Jag har alltid gillat Dalen.Då var det slutspelat för Dalen. Trist. Dalen är en förening som jag alltid har gillat.


När man lirar Innebandy i Umeå så blir man alltid vänligt behandlad. Människorna i föreningen andas kärlek. Man hinner knappt in i hallen innan man har en nyckel till omklädningsrummet i sin högra hand. I den vänstra så har man biljetter till fiket, där det alltid finns hembakat (mums).


Har man bråttom till tåget så ställer dom upp. In med väskorna i en bil bara.


Idag blev jag glad när Urban Karlsson efter matchen hyllar sina motståndare. Urban är en stor ledare och föreningsmänniska. Bara att hoppas att en lirare i Mullsjölona tittade på sändningen. Urban, Mika,  M.Hofbauer, och Forsman var alla mycket sportsliga. Ni får en femma var av mig.


Trots förlusten så tycker jag att Nilsberth och Dysli ska köpa några triss imorgon. Båda två fick ju speltid i tredje perran.


Jag hoppas att Dalen någon gång tar sig till Globen. För det är en av Sveriges bästa och trevligaste klubb väl värd.

Storvreta har något stort på Gång...
Forsmans pyssel börjar lägga sig.Skit också.


Gillek till Gnaget. Kul. Tror att han kommer att göra sig bra där. Men han borde ha tagit nr 27.


# Sporterna avlöser varandra på tv. Just nu är det längdåkning. Skitsport. Mars och April är härliga månader. Nu avgjörs många härliga slutspelsmatcher, samt kvalrysare.


# Frölunda fick gott med pisk igår av ett lag från Jönköping. Hur E det möjligt? Är inte sporten död i Jönköping?
Man undrar vad som kommer att hända med JIK. Jag hoppas verkligen att föreningen samlar kraft och kommer igen. Innebandyn behöver JIK.


# Hillborg är med i toppen av slutspelets poängliga. Sånt tycker jag är supernice.


# Orkar Täby vända det här? Klart att dom gör. Eller?


# Mullsjölona har en ödesmatch ikväll. Förlust och jag vågar säga att dom återigen är hemma i ettan. Holtz  till Täby. 


# Solen är stark idag. Får nog smörja in mig sen.


# Magen är inte i form. Kan det vara kycklingen som spökar. Vaknade 04.00. Bara att springa till  toa. Idag E jag en riktig klenis. Skit också....

Efterlysning.Sökes biljett/biljetter till dom här
grabbarnas spelning i Stockholm. Dom är för bra för att missas.


Släng iväg ett mail om ni sitter på några biljetter som ni kan tänka Er att sälja till en kass bloggare.koppen1970@hotmail.comFalun-Warberg.Wow vilken match. Falun har gjort läxan mycket bra. Warberg körde fast gång på gång. Kommer så väl ihåg ett byte när Falun tappar bollen på mittplanen. Warberg ställer snabbt om, men Falun är ändo snabbare hem. Fattar inte än att Falun kunde ha fyra gubbar på rätt sida efter bara två sekunder.


Lider med Falun. Dom var värda segern. Warberg lirade bra i tio minuter.


Riktigt imponerad av Andreas Johansson som idag var felfri i deffensiven. Christian Wagneryd hade trampet som alla Innebandyspelare vill ha. Ja alla i Falun var bra. Frågan är vem Brolle ska peta undan för Mattias Helgessons intåg.?


Warberg kan så mycket mer. Fattar inte varför dom ställer sin center på mål när dom lasar in bollar (ok, undantag Magnus Svensson när han är inne). Hade Falun haft lite mer ork i tredje så hade dom kunnat utnyttja det och kontrat sönder Warberg i tredje.


Starkt av Warberg att vinna matchen.


Göteborgsdomarna ger jag en stark 4a på 5 skalan.# Visst är det så. Storvreta tjänar alldeles för mycket pengar (IRONI). Så mycket att dom leker med vinnarskallarna från Umeå. Nu är det kört för Dalen.


# Mullsjölona har börjat kvalet med två förluster. Tungt tungt tungt. Nu kommer ni bli chockade. Men.


"Jag hoppas att dom klarar sig kvar"# Sudden i Lisebergshallen. Jag tror att Dellan nätar sista plasten.Natti natti.
Solen i ögonen.Då var man uppe i 400 blogginlägg. Tittade igenom skiten imorse. Endel är bra, endel är bara skit. Det har blitt mycket blandat. Några tycker att jag skriver för lite om Innebandy nu för tiden. Kan bara hålla med. Men jag kommer alltid att skriva om det som jag känner för.


