Ge Meyer bollen.Vad kommer att hända nu? Tror att jag väljer en GT låt "Det E över nu".Började med Innebandy 1986. Åren har gått och man har blitt äldre. Men nu är det kanske dags att lägga ner.
Om jag känner mig rätt så kommer suget snart tillbaka. Men jag kanske skulle må bra av ett litet uppehåll.Om det nu var sista gången som jag coachade ett lag, så är jag stolt över avslutningen. Eller vad sägs om en 7-5 seger mot Pixbo IBF. Igår gav vi allt. Kan bara tacka laget för ett himla roligt år.


Som vanligt så haglade sarkastiska kommentarer från vårat bås. Ska försöka att ge Er några exempel.


Meyer gjorde sitt förstå mål i tvån. Killen blev tokglad. Ni vet så där glad som bara ett barn kan bli. När han kom till båset så började dårarna gapa att Meyer skulle ha bollen. Till slut så gapade även Meyer efter bollen. Självklart så fick han den.
Nästa byte så slår Meyer en klockren indian. Han kommer då till båset och ber alla om ursäkt. Loser Pålle som då ska teka avbryter hela sermonien. Vänder sig om till båset och skriker.


Öhh Meyer, ska du ha den här bollen med eller?Geniet hade för dagen fått order om att ta burskydd under våra byten så att dom snabba Pixbo killarna inte skulle äta upp honom. Han gjorde det helt ok till han en bit in i tredje då han slog ett uppspel rakt in i slottet. PW kom tre mot en men lyckades missa målet. Några sekunder senare står ena domaren ivägen för bollen. Domaren gör helt rätt och blåser av. I det läget så blir det tekning vid våran kasse. Då ropar jag till Geniet.


Geniet. Ge dom bollen. Passa på att träna på en höjdare.


Ja, skoj har vi alltid. Kommer att sakna laget om jag nu väljer att ta ett uppehåll.
# Idag E det schlager. Är som vanligt tokladdad.


# Men först så ska jag ner till Lisebergshallen och leka Maje. Sätta betyg är roligt.# Polarna är på Åby. Vuxenpoäng av mig att sitta i soffan och spara slantarna. Hur ljudet från arenan. Åby ligger ju bara en bra driver härifrån.


# Snart är
sommaren här. Ska bli roligt.
Varför ska man städa när man kan ligga i soffan........................

Måste vara Världensbästa domare.Följande text hittade jag på Magget.


Johansson väntar tillsammans med en lagkamrat och en ledare på domarna utanför domarrummet efter matchen. Han ska då ha sagt "ni är så jävla dåliga, stanna då, ni ska fan lägga av med det här". När Schwela ska stänga dörren sätter Johansson foten mellan dörren och karmen för att hindra honom. När dörren sedan stängs sparkar/slår Johansson på den.Då frågar jag mig.


Hur kan en domare som knappt ser något under en match se igenom en stängd dörr vem av personerna utanför som sparkar på dörren?"Du är så jävla feg".Världens Bästa Division Tre Lag är tillbaka i trean. Vi gjorde ett tappert försök i tvåan. Men vi räckte inte till. Igår fick vi dolken i ryggen. Trotts att vi vann skotten helt överlägset så lyckades Värnersborg på nåt underligt sätt att vinna matchen. Bara att lyfta på hatten.


Inte så mycket att göra.


För första gången i mitt liv så blev jag uppvisad på läktaren. Vår målvakt startar en snabb kontring med ett utkast. Deras gubbe tar bollen i höjd med midjan och bröstet. Hela vårt lag och supportertåg reagerar. Domaren blåser för högklubba. Men dömer bara frislag. Då skriker jag ganska högt."Du är så jävla feg"Vilket jag fortfarand tycker. Kul att dom hade en kontrollant där. Eller också inte. Vad vet jag?


# Varför är det alltid så att den som börjar eller gör första felet klarar sig?# Måste tacka Dårarna som gjorde ett mycket bra jobb på läktaren.


# Nu har vi en match kvar. Både vi och Pixbo har inget att spela för. Kul match........Stackars han som tror att livet är en dröm, han borde skaffa sig ett jobb.


