Fanns det ingen mer som ni kunde bjuda in?

 Svenska Innebandyförbundet bjuder in till stormöte. Men vilka är inbjudna? Fokuserar ni på elit eller? Varför bjuder ni in så jävla många?


Ärligt talat. Det e helt ok med ett möte. Men bjud in vinnare. Folk som vet hur man bygger vinnarlag.


Det kallas "kraftsamling". Hallå eller.


Inbjudna till seminariet är landslagsledningarna för herrlandslaget och U19-herrlandslaget, SSL-tränare och -sportchefer, SDF-representanter, instruktörer och ansvariga för innebandygymnasier (RIG och NIU). 


Om jag bara räknar lite snabbt så är alltså över 100 personer inbjudna!!!!!!!


Hur var det med Kockarna?


Nej tillsätt en grupp som vet vad det handlar om.


Typ Jan-Inge Forsberg, Lasse Granqvist, Kenta, Wille/Klavis. Ta med några SSL tränare. För vem fan bry sig om vad Olle 22 år som har ett Distrikslag tycker. Vad vet/kan Olle om Elit?Äsch, skit samma. Gå på mötet och sjung med i Lasse Berghagens "Sträck ut din hand".Gör vad ni vill. Bara vi inte tappar 2 år plus 1 Guld till.Förövrigt så fattar jag inte hur man kan missa att bjuda in SEI.............


Så här kör vi nästa WM.


Visst kan man leka en vinterdag. Efter "väldigt" nogrannt genomtänkeri (snabbt telefonmöte) så fastslog jag och Anton att så här kommer laget att se ut i Alplandet om två år. Vi anmäler redan nu vår 30 mannatrupp. Eftersom vi inte vet om Peter Fischerströms prenumeration har gått ut då så kör vi med 29 man (+Fischer) tills vi rett ut detta.
.

Nån av dessa står längst bak:

Viktor Klintsten   Storvreta
Patrik Jansson    AIK
Tobias Steineck  Sirius


Dom lite framför:

Henrik Quist            Wiler 
Martin Östholm        Pixbo
Andreas Ackevi       Täby    
Nicklas Eriksson      Täby
Mattias Wallgren     Dalen
Mattias Samuelsson  Storvreta
Mattias Helgesson    Helsingborg 
Eric Björk               Falun
Robin Nilsberth       Dalen


På sniken:


Magnus Svensson    Warberg
Daniel Calebsson     Pixbo
Rasmus Sundstedt   Täby
Kim Nilsson             AIK
Fredrik Djurling       AIK
K-J Nilsson              AIK
Henrik Stenberg      Storvreta
Kalle Brännberg      Pixbo
Johan Samuelsson   Dalen
Linus Nordgren        Helsingborg
Patrik Hagberg        Täby
Billy Nilsson            Sirius
Sebastian Gafvelin  AIK
Jonas Adriansson    Falun
Rasmus Enström     Falun
Ciya Hajo               Falun
Oskar Henriksson    PixboInga större konstigheter. Kom ihåg vart ni läste det först.

Respekt Finland.

 Satt på en flygplats i 9 Fucking tim igår. En vanlig dåre hade gått hem till Sverige.


Men dagen gav mig mycket. Man fick tjöta med en massa experter. Sågningarna duggade lika tätt som Finnarnas kompakta försvar. Ärligt talat. Visst var det klasskillnad.


Själv så blev jag mäkta förvånad vilken skillnad det var på spelet. Nej, jag tycker inte att matchen var jämn. Finnarna var mycket bättre. Dom visade upp en skön spelförståelse. Som när Rickie går upp själv i en check. I varje SSL lag hade han fått antingen skäll eller haft en galen coach som hade gapat att han skulle hemåt. Nu så fick han lite press. Åh vips så hade han med sig fyra gubbar i egna laget i pressen. Alltså inte ett 40 meterslag. Respekt säger jag.


Jag tänker absolut inte såga någon i truppen. För jag tror inte att det hade lirat nångon roll vilka Svenskaspelare vi hade ställt på banan. Eller vilka ledare vi hade haft i båset. Finnarna har helt enkelt lubbat ifrån oss. En annan tanke som slog mig var att vi kanske inte ens tar oss till Finalen nästa gång. För enligt mig så är både Tjeckien och Ostarna närmare oss än vad vi E Finnarna (Just nu).# Dom svenska domarna var strålande. Två bra par i wm. Duktigt jobbat.


# För första gången i mitt liv så la jag mig i ett pokerparti. Kunde inte med att ge Wallgren, Samuelsson och Östholm pisk. Kastade alla kort över tio.


