Grattttttttis Din Jävla Dåre.

Ja jag säger då det. På min blogg har det genom åren passerat en massa figurer. många har alias, endel har riktiga namn. Kan säga så mycket att alla har inte gillat sitt alis. En av dom E "Innebandy Dåren". ID är en mycket bra vän. Hans liv är såklart Innebandy.


Jag vet inte

Hur många matcher vi hat sett tillsamans.
Hur många mil vi har åkt tillsamans.
Hur många timmar som vi har pratat i telefon.
Hur mycket skit som vi har pratat.


Han gillar inte namnet Innebandy Dåren därför att han tycker att jag borde ha namnet. Vi har garvat mycket åt det. Till och med nästan tävlat om namnet.


Hur som helst. Igår slog han in matchbollen. Klockan 20 nånting så ringde han mig. Han var upprörd över några småsaker. Han gormade i luren. Jag kunde nästan inte hålla mig för skratt. Han kan nästan bli grinigare än mig när det gäller innebandy relaterade saker.

Han var så arg att han inte kunde vara hemma. Så arg att han åkte ner till Lexby för att där kolla på en P92 match. Han brukar göra så när han E oxtokig.


Nu till saken:


Grejen är att han igår fyllde 40 år.........


Tänk Er att ni är så arg (på  några små saker) så att ni inte ens kan vara hemma och lugnt och fint fira sin märkelsedag.


Vad ska man säga? Världsklass? Eller Innebandy Dåre?


Jajajaja.


När man var liten så hade man sina bästisar. Min hette Andreas Strömberg. Vi var som bröder. Nu när man har blivit lite till åren så har man många bästisar. ID är en av mina. Han ställer alltid upp när jag vill tjata om Livet, Innebandy mm. Han har gett mig många bra råd i livet. Det känns som jag är skyldig han hur mycket som helst. Han gav mig en prenumentation av blaskan Offside i julklapp. Kanske det finaste en vän kan få.


Så nu vill jag Gratta min vän så jävla mycket som man bara kan. Grattis. Tack för just jag får vara din vän.PS: Håll dig för fan hemma ikväll........

Kärlek på fredag.

Kom precis hem från en korpmatch i fotboll. Shit vad andra assist man får när man har Tobbe Lindroth rollen. Det blev seger med tre kassar. Kommer inte ihåg om det blev 6-3 eller 7-4. Nåja, matte är ju inte min grej.


# Ikväll vinner Frölunda, Färjestad och Linköping. Spelkontot växer. Vilka sköna odds jag hittade i helgen. Jag E kung på daminnebandy. Falun och Rönnby gav mig klirr i kassan. Tack ska ni ha.


# Tänk Er att jag var på Åby i helgen utan att spela ett enda lopp. Hade full koll på ungarna hela tiden. Ebba och Emil red Ponny. Ni skulle ha sett deras face. Säger bara Lundell "Lycklig Lycklig Lycklig".


# På fredag smäller det. Håkan Hellström bjuder oss Göteborgare på ett gratis gig. Det rycktas om att afterworken ska hållas hos mig. Vilka ska med? Dala och Roos E klara. Genit likaså. Bara skriva under på kommentarena så jag vet hur mycket käk jag ska laga. Minns mitt första Håkan gig. Kärlek var namnet. Har nog sett han 7-10 gånger. Han levererar alltid. Precis som Niklas Jihde....................000000000000000000.......................................Vakna mannen. sässen har börjat.


# Fredrik Holz är riktigt bra.


# Tack. Där gjorde Frölunda 2-1.


# På Nordicbet hittar man fina odds. Har lagt några rubel på Outlaws i derbyt. Kom igen nu Jansson. Känn ingen press. Gör ditt jobb bara.


# Falun, Rönnby, Mjölby. Tack igen.


# Samma till Pixbo IBF och Bollstanäs.


# Inget tack till Helsingborg och AIK.


# Nej nu måste jag äta. Får gå och titta vad kylskåpet bjuder på idag.

Slantar vinner och försvinner.