# Va fan hände igår? Schlagern var otroligt spännande. Men vann rätt låt? Inte om ni frågar mig. Men Svenska folket brukar ju ha rätt. För hur skulle annars Elisabeth  klara sig vecka ut och in i ett dansprogram som går på tv. Fick höra att hon nu äntligen är ute. Tack för kaffet.


# Blev glad här om dagen när jag läste det
här. Oj vad minnen som snurrade i knoppen. Det var i den lilla Gympahallen brevid Brunnskolan som jag mötte Innebandyn. Spelade alltid med en röd klubba. Dom gula var för fula. Satan vilken härlig tid. Tack Fasth och Krobbe. Ni var underbara ledare.


# Geniet förde oss nästan till en tipsvinst igår. Europatipset såg ut att vara i hamn. Men vi åkte så klart på en match. Hull-Newcastle blev ett kryss. Vi hade två tecken på vår kupong. En 1a och en 2a.


# Kvalet till SSL blir en rysare. Svårtipat är bara förnamnet.


# Den här krönikan tycker jag har en hel del poäng.  Det finns en övertro på Svenska Superligan. Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Vinner man en serie så ska man gå upp direkt.


# Igår köpte jag Guitar Hero. Gissa om jag har tränat. Fattar inte varför jag inte har köpt spelet tidigare.


# Nu ska jag ut i solen. Ta mig en lång promenad med Lasse Winnerbäck i lurarna. Ibland har man det bara för bra.


Sköt om Er.............

Plagiat festivalen?
Om man vill vara med i schlagern så kan man sno en
refräng, och göra den till sin egna refräng.


Eller också gör man inte ens om den.


Eller hur blir det ?


Holtz kan bara hamna i Täby.Satt men en kollega på lunchen och tjötade om Henrik Larsson. Kollegan beskerv Henke som en Gud. Ett stort föredöme för alla idrottare. En kille som aldrig skulle fuska. En kille som alltid ger allt. Sportslig som få. Vem minns inte när han i Barcastjöja nätade på Celtic. Killen jublade inte ens efter målet. Henrik är en stor hjälte.


Var det nån som kunde se att Bergström  och Holtz hade lirat i JIK dressen när dom baljade? Jag säger inte att dom inte borde ha jublat. Men Holtz efterspel är riktigt MONGO.


Man står inte i tv och hånar ett lag som precis har åkt ur. Man hånar dom inte i tidningen dagen efter. Jag har alltid gillat Holtz. Han är en mycket bra Innebandyspelare. Men det är också det enda jag gillar med han.


Jag vet att han är besviken på JIK. Säger bara Rannsaka dig själv killen.


Vore intressant att få veta vad Mullsjös styrelse tycker om sin stjärnas uttalanden.


Lek med tanken att Mullsjölona åker ur SSL. Holtz vill fortfarande lira i SSL. Vilken klubb vill ha en sån lirare? Förutom Täby alltså. Just det nada. Blir la Täby då för Mr Holtz nästa år.# Tur för EMD att Piloterna åkte ur. EMD vinner på lördag. Inte för att dom har den bästa låten. Dom vinner enbart på att Snygg Erik är med i gruppen.


# Isac tycker att Emanuelsson vann poängligan. Lägg ner säger jag. Martin har säkerligen också fått nån poäng i år som varit tvivelaktik.


# Kul namn på en Hockeydomare. Patrik Sjöberg. Hade Hockey Sjöberg smakat igår? Verkar iallafall vara ett lite törstigt namn.

Svartbälte i Kärlek.


Självklart ironi om att sparka ledarna.


Men ska man verkligen klara sig kvar i SSL om man bara vinner 5 matcher efter ordinarietid?


SSL är nästan stängd. Vinner man ettan så ska man gå upp direkt. Lägg ner kvalen.


# Skulle lira Balrog och Järfälla idag. Tydligen så kunde man inte göra det på Nordic. Tydligen så är dom bra informerade om lagends startuppställningar.


# Nu blev det en dubbel med Mullsjö och Västerås. Lag som måste vinna brukar kriga hela matchen. Vi får se hur det går.


# Coolt att man har en Judodräkt hängandes på tork.


# Tror att Warberg väljer Pixbo. Gud vad jag ska njuta av kampen. Två bra lag som älskar att slå varandra.


# Den 28 mars ska jag in i studion. Får se om grabbarna vill lira in min låt "Svartbälte i Kärlek", eller om dom sågar den totalt.

SSL är bara 8-9 lag?

Säsongen 03/04 åkte jag ur Elitserien med Älvstranden. På 30 matcher tog vi 31 poäng. Okej vi lirade 30 matcher då.


