Kalla mig gärna för dålig förlorare. Era jävla Pajaser.

Säg mig vad vi har gjort för att förtjäna pajaserna?


Fattar Ingenting 1: Efter första perran så står det 3-3. Vi har släppt två kassar i boxplay. När vi påpekar detta för domarna så svarar dom. Kan förstå ert missnöje, vi borde ha tagit dom för samma förseelser. Ingen bra period av oss.


Fattar Ingenting 2: Efter 28 sekunder i andra så åker vi på en femma. Jag själv, några åskådare (bla en som har dömt SM finaler, WM mm) tycker att ett frislag hade varit ok, en tvåa tufft. Där släpper vi tre kassar.


Fattar ingenting 3: När en av domarna säger " Men tänk på att det är Pixbo ni möter"


Fattar Ingenting 4: När domaren sätter igång spelet efter en ny utvisning när vi bara har två spelare på banan.


Fattar Ingenting 5: När Domaren säger till vår kapten inför tredje att det är ingen ide att prata mer. Ni tycker ju ändo att vi E kassa.


Fattar Ingenting 6: Att jag inte skalla dom istället för att tacka dom efter matchen.


Fattar Ingenting 7: Att jag kan tycka att dom här var ändo sämre än pajaserna från Warberg.
 

Fattar Ingenting 8: Att dom tar en av våra killar för snack när han efter ett frislag mot oss säger "En tvåa eller femma". Då har man väl fattat själv att man E dålig.


Fattar Ingenting 9: Att jag orkar bry mig om Idioter.


Fattar Ingenting 10: Varför har Innebandy blivit en bedömningssport?


# Henke Larsson två ass. Nu ligger han bara några pinnar efter en landslagscenter i poängligan

# Något säger mig att det finns en i BlåGult som har en bror som E bättre än han.

# Landslaget ska inte torska en sån match. Sen får alla säga vad dom vill.

# Att dom inte ens är griniga efter matchen E ju katastroffffff. Jag blir ju grinig om jag torskar en div 2 match.

# Hoppas att det är som 27:an säger. Det där med att motivation slår klass. För finnarna står för klass.

# Nu ska jag lägga mig och tjura. Gillar inte att torska. Men det kanske ni har fattat


Fy faaaaannnnnn va trist allt E.


Låt mig vara bitter. Kalla mig gärna för dålig förlorare.


Vill bara att det ska vara samma regler för båda lagen. Helst också så önskar jag att alla lag ska vara lika dåligt tränade som oss. Ha lika dåligt humör. Ha en coach som e ändo kassare än mig.


Nej kanske borde sudda inlägget. Detta blev helt åt helvete. Men vem fan bryr sig. Nästa helg blir nog allt mycket bättre.


Helsingborg del 2.

Henrik Larsson väcker känslor. Tror att det på nästan varenda arbetsplats tjötas Innebandy idag. I Love it.Frågorna är många.


Ställer detta till problem för andra lag i serien?

Måste man nu kalla in mera säkerhetsvakter när Helsingborg kommer på besök?

Hur kommer Henrik att reagera när hans lagkamraterna säger till honom att ta med sig värdesakerna upp i hallen när dom gästar Jakobsbergsidrottshall?

Höjer man insattserna i pokerspelet i bussen nu?

Kommer Henrik någon gång att bli gris när den obligatoriska bolltrixningen liras på uppvärmningen?

Får Henrik sitta var han vill i bussen?

Kommer Henrik att springa runt i Båstad med Innebandybollar på öronen nästa sommar?
Förövrigt så fattar jag inte hur pappa Quist kan få Gud att lira i laget, men inte sin egna son.


Tack Helsingborg.

Jag är Kär. Jag E kär i Helsingborgs Henrik Larsson.


Jag vet inte vart jag ska börja. Allting bara snurrar. Tårarna E nära. Vem ska jag börja med att tacka.


Är det Glen Stjernqvist? Henrik själv? Eller tv 4 som böt match och gjorde en kanon sändning. Som ni ser så har jag inget grepp på händelsen. Bara så äkligt glad.


