Skönt tugg på FB chatten.Säg som det är säg som det är, du har lust med nått annat, du börjar bli gammal.


Tack Lundell...

Japp då fyllde man år igen. Bara att erkänna att man är gammal.

När jag kom hem idag så loggade jag in på FB. Shit vad glad jag blev. Jag hade fått löjligt många Grattis. En av mina favobloggare (Ingrid) hade gjort en skrivit en rolig blogg om mig. Garvade gott.


Sen började jobbet. Man skulle börja att tacka alla. Började lite på chatten. Där dök Innebandylegenden Mika Packalèn upp. Mika har jag mött många gånger både på planen och som moståndarcoach. För Er som har hängt med här på bloggen genom åren så kanske ni kommer ihåg när jag 2002 mötte Mika i hissen på Globenhotel, samma dag som vi skulle stå öga mot öga i finalen. Den gången tittade vi bara på varandra. Ingen sa ett enda ord i hissen. Lite magiskt. Finalen blev en Busterhistoria. Vi vann i sudden efter 36 minuters spel.


Igår grattade min gamle rival mig. Senare på kvällen så gick jag in och tackade killen på chatten.Jag- Tackar. Vi börjar att bli gammmmmla.

Mika- Så är det.

Jag- Bara att jobba på i andra halvlek...

Mika- He he,,,övertid på "Hemmet", eller?

Jag- Hehehe, tänkte säga att jag tar dig i sudden,,,men det hade kanske låtit kaxigt.

Mika- Flashback from the past.
Sen följde lite härligt tugg. Jag hoppas för Innebandyns skull att Mika snart är tillbaka där han hör hemma. Nämligen i ett bås i SSL. Skulle jag göra en Capello lista över dom bästa motståndarna som jag har stött på i båsen runt om i landet så ligger Mika högt upp på listan. Säger som Henry sa om Henke Larsson igår. Hylla den som hyllas bör.


# Rolig afton idag. Var nere och coachade Pixbos Damer mot P94orna. Riktigt impad av tjejerna.


# Storvreta på söndag. Jag e redan tokladdad.


# Skaplig förmatch. Bröderna Jihde ska dunka på varandra (Igen).

Jobbig vecka...Vilken helg. Vilken vecka.......Veckan som gått var kass. Hade en ständig knoppvärk. Lite väl mycket att tänka på. Såg fram emot helgen sjukt mycket. Winnerbäck, Guld till AIK och en seger mot Warberg.Efter lite fredagsmys så var äntligen spökhelgen här. Emil och Ebba satte på sig sina värsta masker. Här skulle det busas. Efter att ha förklarat för Ebba vad vi skulle göra så sken hon upp som Sol. vi började med att gå ner till tipset (lokala affären). Där gick gullisen in i butiken. Fram till kassan och vinkade lite samtidigt som treåringen sa "Bus eller Godis". Människorna skrattade i kassan när Ebba gick fram till godishyllan och tog en Kexchocklad och gick ut ur affären. Jag stod utanför och fattade nada när Ebbis kommer ut med godis och samtidigt blir jagad av chefen. Allt slutade dock bra. En äldre Dam i affären betalade chockladen enbart för att det var en liten gullunge.Söndagen E redan historia. Guld och två pinnar i Warberg. Bara att hoppas att Warberg snart får tillbaka några av sina skadade spelare. Dom behövs. Allt verkar ju vara uppbyggt runt dom. Spec eftersom dom alltid har varit på planen dom senaste åren då matcherna har stått och vägt. Måste ha varit nervöst för dom nya killarna att få lira 5 mot 3 i slutet av en match. Hade aldrig hänt om Kimmo, Svennsson, Danielsson, Nilsson hade varit friska. Men nångon gång ska ju vara den första. Warberg finns i Globen i April. Motståndarna återkommer jag med.Igår var det träning. En mycket bra sådan. Lindås var nere och sparrad. Både vi och dom fick testa både PP och Boxplay mot varandra. Sen lirade vi 3x15 minuter. Härligt att kunna ha ett sådant bra samarbete.
 


Idag E det en ny träning på G. Mycket avslut står på schemat. Får la jobba på en ny övning nu så att killarna inte somnar på planen. Måste säga att jag är riktigt impad av "Nya Pixbo" (som experterna kallar oss). En bra blandning helt enkelt. Såååå roligt att se hur bra dom unga tar för sig. Fattar inte varför man som ledare många gånger tidigare genom åren har sattsat så mycket på äldre gubbar. Okej rutin är inte att underskatta. Men den glädjen och viljan som finns hos de yngre behöver inte alltid vara sämre. Det ska vara en bra blandning helt enkelt.