Avsluta värdigt din jävla tjockis.


Hallå igen.


Efter att ha läst Hedas avskedsblogg så insåg jag att jag måste sluta på ett mer värdigt sätt. Så håll till godo med en lång avslutningsblogg.


Vi tar det från början.Min vän Ulf Andersson ringde mig och berättade att han hade skapat en blogg till mig. Eller som han sa "Skriv av dig lite skit nu tjockis".


Från början så blev det mest Innebandy och musik. Jag hade ingen direkt mening med mitt bloggande. Det har funnits många tillfällen då jag har tänkt lägga ner skiten. Men allt etersom tiden gick och jag fick en massa lovord från människor som jag inte kände till gamla släktingar mm så har allt rullat på.


Bloggen har gett mig många nya vänner och tyvärr ovänner. Ibland undrar man hur människor är funtade. Borde kanske ge Er några exempel på mail som man har fått genom åren. Men jag tror att jag skiter i det.


Jag har lärt mig mycket under tiden. Som tex att man bör ha en förening som man inte gillar. En förening som man kan skoja lite med. För mig var det lätt att välja Mullsjö. Eller som jag brukar kalla dom Mullsjölona. Varför just Mullsjö? Jo för att det var det laget som jag och mitt dåvarande lag Partille krigade mot.Samt att jag visste att jag hade många läsare som brydde sig/brannnnn för sin förening. Jag kan nu i efterhand säga att jag gillar föreningen. Föreningen har  det sista året höjt sitt varumärke med minst 300%. Grattis.


Många av texterna har handlat om mitt liv, mina barn. Ironin har flödat. Något som jag gärna har bjudit på.


Jag kan förstå att ni som bara känner mig via denna blogg ibland undrar hur jag är funtad. Ena dagen är det ett inlägg som enbart är ironibasert. Andra en tårögd skrift om min bortgångne Far. Men min filosofi har alltid varit att skriva om saker som jag upplever. Sån är jag.


Det finns många som jag vill gratta till fina prestationer. Grattis.


AIK
Niklas Jihde till en underbar karriär.
Lunken som blev årets tränare.
Skog och Pettersson som väldigt snabbt etablerade sig i SSL.
Helsingborg som fick Henke att lira plast.
Challengers som redan första året var nära att ta sig till kvalet.
Ulf Andersson som står ut med mina ständiga telefon utbrott.
Det sist nämda gäller även ett flertal andra. Men där kanske det borde stå Förlåt mig istället.


Skulle kunna göra listan längre. Men det får räcka så.


# Niklas Jihde. Vilken idrottsman. Vilken kille. När det återstod tre minuter av årest final så sa jag till mammsen. Jag lovar att Nicke kommer att balja minst en till. Det bara stod så i stjärnorna. Har många sköna minnen av denna glada kille. Bara att önska 27.an all lycka i sin nya karriär.


# Min nya favo bloggare är, håll i Er nu. Koffe Kranberg. Älskar hans ironi. Många tycker att han är ett stort svin på planen. Även jag. Men killen verkar ha en skön distans till idrotten. På planen är han ett stort skämt. Han har en spelstil som säger  " Gå in och kriga gubbar, det finns ingen som har dött i ett krig". Men man ska som sagt inte döma en människa hur han/hon beter sig på planen. Oftast så är det just dårarna som är skönast vid sidan av planen. Enligt mina källor så är Koffe en sån kille.


# Mina favobloggare genom tiderna är .


Sundbom
Limmet
Gittan
Kimmo
Jihde
Heda
David Karlsson
Sjöstrand
Ingrid
Grino
Fasth
Packalen
Michael Svensson


Utan inbördes ordning.Tänk om man hade hälften av Er kunskap. Då hade jag varit supernöjd. Hoppas att ni jobbar vidare.# Vad har jag då på gång? Närmast väntar en spännande Allstar match i Örebro.  Ett lunchmöte med några sköna pajsare. Sen får vi se. Har ju lovat mig själv att lägga ner Innebandyn. Men vi får se hur det blir med det.


Fick mig en tankeställare förra veckan när jag och Emil låg i bingen och skulle slumra in.


Emil - Pappa, varför får jag inte följa med på Innebandyn längre?
Jag -  Pappa har sluta med bandyn.
Emil - Varför då?
Jag - Det tar för mycket tid. Sen så går ju du på judo och fotboll så jag hinner inte med allt.
Emil Gråtandes - Men du kan väl börja igen.
Jag - Vi får se, vi får se gubben.....# Vill tacka mina sköna vänner. Spec ni som har figuerat på bloggen med jämna mellanrum.