Jag tycker att alla lag som inte vinner mer än 5 matcher på en säsong borde åka ur. Eller åtminstonde vara tvingade att sparka sina tränare. Som SSL ser ut nu så är det två serier. Kanske SSL och en Allsvenskan. Är detta verkligen bra?


Ut med mera lag. Gör serien lite spännande. Då kommer vi att få mycket grattis. Spelare kanske väljer att åka till Thailand efter säsongen. Topplagen kanske vågar att släppa fram sina juniorer lite mera. Publiken kanske återvänder till arenorna. Nya lag e lika med bärre publiksiffror.


Ja vad vet jag. Nu vill jag ha era tankar.Vad tycker ni?Här är sluttabellen för 03/04. Fyra lag åkte ur.Balrog B/S 30 24(4) 1 5(1) 170 - 118 52 70
Jönköping 30 23(2) 2 5(0) 170 - 113 57 69
AIK 30 22(2) 0 8(2) 187 - 130 57 66
Storvreta 30 21(4) 0 9(1) 166 - 127 39 60
Warberg 30 19(2) 2 9(2) 184 - 147 37 59
Pixbo Wallenstam 30 17(0) 3 10(2) 178 - 117 61 56
Haninge 30 16(2) 2 12(2) 162 - 125 37 50
Södertälje 30 15(0) 1 14(4) 153 - 143 10 50
Järfälla 30 18(8) 1 11(3) 133 - 133 0 50
Dalen 30 12(1) 1 17(3) 166 - 172 -6 39
Helsingborg 30 10(2) 0 20(4) 146 - 175 -29 32
Caperio/Täby 30 10(2) 1 19(3) 147 - 180 -33 32
Älvstranden 30 10(2) 0 20(3) 148 - 188 -40 31
Skellefteå 30 8(4) 0 22(3) 129 - 196 -67 23
Finspång 30 6(1) 0 24(2) 101 - 167 -66 19
IBF Göteborg 30 2(2) 0 28(3) 102 - 211 -109 7

Ner och Upp.Då sitter man här igen med ett sjukt barn. Natten var ett litet helvete. Men det är klart att man går upp och hämtar vatten när Ebba har tokhög feber.


Vad gör man då om man tvingas sitta inne hela dagen. Jo man kan ju alltid lira lite på hästarna.
Spänningen var hög i fyran när man hade 6 rätt inför sista loppet. Utdelningen sa 122.000 om min häst skulle vinna. Starten gick och han låg trea. Två dårkuskar körde som om dom redan var inne på upploppet. Det är då det händer. Min häst dör. Nåja 6 rätt 483 kr på en sattsad hundring. Men det känns som om jag klantade bort det i sista. Satte två spikar. Varav en gav 9 gånger fläsket.


Kollade in på Nordicbet. Lirade 4 st ettor på hockeyn. Fick oddset 6.97. La 80 kr. Som raskt ökade till 558 kr.


Igår fick jag ett tips av en gamal motståndare. Han gav mig en häst i avd 2 som han trode på. Hästen gav 9 gånger. Tur att man la en hundring på den. Bara att hoppas att dom som jag tipsade lirade dom också.


Kanske ingen ide att lira imorgon. Får la vara nöjd med mina två loppor idag. Inte varje dag som man vinner.Nu är det bara att hoppas att man får sova lite inatt.

Martin Emanuelsson blev rånad.Slutspelet närmar sig med raskande steg. Härligt när pulsen stiger.


I Lördags var jag på Pixbo-Storvreta. Frågar ni mig så tycker jag att matchen var hyffsad. Jag vet att båda lagen har mycket mer att ge. Speciellt Pixbo. Det funkar inte att ha en förstafemma som lirar minus i ett slutspel. Mot Storvreta lirade dom 1-3. Tur för Pixbo att deras andrafemma lira mycket bra. Samt att coach Vidar uppfattade det och gav dom mycket speltid i tredje.


# Dalen-WIC. Vilken match. Men men men men men. VARFÖR FICK INTE MARTIN EMANUELSSON EN 5A I BETYG? Längesen jag såg en spelare dominera en SSL match så som han gjorde.


# Dags att plocka upp några tusen pärlor från golvet i Emils rum.Nu vet jag varför det gick snett.


Så, då kan man titta lite i backspegeln. Vi åkte ur tvån. Skit också. Hur kunde det hända? Många är det som har sina egna åsikter.Här kommer mina.Vi la upp
försäsongen fel.


Vår sportchef var inte riktigt fokuserad i år.


Stjärnan försvann en längre period.


Klacken (Dårarna) visade sig vara en medgångsklack.


Endel av laget sattsade mer på sitt band.Ibland är det svårt att vara tränare.