Skämmmmms över mitt dåliga språk.Vilken match. Små Änglarna (läs U21) bjöd upp till dans. Åh vilken dans sen. Satt hemma i fyran och gapade som en onykter tonåring med stora besvär.


Nåja. Kvällen började med att vi köpte snask för väldigt mycket pengar. Sen förklarade jag för Ebba och Emil att bompa var inställt. Vi fick helt enkelt klara oss med lite fotboll på tvn. Eftersom mina barn är såååå förstående så blev det aldrig några problem.


Jag kan ibland säga lite dumma saker i och med fotbollsmatcher. Igår fick jag verkligen ångra några mindre bra uttal. Som när en mörkhyad kille tacklade våran målvakt.


"Ge idioten rött förhelvete"Emil tittade på mig och skrattade. Jag var väldigt snabb att be om ursäkt. Samt förklara att "så säger man inte". Gissa vilken kommentar Emil körde resten av matchen. Puuuhhhh. Ibland kanske man borde tänka lite. Eller varför inte MYCKET. Sämmmmmes som tusan.


Idag har vi varit inne nästan hela dagen. Magen mår inte bra. Skaldjurssalladen som intogs på fredagskvällen var nog inte 100.


# Nästa vecka blir nog toppen. Till Örebro och Rocka. På schemat står Studion, Grillkvällar, sång och musik med gamla legender. Härligt.


# Mmmm va det ska simmas i Mammsens pool.


# Imorgon ska det tvättas Järnhästar. Ebba och Emil E laddade. Själv så ska jag sitta i skuggan.Tydligen ok att filma, om man E Svensk.

Ingen har väl missat att  U21 i fotboll har en liten cup i Sverige.Måste säga att det är rättså trevliga matcher. Men GUD vad dom filmar. Italienarna är klart värst. Jag tycker verkligen att det är på tiden att man straffar
fuskarna. Då menar jag i alla sporter. Straffen ska vara riktigt hårda. Stäng av fuskarna i fem-tio matcher.


Att hela tiden söka fördelar på ett horribelt sätt får inte löna sig. Detsamma gäller innebandy fuskarna. Vi har ett gäng spelare i SSL som lägger sig ner så fort nån öppnar dörren i hallen och en liten vindpust sveper in.


Wernblom är en kille som i några år har lirat BlÄvitt. Många tycker att han är en krigare. Frågar ni mig vad jag tycker om han efter Italienmatchen så tycker jag att han är kyckling. Svenskar är ett korkat slag ibland. Vi gnäller när andra filmar. Men när Wernblom filmade så var det tydligen ok enligt media. Fånen i Aftonbladet tycker att det var rätt att vi också drog fördel av fusket. Visst. Det gick ju jävligt bra........Samma sak för några år sen när vi äntligen fick fram Murray i hockeyn. Då var det ok att klubba ner folk.


# Måsar. jag hatar Måsar. Varje år i Juni så bygger dom bon på våran gård. Varje år så går dom till attack. Dom skitar ner. Dom skriker hela nätterna. Fy fan för Måsar. Imon är det jag som skjuter av dom.


# Bengtsson-Polvari, kom tillbaka. Jag ber Er...# Bra att man la 2000 på nya sängar till barnen. Nu har det gått 3 månader. Jag kan räkna på min högra hand hur många nätter som dom har sovit i dom.


# Engelsk fotboll är bäst...... Engelsmännen står när vi andra faller.# Mitt knä E paj. Glidtacklingen var det inga fel på. Men att glidtackla i korpen för att man E sne är lågt. Priset blev högt. Väldigt högt.


# PS2 är nog inte heller min grej. Eller också har jag en mycket ovanligt bra sexåring i hemmet. Torsk i första matchen med 4-3. Ändo var jag Detroit. När jag ledde andra matchen med 3-0 så stängde Emil av spelet. Fattar inte vart han har fått sin grinighet i spel ifrån!!# Nära i söndags igen. Geniet styrde hem några femor. Ingen utdelning.

Ahh, vi kör la på ett tag igen då.


Så då var man här igen. Men om det är en comeback får tiden utvisa. Har fått lite tid över. Plus att suget är på väg tillbaka.


Sitter i fyran och försöker att planera sommaren. Men det är verkligen inte det lättaste. När börjar Sommaren? Men det ser ut att bli en sommar i Sverige. Det viskas om Skara, Halmstad, Örebro. Det viskas om U2, Lundell, Madonna. Men vart tog Winnerbäck väger? Snälla Lasse, ge dig ut på vägen igen.


Nåja, man kan ju inte få allt här i livet.


Innebandyn då. Jo det börjar att röra på sig i Götet. Det händer saker här. Som vanligt så tar en övergång dubbelt så lång tid som den borde. Men även övergångar är väl ett spel numera. Tycker att det är roligt att dom flesta spelarna har sån bra koll på sina kontrakt.


Det kommer att bli en intressant vinter i Götet. Många lag har rustat bra. Föryngringarna är många. Kul med föreningar som vågar.


Hur ska jag göra då? Jag hade ju tänkt mig en säsong på läktaren. Vi får la se hur det blir. Suget finns. Måste bara inventera tiden. Emil och Ebba ska ju ha sitt. Emil jobbar på med Fotbollen och Judon. Ebba fyller tre i sommar. Så hon får la ta ett år till som hangarondare. Hon E bäst på det.


Så då var första sommarinlägget klart.


Det kommer mera....