Såg ni Henkes ögon när han satt på Helsingborgs bänk. Det var sååååå fokuserade. Jag har set många spelares ögon genom mina dagar. Dom mörkaste och mest fokuserade jag hade sätt tillhörde Niklas Jihde och Anders Hellgård. Alltså två vinnarskallar. Men henkes ögon slår allt. Dom sade Ledargestalt, vinnarskalle, ödmjukhet, ja allt som är possetivt.


Vilken idrottsman. Han fick ett helt lag att lyfta sig. Han fick en hel hall att koka. Han fick mig att börja leta efter gamla fotbollstränares nummer på hitta.se. Alla äkliga tränare som har hånat vår sport genom tiderna. Där fick ni era stolpskott. Er lagkapten i landslaget respekterar och älskar vår sport. Nu är det er sport som är en lallar sport. Eller?


Ingen, då menar jag ingen som älskar våran sport kan väl säga att detta är dåligt för sporten.Men vad händer nu? Kommer Henke att fortsätta lira? Jag tror och hoppas det. Han sa det så bra själv.


"Jag är 37 år. Många har åsikter om vad jag ska göra. men jag bestämmer själv vad jag gör"Tänk er om han fortsätter. Tror ni att Helsingborg har svårt att skaffa nyförvärv då. Henrik Quist kommer säkerligen att springa naken hem till Skåne för att få lira med Henrik. Sponsorerna kommer att stå i kö för att få vara med.


Vet inte om det var Henriks intåg som gjorde det. Men det var härligt att se Mikael Karlberg ta av sig sin kavaj och kasta sin in i leken. Bra coachat Micke.Nu ska jag ut på nätet och kolla om man kan köpa en Helsingborgströja med nr 17 Henrik Larsson på. Eller ska det stå Henrik "37 år, jag gör det som tycker är roligt" Larsson?


Visst hade han smakat lite.

Dalen starkare än Pixbo. Visst var det så. Men matchen hade många ansikten. Kapten Dahl gjorde en riktig Bom Bom. Backhand rakt upp i kryllan.


Nån mer än komentatorerna som tror att Ryberg sökte en passning på målet. Jag kan lova Er att han siktade in myran.


Hahahah, såg ni sporten på tvåan? Nån mer än jag som tror att Wernersson hade smakat lite?


Dags att nana efter tvätt, diskning och lite bandy.


Shit vad jag längtar till åretsmatch. Pixbo-WIC.

SUNDARNA ÄGDE OSS.

Vilken torsk det blev. Stenungsund krossade oss 10-3. Efter förta perioden så var ställningen 1-1. Dom spelade precis som vi hade förväntat oss. Långa bollar ner i våra hörn. Vi hade helt enkelt bra kontroll. men sen hände nåt. Vet inte vilka som var BÄST på planen. Sundarna eller domarna.


Kan säga så mycket som att nivån på dömningen var KANON. Vi fick bara tre utvisningar för tjöt. Sen var vi nära att få en straff. Sundarna fick en straff (troddddde jag). Jag var jättenöjd med det. Så nöjd att jag ville prata lite med en av planens bäste aktör.


Ett exempel. Stenungsund fick en straff för obstruktion på halva planen. till saken hör att vi hade gått miste om en solklar straff en period tidigare, då vår gubbe var fri och blev nedslagen. När jag kallar till mig domaren och frågar han vad skillnaden är så bubblar han nåt om målchans. Då säger en kille i vårt bås. Skillnaden är väl att vi har gröna tröjor och dom blå. Med Ryggen mot spelaren så vänder sih domaren om och tar en ny tvåa. Alltså två BRA beslut på bara 30 sekunder.


Nåja. Efter matchen så stegade jag in i Domarrummet för första gången på väldigt länge. När jag tar upp straffsituationen så minns helt plötsligt ingen av domarna händelsena. SICKEN OTUR.
Sundarna lirade bra. Dom klädde av oss duktigt i fem mot fyra och fem mot tre. Bara att gratta dom. Erkänner mig besegrad. Hade det varit boxning så hade jag kastat in handuken i början av tredje. Eller det hade jag kanske inte gjort. Vi hade nog vunnit i boxning.


Kobalej var strålande i kassen. Kände inte igen killen. Han satt ju på knäna nu för tiden. Grattis Gubben.


Sammanfattningsvis: Vi förlorade mot ett mycket bättre lag. Vi hade otur med ett tiotal avblåsningar.


