"REA(L) AIK"


Jaha. tror att det tog max 25 sekunder innan första smset kom. Som ni säkerligen vet så har jag varit AIK supporter i hela mitt liv. Det spelar inte så stor roll vilken sport det gäller. Så fort ett AIKlag torskar så får jag ett gäng sms. Igår kom ett som faktiskt gav mig ett skratt.


"REA(L) AIK"


Laget som enligt alla experter inte kunde torska. Jag ska inte hylla mig själv men kommer ni ihåg vad jag skrev i Julas? Storvreta vinner i år. Täby går till final. AIK har haft ett tufft år. Man kan väl lungt säga att det har lite prylar där. Nästa år är dom säkert i final igen.


Vi får väl se om jag får rätt. Inte mycket som talar för det. Jag E ju kass på tippning.# Många rykten som vanligt så här års. Gillar spec orden "EN Säker Källa Sa".


# En säsong e lång. Man ska kanske inte tippa en serie efter bara några omgångar.


# Detta hittade jag på Gittans blogg."Det är lätt att vara ödmjuk i medgång" sa en viss förbundskapten efter gårdagen. Så sant så sant. Men skönt att man kan ändra sig.Detta hittade jag på Magget. En intervjuv med Ulf Hallstensson.


Hur tror du SM-finalen Storvreta-Caperiotäby slutar?
- Nu är säsongen slut för oss. Helt ärligt så bryr jag mig inte om hur den går. Innebandy e bra spec. Tror ni tex att Henke Larsson skulle gå ut och säga att AIK stinker skit?
Tror ni att Fotbollensförbundskapten skulle säga att han inte bryr sig om SM Finalen?

Fan vad jag Älskar Plast. Så jävla bra....

Det spelar fan ingen roll hur Mediatränad (Tänkte precis på Bojan) man är. Fel fråga vid fel tillfälle och det är kört.


# AIK Hockey gjorde det. Så gott. AIK Fotboll. Vad händer? Vakna nu.


# Varför tänker jag alltid på Täby när jag gör BEAsås?


# Shit va roligt det ska bli att beskåda finalerna. Minns själv vilket adrenalin man hade på Hovet. Jag hoppas att alla någongång får uppleva en final. Det är magiskt. Det går inte att förklara.# Mullsjö E tillbaka. Grattis Mr Olofsson. Även ett Grattis till 27:an och Hellas.

 
MÅ DOM BÄSTA LAGEN VINNA.

Vill ni prata om livet? Gå till McDonalds.Knäppt. sitter och kollar på IKSU-Endre. Det knäppa är att Ebba håller på Lindome. Emil hejar på Pixbo. Jajaja kul att dom tittar iallafall.


Påskhelgen har varit härligt lugn. Vi har varit på kalas. Emil styrde stället bra. Han bildade en grupp. Han själv var sångare. Ebba fick ta trummorna. Dom andra barnen fick stå i bakgrunden och komp. Jag blir riktigt tårögd varje gång som han sjumger "Hugger i Sten". Denna gången var jag inte ensam om det.


Före kalaset så tittade vi in på McDonalds. Man är ju rutinerad. Barnen måste äta mycket mat innan dom äter 2 kilo godis. Där träffade jag en gammal domare. En Domare som man säkert har haft en så där 100 matcher. Självklart så erbjöd vi honom plats vi vårat bord. Vi hade ett gott samtal om livet. Inte något Innebandytjöt alls (knappt). Får nog gå lite oftare till Mc. För det var väldigt trevligt.


Oj. Iza Rydfjäll. Vilken dönare. Där blev jag impad. Sa dom 17 år?


Efter kalaset så kojade vi kvar hos M och W och O. Känner mig bakis idag. Vilket liv det var. Fyra ungar i en trea. Roligast var vid läggdags. Tror att det tog 2,5 timmar att lägga dom. Kanske bra med rutiner iallafall.


# Mullsjö lirar alltid avgjörande matcher. Varje år bjuder dom upp till fest. Hoppas att dom vinner idag. Vill så gärna säga Grattis till Mr Olofsson.


# Jo måste plusa tvsändningen idag. Älskar långsidan.


# Okej Ebba vill skriva. ebba h. rerrra pappa. kw1rwffdetqyuifae.sfsfgtgrg.


# Täby vinner idag. Något säger mig det.Nej dags att spöa datorn i hockey. Tur att jag och Emil lirar i samma lag. Min segerchans ökar med 100 %.