Inlägg 390. Ja det har blitt några inlägg genom åren. Kanske därför som jag börjar att tröttna.
# Täby torskade idag. Opps, tur att man inte hade spelat.


# Emil började på Judo igår. Kan väl säga som så att det var lite mer ordning på den träningen än killens fotbollsträningar. Respekt är bara förnamnet.


# Ödesmatch på fredag. Torsk och vi E tillbaka i trean.


# I lördags så var det 35 årsfest. Får la be om ursäkt för några vinsamtal. Störd är bara förnamnet. Men schlager och vin funkar inte för mig. Det blev lite för mycket av det goda. Sorry folks.


# Tror inte att Nede kommer att få nån mer straff igår. Vissa domare är riktigt synskadade.


# Kom inte och säg att ni inte var förvarnade. 2.60  i odds till Challengers var riktigt bra. Hoppas att ni spelade.


# Fredag 13. Började bra. Försov mig en timme. Sen hoppade kedjan på järmhästen. En del hade skyllt på datumet. För mig var det en vanlig morgon.


# I lördags var det kärleksdagen. Geniet kom med en klockren kommentar.

" Idag får det väl bli du och jag som hittar på nåt"

Jag- Varför då?

Geniet- Det finns väl ingen jävel som vill vara med oss idag.


# Publikligan är ett stort fiasko. Återkommer till det när jag orkar.


# Jag erkänner att jag har somnat till två matcher i år. Båda gångerna har jag sovit bort andra perran. Konstigt nog så har båda matcherna haft samma aktörer. Så om ni har sömnproblem så kan jag rekomdera er att slänga in en DVD skiva med en match mellan Helsingborg-Västerås.


# Nåt säger mig att 27:an inte längre vågar lira i Lisebergshallen.
Stackars han som tror att livet är en dröm, han borde skaffa sig ett jobb.Snälla snälla snälla snälla......Nu har jag fattat. Ibland när jag och Emil skriver musik så fastnar vi när vi kommer till texten. Men nu har jag fattat grejen. Man kan ju andvända samma ord 21 gånger. Typ, Snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snällla x2.


# Balrog lirade rätt. Spetsade med ena backen. Lirade runt eller gick in och tog avslut. Tydligen så läser Bruno bloggar.


# Visst borde jag ha försökt fått igång
killen. Hm, försökte jag inte ens? Ok, tar på mig det då. Kan bara säga att det var ett tungt år fast vi tog guld. Inte lätta att ha ett lag där nästan alla spelade/eller var på G til landslaget. Jihde, Hellgård, Aga, Adam, Quist, Olofsson, Ågren, Wolf, Dala, Skoglund, Dahl, Delborn, Axelsson, Lundgren. Plus de andra goa lirarna.
 

Frågar ni mig så har det aldrig funnits ett bättre lag. Men det var tuffa träningar. Man hade ju 20 gubbs som var vana att lira PP.# Kanske dax att släppa lite skvaller om innebandyåret 2002? Nej, allt stannar som vanliht bakom den stängda dörren.


# Trodde att dom sände Balrog-Storvreta matchen från Lisebergshallen . Knappt några åskådare i hallen. Bara att hoppas att publiken kommer i slutspelet.


# Svenskaspel ger Challengers 2.60 i odds för att klå upp Victors skitgäng. Jag ska sattsa lönen och hela min semesterersättning. Tack för pengarna. Matchen kommer att sluta 4-9. Magnus Gustafsson gör alla Växjös mål. Han e en lirare. Freddan gör Challengers baljor.

#

Ibland vet man inte vad man ska säga.Höll precis på att somna när Emil säger.


E - Pappa, varför lägger man döda i en kista när dom ändo ska till himlen.

J - Mmm, det är själen som kommer till himlen.

E - Var sitter själen?

J- I kroppen. Den är osynlig.

E- Men vad är det som ligger i kistan då?

J- Det är skelettet. Tänk dig en orm. När den tappar skinnet, så ligger ju skinnet kvar. Sen slingrar sig ormen vidare.

E - Okej, det är alltså skinnet som som ligger i kistan.

J - Mmmm, Ska vi blunda nu.

E - Japp, godnatt Pappa.

Ibland vet man inte vad man ska säga. Emil har ju så klart sina funderingar efter hans Farfars död. Gött att han frågar.