Paus..Så då fick man gå imellan ett nytt bråk. Emil hade precis klarat en mycket svår bana på PS2. Han var överlycklig tills Ebba stängde av spelet. Nu gråter båda....Gött och må Gött igen.........Heja Eldkvarn.

Nu laddas det för match. Ska snart bege mig till Almåshallen. Räknar kallt med tre nya pinnar ikväll.# Igår var jag på en mingelfest. Mölndalskommun bjöd alla ledare i kommunen på mat och uppträdande. På scenen stod Eldkvarn och Barbados. Måste säga att jag gillar Eldkvarn. Det E nåt spec med Plura.


# Så vad har hänt? Jo Henke tränar med Helsingborg. Jag som trodde att det var ett skämt. Erkänner också att jag vet inte på vilket ben jag ska stå. Visst e det coolt om han går in i laget. Men E det bra? jajajaja tar det när det kommer.


Landslagets trupp innehöll många överraskningar för mig. Räknade till hela åtta överraskningar. Då menar jag gubbar som inte hade fått vara med i min trupp. Tur för dom att det inte är jag som sitter vid rodret. Ska bli intressant att följa wm. Hoppas att vi går till final...


Shit jag har ju glömt att spela Europatipset. Måste dra. Lovar en blogg ikväll. Om vi nu inte förlorar. Då kanske jag E ledsen ikväll.

Ska Kenta göra en ICA?

Det blev torsk idag. Lerum/Pantern var helt enkelt bättre än oss. Bara att gratta dom. Vet inte om det är bra eller dåligt. Men nuförtiden så skakar jag av mig en förlust rätt så fort. Förr var det värre. Då låg jag vaken nästan hela natten. Vi ledde efter första perran med 1-0. Bollinehavet var 97-3 till LP. I omklädnings rummet så skrattade vi. Don vanliga kommentarerna kom också. "Blir det södra eller östraettan nästa år". "Jag måste sluta om det bli Södra. Orkar inte med resorna". Ironi E alltid roligt.Det  har hänt en hel del sen sist. Kenta röjer runt i Stockholm. Bajen ska på tusen dagar bli ett storlag. Om det E nån som löser det så är det Kenta. Han vet hur man bygger ett lag. I alla fall så visste han det. Läste i Magget om vilka spelare/Gubbar som han vill ha med. Vad ska man säga. Alla har i alla fall presterat förr i tiden. Hoppas att Kenta inte gör en ICA. DVS maller ner gamal köttfärs och kör ett race på nytt. Det håller inte i längden. Bara att hoppa att Kenta vet vad han gör. Vilket jag inte tvivlar på att han gör.Student WM
E det verkligen nåt att sattsa på? Kan inte förbundet lägga pengar på nåt annat. EX skicka iväg några Domarpar till WM så att dom får se och lära sig den Internationella nivån. Finns mycket som man kan göra runt WM. Återkommer i det ämnet nån dag då jag E grinig. Då ska det sågas duktigt.Geniet är en riktig vinnare. Idag skulle han sälja sin lägenhet. Mäklaren hade gått ut och sagt att det är ett lugntområde. Geniets balkong är ut mot Mölndalstorg. Idag under viningen så var det ett Punkband som lirade. Plus att det var en motorcross uppvisning. Hahaha, det var nog längesen det var så livat på torget. Otur......Imorgon E det farsdag. Hoppas på en massa teckningar.Henke Larsson till Helsingborg. Hahahaha. Varför skulle lagkaptenen i Sveriges fotbollslandslag lira Innebandy i SSL? Bara förroligt. Skåningarna glädjer oss med stor Ironi. Tack.

Nej nu ska jag dra och köpa lite skräpmat.Det finns ingen som glömmer dig... Ingen............

Idag skule han ha fyllt 39.
Det är med tårar som jag skriver nu.
Dom rinner nerför mina kinder.
Hej Micke. Hoppas att du har det bra där uppe.
Här nere E allt ok. Saknar dig som fan.
Ska ta några droppar av din trolldryck ikväll.
Ha det bäst Gubben.Hej på dej.Kanske kommer några rader lite senare idag. Nu ska jag ta en promenad och torka tåranra.