Inte min dag.Härlig dag. Idag var man uppe med tuppen. Redan vid 08.00 så var man i hallen. Hade äran att köra ett pass med tjejgruppen på Gymnasiet. Tog en halvtimme innan vi hade vaknat. Men sen blev det bra.


Såg fram emot en ledig kväll. Men som ett brev på posten så ringde Exet och sa att hon var dålig. Emil ville komma över och laja lite. Så det var bara att hämta honom.


Ut på gården och in i matchen. Efter en timmes lir på gården med ungarna så var jag helt slut. Men jag måste ha vunnit dom flesta matcherna.


Inne i fyran så tyckte Emil att vi skulle lira en Fotbollsturnering i PS2. Grannen Viktor nappade. Efter en timmes lir så satt jag och Viktor och skrattade åt varandra. Ingen av oss slog sexåringen. Vi kom fram till att vi aldrig mer ska vara Liverpool.


Sen blev det Plockepinn. Där blev det stor torsk.


Nu sitter vi och tittar på hästarna. Vinst? Skulle inte tro det.


Helt enkelt inte min dag.

Finns det nån som kan sova efter en match?Sova vad E det?


Jag hade planerat att sova på bussen hemfrån Falun i Lördags. Men det gick inget vidare. Adrenalinet var på topp efter våran magiska vändning. Tänk Er själva att släppa in 2-1 målet när det endast var 1.30 kvar. Det snurrar gott i skallen. Man kastar sig på taktiktavlan. Samlar ett gäng tokiga spelare. Sen ska man vara lugn och sansad och rita upp ett avslut som spelarna ska tro på.


Efter lite ritande så tar Quist ton. Nu trycker vi in en också killar. Nu vågar vi. Vi går ut rullar runt och får tillslut ett bra avslut. Som Isak Rosen in returen. Jaaaaaaaaa.


Några sekunder senare så ska man vara lugn igen. Denna gången ska man ge order om vad som gäller i sudden. Så här lätt det..


"Gott killar. Nu tar vi extra pinnen. Jag skiter i om vi går bort oss. Full fart framåt. Skjut på allt. Våga nu gubbar"


Efter en minut så får vi en kontring. Lasse Nilsson friställer Mattias Ryberg som lägger iväg en myra i bortre...


Jag e ganska säker på att bussresan hem blev hundra gånger skönare efter den myran...


Idag ställdes vi öga mot öga med Dalen. Dalen är ett lag som jag har mött många gånger. Ett lag (förening) som jag verkligen gillar. Sportsliga till tusen. Om jag skulle beskriva föreningen med ett ord så blir det "Föredömen".


Idag blev det en svängig historia. Vårat försvarspel liknade Emils rum. Alltså stökigt som fan. Men framåt så släppte det. Vi vinner matchen med "AIK siffrorna" 10-7. Eller förlåt mig. Så lite mål brukar väl inte AIK göra. Inte heller släppa in. Jag kan tänka mig att det var en rolig match att titta på om man satt på läktaren. Men att stå i båset  med en skjorta som bara blev mörkare och mörkare var lite jobbigt.


# Facebook är en rolig grej. Idag fick jag lite tips av "Mannen som jag snart är skyldig en back kalla". Vi brukar sätta en kall ibland. Jag torskar jämt. Han är ett coachämne. Idag får jag nog ge han några kalla för ett gäng bra tips. Som tur e så träffar jag inte Mannen så ofta. Men jag lovar att han snart ska få en back av mig. Tomten kanske kommer tidigt i år till staden/byn/hålan som ingen vill bo i, om man inte kommer ifrån en ändo större håla.


Kanske sova lite.

En Måndagsträning i mängden.


Måndagsträning efter en vinst är oftast halvloj. Men roliga. Grabbarna var på ett stråland humör. Glatt, med många tråkningar om missade målchanser.


Matchgenomgången flöt på bra. Vi tar med oss en hel del av Umeå matchen. Vill utfärda ett varningensfinger om Umeås frislag från hörnen. Där kom vi lindrigt undan.


