapar dårarna "AVGÅ KOPPEN".# Ska bli kul och se hur dårarna välkomnar Aga.# Zidane framstår numera som ett Geni. Dåren kommer numera från Kamerun.# Appråpå Geni. Geniet dominerar kraftigt. Förra matchen så glömde han sina dojor. På senaste träningen så hade han glömt sina klubbor. Hoppas att han kommer till samlingen imorgon.# Börjar att fatta vad 27:an menar. Det är faktiskt inte spec roligt att få en massa mms från gig som man själv hade velat vara på. Igår damp det ner några Kent låtar i telefonen. Okej då. Tack Hill och Amanda. Socker är ju helt fantastiskt.# Nu ser jag på Bamse för andra gången ikväll. Emil kan snart hela filmen.# Imorgon börjar det.  SCHLAGERN. Jag är laddad. Får se om jag orkar dra igång en tävling nästa vecka.# Hmmm. Täby leder över Pixbo. Skräll på G. Eller är det en skräll?# Nu ska jag hugga tag i min fiskgratäng. Får nog äta allt själv. Emil satsade på glassen och godiset, och Ebba sover.


Knäsvag.

Har precis kommit hem från ett tungt möte. Eller, ett möte som jag trodde skulle vara tungt. Mötet gick hur bra som helst. Kul att prata med proffs. Då menar jag mötesproffs. Kanske borde förklara att det var ett dagismöte. Ahhh skit i det nu. Det är väl ingen av er som bryr sig.# Geniet skickade mig ett sms idag. Jag garvade så att jag höll på att dö. Kan av vissa sekretesslagar mm inte publicera det här. Men om ni vill ha ett riktigt snuskigt sms så får ni höra av Er, så ska jag vidarebefordra det.# Idag ska jag och träna med VBD3L. Träningen idag består av tvåmål, PP, och diverse namnlekar. På lördag så smäller det igen. Då är det ALE som vi ska tacklas med. Sist vi mötte Ale så blev det lite grinigt. Deras materialare/eller vad han nu va skällde ut mig mitt under matchen. Han tyckte att jag hånade dom. Varför skulle jag håna någon? Allt grundades i en duell där deras back flög 10 meter. Vi ledde då med ca 5 bollar. Eftersom jag tyckte att det var en helt ok tackling så sa jag.Ni verkar inte ha kört lika hård försäsong som oss.Han måste ha vetat att vår försäsong bestod av träning en gång i veckan. Då med löpning en kvart, och sedan fotboll i en timme. Annars fattar jag inte hur han kunde få det till ett hån.
# Hur kul är det egentligen att se två st backar spela bollen 17 gånger till varandra? Orkar snart inte se en match till med Falun. Ser ut som om man kan göra måndagskvällarna till veckans städdag. Tydligen så visar man bara Faluns matcher resten av året.# Fick ett inlägg idag av en människa som verkligen måste känna mig rätt. Eller?Ibland är du det charmigaste som finns. Du gör mig knäsvag. Knäsvag.
# Måste länka upp Malmgrens blogg nu. Jag älskar killens blogg. Har funderat på en sak. Var det möjligen hans gästspel på min blogg i julas som fick fart på han?# Vaaaa är det fotboll på tv idag. Hmmm, nu fattar jag varför så många har ringt och sagt att dom är sjuka idag. Kanske blir småmål på träningen idag.


Aga visade hjärta i sin första match.

Vilken jävla match. Falun-AIK  lirade en match utan regelbokenslagar. Hur fan kunde Henrik Olsson klara sig från utvisningsbåset igår. Killen borde ha haft minst en tvåa i varje byte som han spelade sista tio minuterna. Att knäa någon i ryggen när han ligger ner är mer än fegt. Domarna släppte på alldeles för mycket.27:an spräckte en magisk gräns. Nämligen 600 poängsvallen. Bara att gratta killen. Kommer ihåg när 27:an gjorde sitt första mål i eliten. Det var mot Carlskrona i Lisebergshallen. Jag minns också vem som passade till målet. Det var nämligen jag själv. Så nu är man lite bukis med Conny. Eller?Världens Bästa Div 3 lag hade i helgen seriefinal. Matchen mot Marstrand slutade 4-4. Efter att vi haft ledningen med 4-2 en bit in i andra. I tröja nr 9 lirade Aga. Han presenterade sig i den 18 spelminuten. Då han slaskade in plasten på volley. Men det var inte det som grabbarna i laget minns mest av han. När det endast återstod 4 sekunder av matchen så glidtacklar han en motståndare som precis har dragit vår målvakt och bara ska sätta bollen i kassen. Geniet blev så rörd att han nästa började att gråta. Sedan sa han.Fan killen visar hjärta i sin första match med oss. Fan va stort.Före matchen var det kaos i omklädningsrummet. Aga hade ju inte ens tränat med hälften av killarna i laget. Så vi fick helt enkelt köra namnleken. Coooooolt om ni frågar mig.