Helgen var underbar. Mammsen var nere och hälsade på. Vi gjorde skogen, pärlade, lirade bandy, och käkade tonvis med godis.


En helg utan Innebandy kan vara helt underbar.


# Finnkampen. Nu var det längesedan som Sverige vann en match under ordinarie tid. Eller längsen. Fyra matcher E det väl?


# Kul att debutanterna skötte sig bra. Danne och Kim nätade tydligen i sina andra byten. Mäktigt.


# Ikväll blir det tydligen Storvreta seger. Håller ni med om det?


# Snö i Mölndal. När hände det senast.
# Fick ett roligt sms i lördags när Gubben med käppen framförde en låt i pausen på melodifestivalen.


" Hans rörelsemönster liknar vår målvakt"
Warberg-Storvreta. En match med många svåra namn.Bra match igår.


Måste börja med att berömma en man som jag sällan berömer. Forsman vann coachduellen lätt igår. När andra coacher (förmodligen jag själv) hade gått upp och pressat Warberg så valde Forsman att hålla kvar vid sin orginalplan.
Vilket lönade sig tillslut.


Annars så trodde jag på en enkel Warbergsseger. Första minuterna av matchen lirade Wic som dom borde ha gjort hela matchen. Dom pointade med ena backen. På det sättet så hittade dom lägena i både fikorna och slottet.


Sen flyttade Storvreta upp sin center några meter i banan. OCh Wic började att köra med breda backar i uppspelen.


Nåja. Det roligaste för oss tvtittare var nog att våra kommentatorer hade så svårt med namnen. Kjellman måste vara överlycklig. Killen missade i massor. Men som tur var så fick han då heta Friberg. Stackars Friberg. Men han han fick ju första Kjellmans mål. Innan Kocken vaknade.


Kul också när Canerstam (högerfattad spelare) missade i slottet, men Magnus Svensson (vänsterskytt) fick ut för det.


Även Vanberg hade lite svårt med namnen igår. Kul att Forsman rätta honom.


# Emil vaknade till under matchen. Pappa står det 14-2? Nej det är skottstatistiken dom visar nu.


# Domarparet från Göteborg skötte sig galant.

"Kom Micke, vi grejar det"Då är man hemma igen.


Fars begravning var fin. Ett tag så tänkte jag skita i att gå. Mådde så jävla dåligt. Fick fruktansvär ångest. Usch. Men jag tog mig samman och åkte dit. Väl där så flött allt på. De var mycket folk i kyrkan. Nästan 100 personer. På fikat var vi 70 st.


Det sägs att när man dör så spelas livet upp för en i en slags repris. Jag kunde se Fars repris i kyrkan. Det var vänner som jag inte har sett på minst 20 år. Kul.


Det är många jag vill tacka. Har fått ett jättefint stöd av laget, föreningen, jobbarkompisar, släktingar, mm. Listan kan göras lång.


Vill passa på att tacka mina underbara släktingar som hade fixat allt. TACK. Ett speciellt tack sänder jag till Pappas systers man Raimo. När klockorna började att ringa så tog han min hand och sa "Kom Micke, vi grejar det". Sen gick vi hand i hand hela gången fram till våra platser.
Känns bra att man nu har fått ett litet avstamp.


# Västerås slog Mullsjö. För mig var det en riktig skräll.


# Solen strömmar in genom mina skitiga fönster. Det är när solen tittar fram som man ser hur skitiga rutorna E.


# Idag har jag gjort en stenklar trippel. Inter, Barca, Färjestaden.


# Flera personer har anmält sig till loser tävlingen. kanske blir en riktigt stor tävling. Innebandydåren ska vara med. Han uppfyller alla kreterier.


# Borde klippa mig. Lånt krull/svaj är inte snyggt.


# Var på hockey igår. Såg en period. Det är bara Så tråkigt att titta på Frölunda. Tur att man känner en kille i baren. Det var vad jag tyckte igår iallafall. Idag vill jag inte se han. Mår så där.


# Längtar till nästa helg. Mammsen kommer på besök. Det kommer att bli så roligt.Nu blir det till att ta en promenad. Får väl smörja in mig så att jag inte bränner mig.