Innebandy Dåren
Geniet
27:an
Domarjäveln
Dårarna
12isarna


# Förövrigt så tycker jag uppriktigt synd om Kent Göransson. Allt för många väljer tyvärr att tacka nej till BlåGult. Själv så skulle jag aldrig tacka nej. Inte ens till att bära Andreas Johanssons vattenflaska..# Innebandydåren vill göra ett tio i topp med mina inlägg. Han har nu mitt lösenord. Så håll till godo.
Nu är det dags att gå vidare. Så tack alla ni underbara läsare. Nu blir det radiotystnad ett tag. Eller kalla det för semester om ni vill. En dag kanske jag hittar lusten att skriva igen. Tills dess Ciao Mikael "Koppen" Lindvqist

The End........Det blev hela 409 st inlägg. Men nu tar jag ett långt uppehåll. Kanske att detta är mitt sista inlägg.....


När jag tittar tillbaka i pärmen så inser jag att mina bästa inlägg har tillkommit när jag har varit riktigt bittttter. Nu är jag på rätt kurs igen, och känner inte ett skit för att blogga.


Det är möjligt att jag kommer att blogga om familjen. Men jag lovar Er att det inte kommer att bli några Innebandyrelaterade inlägg på väldigt länge.


När jag började blogga så hade jag som mål att blogga om det som jag såg eller har sett. Finner inget intresse av att skriva om saker som jag inte själv har upplevt. Inte i en blogg i allafall.Så tack alla ni som har hängt här. Ha det gott. Vi kanske hörs?
"Synd för Emil".


Om en vecka vet vi vilket lag som är bäst i Sverige. Förr kunde man skriva bäst i världen. Tveksamt om man man kan göra det numera.

Återkommer till Finalen.


Påsken blev kanon bra. Jag har haft jätteroligt. Fyran han kantas av en massa besök. Med bla ledare från Alplandet. Hur roligt som helst. Alltid gott att vara med sina vänner. Vi tjötade nästan sönder fyran.


Jag har följt ett skönt gäng i Dumleslaget. Nämligen Örebro SK. Tänk vad åren går fort. Hela tre av mina gamla lagkamrater i Örebro hade med sina barn i cupen. Jag skrattade gott på läktaren när man direkt kände igen spelarna på deras fäders spelstil. När jag sedan tog upp ämnet med Aga så sa han.


"Synd för Emil".


Det var nice att se Lill Wetteus, Lill Ekengren, och Dubbla kopior Soppa.Jo jag har även fått imig lite påskmat. Min favoriträtt Jansson slank ner gott i magen. Häxan var grym i köket.Nu ska jag hämta kidzen. Det ser ut som om vi får en heldag ute i solen.
 


Nu laddar jag för nästa helg. Då kommer släkten hit på besök. Emil fyller nämligen 6 år. Killen E snart stor. Eller han är stor.

Får la skriva nåt då......


Till Er som ringer och tjatar. Jag skriver bara när jag känner för det.Så vad har hänt då?


WIC trummar på. Men det rullar inte på som förr. Final blir det säkerligen. Men guld! Nej det tror jag inte. Jag tror nämigen att vinnaren av AIK-Storvreta kommer att få lyfta Mässingstatyn i Globen.


Anbuden strömmmmmar in. Men just nu så känner jag för att ta det lugnt nästa år. Redan mycket piggare.


Ända sen jag var liten så har jag haft en liten kärlek till Liverpool. Minns väl en dag 1982 då min granne hotade mig med spö om jag inte valde ett favoritlag. Skraj som man var så valde jag West Ham. Ibland så ångrar man saker i livet.


Emil fyller 6 år nästa vecka. Åren går fort nu. Lika fort som en spelare som åker ur SSL hittar en ny klubb.


Göransson har tagit ut en ny trupp. Kul med skrällar.


Påsken E här. Kanske läge att hitta en Häxa.


Geniet har gjort det igen. Denna gången gjorde han nåt bra. Han fixade några femmor till oss på V65. Undrar om jag har råd att inte hänga med honom i Påsk.


Solen är här. Det pirrrrar i hela kroppen.


Gymat två gånger denna veckan. Säger som Dala brukade säga. Fan jag har Bögarmar.


Ser fram emot en mysig helg med solen.


Glad Påsk På Er.....


Det E mycket nu.Sorry.

Jag vet att det var länge sen jag skrev. Men det har varit lite mycket nu. Kanske kan bli nått ikväll. För nu ska det ut och stekas.


Nästa inslag kommer att handla om Avdankande lirare, Blåsningen, samt lite mer trams.


Ciao...