Vilket härligt väder. Solen skiner över Mölndal. Snart dax att gå ut och njuta lite.


Njuta ja. Det har man gjort sen ca 22.00 i fredags. Vilken match vi gjorde. Synd att man måste glömma den. Nya tag på tisdag.


Pengar på kontot. Äntligen. Försäkringskassan har varit dum mot mig ett bra tag. Varför ska man ta ut Pappaledigt när dom inte kan betala? Alltså, klart att man vill vara med barnen. Men att få vänta på pengarna i två månader är inte roligt. Fuck Off.


Lirade en slant på Tom Westers skitlag. Ojjjj vad fel ute man var i det spelet. Torsk med tvåsiffrigt. Tur att man fick in några andra matcher. Måste passa på att tacka en viss bloggare i Storstan som tippsade om Bollstanäs. Tackar så mycket.


Äntligen. Nu funkar datorn igen. Nu kanske man kan börja att Blogga på riktigt igen.


Men inte nu. Nu ska det solas.


Det är så gott.

Alla som nån gång har hållt på med idrott vet hur det känns när man E inne i zonen. Igår mötte vi Tygriket, ett tippat topplag. Vi ger 35 gånger fläsket för en serieseger. Tygriket ger 7 gånger. Efter halva matchen så ledde vi med 9-1. Wow. Matchen slutade 9-5 till oss. Bragd? Nja inte enligt mig. Tyckte att 2.35 var ett bjudodds igår. Men men men, det svänger fort i bandyn.


Hur som helst så var det ett stort nöje att coacha VBD3L igår.


Tygriket var ett gott gäng. Ödmjuka som satan. Helt ärligt så hoppas jag att det går bra för dom.


# Idag blir det Åby. Jag ska hålla i slantarna. Ebba ska få rida lite ponny. Emil ska vara sheriff.


¤ 9-1 efeter halva matchen i en premiär. MAGISKT.


# Dårarna hade gjort en flagga. " Avgå Koppen". Ok, jag ska tänka på det.


 Det är inte lätt att va Ödmjuk.

Nu jävlar.

Fjäsk/Fusk/Jäv fick jag i en kommentar. Fattar ingenting. Ufot som la in den kommentaren känner nog inte mig. Men visst E det gött att ha bra domare.


Tydligen så ger vi 2,35 i odds på Nordic. Bjudodds om ni frågar mig.


Det kommer att bli fullsatt i Almås ikväll. Ta med er öronproppar.


# Nästa fredag lirar Håkan Hellström på Liseberg. Nån som vill hänga på? Bord i resturangen för tio ska vara klart. Eller har du missat det Dala?


# Shit vad laddad jag E. Måste tagga ner mig nu. Annars så finns risken att jag redan i första skäller ut domarna. Just det, vi lirar ju hemma. Då finns det gott om folk som brukar göra jobbet åt mig.


AHHHHHHHHHHHHHHHHHh


Full Fart Framåt Lindome.............

Gud hör bön.

Så GOTT.


Nu kan vi börja lira innebandy igen. Va härligt det känns att vi i år får riktiga domare. Haglund-Olsson i första matchen. Bengtsson-Polverari i tredje.


GUD HÖR BÖN..........På fredag smäller det.

Man blir lätt lite sliten efter en helg med Gubbarna. Köping står i alla fall kvar. Hur som helst så hade vi riktigt roligt. På lördagskvällen så trodde vi att vi hade vunnit gruppen. På Ida så stod vi som vinnare. Men efter ett samtal från tävlingsledningen kl 22,40 så fick vi reda på att vi hade kommit tvåa i gruppen. Tre lag hamnade på samma poäng plus samma målskillnad. Mig veteligen så brukar man då räkna bort fyrans matcher i gruppen. Men så gjorde man tydligen inte i här. Nåja, det spelade ingen större roll. Vi fick sova en timme längre. Men tråkigt nog så torskade vi åttondelen.