Spelschemat är tydligen ändrat. Det ser ut som om vi ska till Falun på Lördag. Vilket blir roligt. Falun har ju tagit steg för steg dom senaste åren. Nu förtiden går dom för guldet på riktigt. Vi måste upp ytterliggare några klasser om vi ska få med oss tre pinnar hem. Återstår att se om vi lyckas.


AIK krossade Balrog idag. Får la slå "Innebandy Experten" en signal imon och fråga vad som hände  . Han vet ju allt nu. AIK verkar starka i år med. Men det visste ni ju redan. För det har ju Gittan sagt :).


Ny vecka. Nya poäng?What a day. Stressen e här igen. Vi tog en sovmorgon. Sen gick allt i ett rasande tempo. Första anhalt blev Emils fotbollsträning. Satt och skämdes över min sons spel. Han kapade tre killar på två minuter. Tillslut så fick tränaren säga till killen att man inte behöver glidtackla i varje närkamp. Kanske dags att sluta garva när han gör en kapning på PS2.


Då var snart första omgången komplett. Inte en enda överraskning om ni frågar mig. Vi får väl se om AIK står pall imon. Jag håller mina tummarna för det. Mer deg in på kontot.


Imon blir det träning. Dags att dra upp nya planer inför helgen. Samt en matchgenomgång av Umeå matchen. Satt och tittade lite på statistiken av matchen . Starkt av oss att bara släppa 6 skott på mål i sista perioden. En period som Umeå borde ha bombat sönder oss. Men vi är väl tråkiga. Hoppas det i allafall.


Umeå kommer att ta många poäng. Dom hade en hel del luriga frislag från hörnen. Många platsbyten som lurade oss. Tyckte mig se att dom inte gillade mattan. Önskar dom all lycka i framtiden. Umeå har verkligen blitt en Innebandystad. Tror att man kan tacka Hasse och Urban för mycket av det. Personligen så har jag alltid gillat Umeå. Matcherna mot Dalen spec. Har sagt det förr och jag säger det igen. Det finns inget ställe i Sverige där man blir så gott bemött som i Umeå.


Om någon tror att jag ville håna eller nonchalera Daniel Jernberg så har ni fel. Alla har rätt att tycka vad man vill om sina motståndare. Tyckte bara att uttalandet var väldigt konstigt. Daniel är en lirare. Jag gillar lirare. Punkt slut.


Hur tänkte han?


Sååå skönt. Premiärsegrar är alltid skönt. Idag slog vi Umeå City med 4-2. Jag är riktigt nöjd med killarna. Vi ställde upp med 2 st 91:or från start. Minns själv när jag debuterade med dom stora killarna. Man var inte direkt kaxig då.

Cristofer Axelsson och Oskar Henriksson gjorde mer än jag hade kunnat önska mig av dom. Härligt "grabbar".


Umeå Citys lirare Daniel Jernberg tyckte enligt Magget att vi lirade tråkigt. Får la be Daniel om ursäkt. Tycker bara att det är lite konstigt att han tyckte att det var vi som lirade tråkigt. Bollinehavet måste ju ha varit 70/30 till oss.


Men men men. Man har la själv gjort några självmål efter en förlust.


Nu blir det chips och fotboll. Barnen kan få röja ett tag till ikväll. Allt e bara så underbart.

Ute på Vägen Igen...Jag säger så mycket konstigt. Jag lurar mig själv ibland. Men men men. Nu E jag på G igen.


Hade sagt till mig själv att skita i plasten en liten stund. Men det gick inte. Nu är man tillbaka i båset. Denna gången i Pixbo Wallenstams färger.


Har nu varit med grabbarna i 1,5 månad. Det är sååå roligt. Vilket gäng. Här krigas det på förfullt på varje träning och match. Jag trivs som en fisk i vattnet. Detta kommer att bli en rolig resa.


Ihelgen bär det av till Fagerhult. Match mot Hills gäng. Samt lite roliga aktiviteter. På söndag får vi bekänna färg när Warberg gästar oss i Mölnlycke.


Ha det gott...