Hjärnornas Kamp.

Kan inte säsongen börja snart? Jag är hur sugen som helst. Visst E det konstigt. I slutet av en säsong så är man ganska så trött på Innebandyn. Men när man får lite semester så kliar det i hela kroppen. Jag vill att serien ska starta imorgon.Håller som bäst på att planera försäsongen. Vi ska till Båstad och Köping när det gäller cuper. Träningsmatcher som är bokade är Marstrand, Mjölby, och ev Pixbo IBF. Jag siktar på att få in minst två matcher till. Så är ni sugna på en match så är det bara att ringa, eller maila.Vi fick en tuff lottning i Båstad, IBF Falun, Bif Fagerhult, Åstorp/Kvidinge IBS. Får fundera lite på om man ska vara ödmjuk eller kaxig. Ska i alla fall bli riktigt roligt att mäta våra krafter med dessa lag. Matchen mot Fagerhult kallas redan för "Hjärnornas kamp". Hill mot Lindqvist.Mot Falun får vi väl försöka att hålla nere siffrorna. Åstorp/Kvidinge vet jag lika lite om som Sverige och Holland visste om Ryssland. Bara att lyfta på hatten och gratta Ryssarna. Snacka om rolig fotboll.# Helgen blev lugn. Hade gärna haft ungarna i helgen. Usch vad jag hatar helgerna utan dom.# Snart E det semester, mums.


# Forza Spanien.

 

En trevlig kväll med Vännnnnnnerna.

Kvällen började perfekt. Planen var att utspisa tacos till nio barn före matchen. Föräldrarna slet som djur för att genomföra planen. När det var dags för avspark så var barnen mätta. Stämningen var på topp hemma hos Fredrik och Tanja.Endel kommentarer var klart barnförbjudna. Precis som det ska vara när Sverige lirar boll. Kvällen var fantastisk fram tills Spanien gjorde 2-1. Då dog allt. Emil ville gå ut och spela basket. Jag tyckte att det var en bra ide. Vi gick ut i den varma sommarkvällen och lirade korgboll, samt lugnade ner oss (mig).När vi kom hem så var det dags att nana. Undertiden som jag och Emil borstade gaddarna så passade Ebba på att dra ett gäng stora sträck med en blå penna på vardagsrumsbordet. I det läget så blir man jävligt trött. Men det var bara att plocka fram mannens bästa polare "AJAX".Nåja, fick i alla fall en sovmorgon (7.30).# Petter Hansson var felfri fram till övertiden.# Sverige E Zlatan.# Ser fram emot onsdag. Då ska vi krossa Ryssland.# Byt ut texten "Ingen kickar fotboll som han, Zlatan, Zlatan" till "Ingen blir så mobbad som han, Källström, Källström# Idag är det fotbollsfeber i Mölndal (igen). Emils knattegäng ska ha en uppvisning. Bara att hoppas att det slutar att regna.# Nu har Emil spelat "Holeydiver" med DIO minst 10 gånger. Kan man tröttna på DIO?

 

Det händer mycket nu.

Puhhh vad trött man E. Det är alldeles för mycket fotboll på tv. Det känns som om jag inte har sovit på flera veckor. Men man ska inte gnälla. Det är underbart med EM.Idag ska vi mysa. Dagis är stängt. Så nu väntar vi bara på att solen ska gå upp. Det nalkas bandy på gården.Igår var det möte med ett av Världens Bästa div 2 Lag. Det var ett spännande möte. Ser fram emot en mycket rolig säsong. Det händer mycket i Lindome nu. Föreningen är på framfart. Det jobbas hårt från alla håll.Tre killar med div 1 och Elitseriemeriter ska skriva under papperna i helgen. Jag väljer att inte namnge dom innan allt E klart. Tycker att det luktar skit när andra föreningar går ut med att allt E klart innan dom ens har gjort klart med spelarens gamla föreningen. Kan säga att i en del fall så har dom inte ens kontaktat vederbörande förening att dom är intresserade av spelaren. Så vill inte jag jobba. Det stinker.Vecka 28 är det dags för X3M Sommarskolan. I år hamnade man i Grupp 4. Ska bli skoj att återigen jobba med Patrik "PD" Davidsson från Verbano Unihockey. Samt Peter Runnestig Pixbo Wallenstam. Det känns som om Överledaren Peter Zellén har toppat Grupp 4.

 

Fotboll eller Bolibompa?

Hm. Emil frågade nyss varför han inte har fått tittat på Bolibompa på två dagar. Vad skulle jag svara? Emil det är Fotbolls EM nu? Eller. Oj det har vi glömt. Nåja, även han får köpa läget ibland.Vi är precis hemkomna från Örebro. Vi har haft en kanon helg. Mycket lek och bad har det blivit. Alltid kul att komma hem. Saknar Örebro mer och mer. Nu har jag varit där tre gånger på en månad. Undrar när det hände sist? Måste vara 1995.I veckan så kommer Lindome att presentera minst två stycken nyförvärv. Alla med div 1 eller Elitseriemeriter. Räkna inte bort oss än.Bara två dagar kvar till Sverige gör entré. Bara att hålla tummarna för att vi har två stycken Larsson på planen från start.Inte mycket Innebandy nu. Gott att få vila lite ibland. Eller hur?