Nu är det historia. Nu ser vi framåt mot fredagens härliga premiär. Tygriket kommer på besök. Skulle inte förvåna mig om det blir fullt i Almåshallen. Det är bra sug nu.


# SSL har startat. Måste erkänna att jag skiter i det. Det känns helt som om det kvittar. Undrar vad det beror på. Kan det vara så att jag bor i fel stad. Ingen reklam. Knappt nåt lag med sköna lirare längre. Det var bättre förr. Då var det Glamour. Lirarna hette Aga, Jihde, Hellgård mm. Då var det underhållning i Lisebergshallen. Nu ekar det för det mesta i hallen. Två till trehundra tappra på läktaren.


Nej jag hoppas att jag har fel. Hoppas att det blir bättre i år.


Men sanningen är att jag går endast ner när det kommar nåt skönt borta gäng som man kan glutta på. Därmed inte sagt att jag inte håller på Pixbo. Jag hoppas så klart att det går bra för laget.


# Aik gav 1,35 borta mot Västerås. Vilket överodds. Det kan väl ingen ha missat.


# Lindome ger 35 gånger fläsket på serieseger. Måste kolla mitt bankkonto. Hmmm, kanske ingen ide när jag tänker efter.

If you gonna be bad, be good......

Så där ja. Ikväll bär det av, mot Köping. Som sagt alla andrai laget fick ledigt idag. Dom sitter förmodligen i bilarna nu. Själv så är jag tvungen att slita. Som tur E så väntar en bil på mig. Lite tråkigt bara att vi kommer upp sent ikväll. Killarna har frihet under ansvar ikväll.


If you gonna be bad, be good.Hörde precis Bryan Adams sjunga frasen. Kanske borde maila den till några som jag känner.


# Tito Beltran är sorgligt dum i huvudet.


# Ska bli skoj med Playstation inatt.


# Truppen blir mindre och mindre till Köping. Har vi tränat för hårt?


# Varje dag som jag hämtar Ebba på dagis så får jag höra av fröknarna att hon E bäst/sötast/goast. Det kallar jag Pappasflicka.


# Emil skulle ha med sig sitt nya klubbfodral till dagis. Emil tycker att det är bra att Pappa tränar Killar som lätt tappar en säkringar. Redan innan serien har börat så har Emil fått två nya klubbor. Pappa är bra på att laga delarna som sprids i Almås.


# Dårana pratar om nån ny flagga. Kan tänka mig vad det kommer att stå den.


Matte är inte våran grej.

Bara några futtiga dagar kvar. Sen bär det iväg till Köping. Typiskt nog så stannar nästan halva laget kvar i Göteborg. Gubbarna skyller  på allt möjligt. Nån ska till England (ja jag vet, inte Göteborg), Nån ska vara med på en förlosning, Nån har ont i ljumskarna, Nån har ingen bra ursäkt, vill bara vara hemma. Men men men, vi kommer att ta Köping med STORM.# Nästan alla som ska med fick ledigt från sina jobb på fredagen. Alla utom en. Gissa vem. Puhhhhhhhhhh.


# Dårana börjar att hetsa oss.


# Såg att Warberg är favisar i år igen. Konstigt?


# Alla tränare har sina funderingar. Alla tränare löser sina problem på sina sätt. Det finns inget facit. Men hade en gubbe lämnat hallen efter att ha blivit utbytt efter första perioden så hade jag exploderat. Vilket faktiskt har hänt. Blir lite förvånad när jag får höra att det är en helt vanlig händelse i ett hyffsat bra lag. Hur E det möjligt?


Även en viskning kan höras i buller, när den har sanning i sig.


# Idag blir det svenskmat. McDonalds. Emil kommer att jubla. Ebba blir la så där lycklig.....


# Igår skulle vi dela upp rumsfördelningen i Köping.

Meyer- Vi blir 17st. Vi har bokat 7 st 3 manarum. Vi måste avboka ett rum. Eller göra om till några tvåmana rum.

Alla blev tysta.

Jag- Säg så här då. Vi har en back öl (det rymmer 20 flaskor) . Om alla får en öl var, så har vi 4 öl över.

JB- Det var mycket bättre förklarat.


Puhhhh, man kanske borde stanna hemma.........


Var E domarna?

Träningsmatchen mot Marstrand började lite annorlunda. Domarna kom inte till matchen. Till slut så hoppade Marstrands tränare( Johan Nordlycke) in på planen och började att blåsa.


Efter nästan en period så kom Danel Skoog och Jonas till matchen. Tack ska ni ha. Gött att det finns goa gubbar som kastar sig in i bilen och ställer upp när det krisar.


Matchen då. Jo den slutade 4-4. Något som vi får vara nöjda med. Vi ledde med 3-1 men lyckades inte knyta säcken. Vill passa på att önska Marstrand all lycka i serien.


Nu väntar en lugn helg. Sen bär det iväg till Köping. Det ska bli skoj att åka på cup igen. Många matcher och en hel del Playstation på hotellrummet. När fan ska jag bli vuxen?


Regnet öser ner i Göteborg. Gött att man inte ska med på jobbets kräftskiva ikväll. Man har ju karraktär...........


D5.

Dåre 5.


Han E en riktig periodare. Ena dagen ska han lira. Andra dagen ska han sitta på läktaren och gapa. Han har snart gjort mer comebacker än Björn Borg.  Men nu är det slut på det. Hans senaste CB (förra säsongen) slutade i fiasko. Killen var inte ens nära att göra mål. Precis som många av dom andra Dårarna så har han stora problem med spel. Han har svartbälte i att torska pengar.


Som ung så var han en riktig talang i fotboll. Men eftersom han lirade i en förening som inte hade nån framtid (läs GAIS), så valde han till slut Innebandyn. Han har alltid legat högt upp i utvisningsligorna. Man kan väl säga att han har tagit en och annan rättså onödig tvåa.


Hur som helst så kommer han att bli en fin tillgång för firman.
# Snart dags för cup. Om två helger ska vi resa till Köping. Vi hamnade i dödensgrupp. Köping, Mangskog, Norrby. Får klura lite på hur vi ska lösa det.


# Ikväll nalkas det träning. Som det känns nu så tar jag nog med mig trollspöt och lirar lite själv. Eller också inte....

Dårarna lurade mig.

Puhhh, äntligen Måndag. Gött att komma igång igen. Helgen var mycket trevlig. Dåre 4 hade ordnat en liten tillställning tillsammans med sin bror. Mitt problem var att alla dårarna var bjudna. Framåt småtimmarna så kom dom på att dom skulle ta ett "Firmakort". Nån föreslog att jag skulle vara med på kortet. Snäll som man E så ställde man upp. Fem sekunder senare så satt man fasttejpad runt en pelare. Jag kan säga så mycket att man sitter rättså hårt fast efter en rulle silvertejp.


Ögonbrynen ser la så där ut. Det följde med lite hår när dom drog bort tejpen.Nåja, man får tåla leken som man har gett sig in i.


Det blev även några sköna kommentarer på festen. Bla, så sa Steve följand till Ella.

- Fan Ella, du var i Tyskland igår, och idag åker du till glashuset. Du E ett riktigt geni.


Bjuder här på en repris av Dåre 3.

Steve- Dåre, var ligger min flaska.

Dåre 3- Den ligger i den tomma påsen på sängen.Igår så fick Emil välja precis vad han ville göra. Han valde att ta en sväng till skogen. När vi är påväg dit så föreslår jag ett besök på Liseberg. Emil jublade. Lyckat är nog bara förnamnet. Vi hade en kanon dag.