# Finnarnas sköna coach lärde mig mycket under två matcher. Tackar.


Nu hoppas jag att Sverige tar lärdom av detta och jobbar vidare. Vi ska inte såga varandra och säga "Vad var det jag sa". Nu kör vi. Analysera och gå vidare.


# Mr Vara kör en skön stil med Damerna. Måste säga att jag gillar hans fyskrav på tjejerna. Han vågar att ställa över en stjärna om hon inte e tränad eller i form. Kanske något för herrarna att titta på. Vad vet jag.

Du skall inga andra Innebandygudar hava än Mika Kohonen.....


Just nu både Kung och Gud...


Respekt Mannen.....
Det här var nog det smartaste jag gjort.Städade ur några skåp på morgonkvisten. Sista skåpet är det där skåpet som säkerligen finns i alla hem. Ni vet det där skåpet där man bara kastar in all skit som  man "kan" få andvändning för nån gång. I mitt skåp fanns det innebandyblock plus en massa papper. Där låg det anteckningar som var 12 år gamla. Shit alltså. Jag satte mig såklart ner och gick igenom säsong för säsong.Kan säga att man fick en del att fundera på. I börjar av tränarkarriären så var jag såååå enkelspårig. Hade alltid rätt typ. La upp träninarna på ett spec sätt. Allt skulle vara sååå matchlikt. Knappt nån teknik alls och så vidare.


Tur att man har utvecklas. Men det handlar väl om Rutin. Precis som sista matchen mot Täby. När det e tio minuter kvar så var jag stensäker på att det skulle bli seger. Lutade mig tillbaka och njöt av Showen. Pang pang pang. Bollarna började trilla in. Rutin går inte att köpa.


# Årets vanligaste fråga. Hur e det att träna brudar?


Det är skitroligt. Tacksamt gäng man har. Här finns det massa att göra. Ett stort plus e ju att dom själva hela tiden strävar uppåt. Dom suger in informationen mycket snabbare än killar. Det enda jag funderar på är vaför jag inte har gjort det tidigare.


Sen är ju matcherna 200 gånger roligare. Här slås det inte 400 passnigar mellan backarna. Här liras det framåt. Jag vet att jag aldrig kommer att få se en tjej hålla i bollen i en minut bakom sitt egna mål ala tråkfinnen nr 1 i Helsingborg. Det har man ju sett tre gånger på tv bara i år. Våga vinn för helvete. Gäller även alla coacher. Endel e ju dum fega. Skulle aldrig kunna hylla en tråkcoach. Bytsport. Innebandyn skall framåt. Inte bakåt.Nej, jag kommer aldrig att ångra mig att jag satte mina trasiga skor i PixboWallenstams Dambås.


Säger som Bo Kasper. "Det här var nog det smartaste jag gjort".


# Shit vad Mora ångar på. Dom e riktigt bra. Klart det bästaa laget vi har mött. Tätt efter kommer IKSU. Rönnby. Rolig serie. Finns enligt mig 6 lag som kommer att göra upp om Guldet. Återstår att se vilka lag som prickar in formen bäst efter jul. Det e då som allt börjar..Vi ska vara med då. För vi E Pixbo ifrån Götet, Vi har krossat dom idag (100 noll), vi har kämpat hand i hand, ja vi gör så för varann, sen så Rullar Showen Vidare Igen.

Ett barn mer eller mindre.Skön dag. Det var dags för den stor Volleybollturnerinen. Alla ville vinna. Som vanligt så var tråkningarna många. Klara favisar var såklar Ledarlaget. Jocke var i vanlig ordning helt övertänd. Håkan tog det lite lugnare. Han trivdes i sanden. Själv så stilade jag mest för dom snygga tjejerna på planen brevid våran. Emil skulle såklart vara med Även Ebba ville testa. Ebba klev av efter fem minuter då hennes klumpiga Pappa mosat henne.


Emil ville ta servarna. Så man kan väl säga att vi vaskade bort ca 200 poäng (Jockes min var obetalbar, att det finns så mörka ögon). Allt gick bra tills FysFreddan gjorde entrè. Då blev jag utbytt!!!!!! Jocke bänkade mig. Där satt jag helt plötsligt med tre barn. Eller som Jocke sa "Ett barn mer eller mindre kan ju inte lira nån roll".


Helt plötsligt så tappade ledarna farten, tekniken, känslan, ja i stort sätt allt. Ni fattar vart jag vill komma till.


Nu blev vi utslagna i semi...Bedrövligt.


Nåja. Det var faktiskt riktigt skönt att "Gå" omkring i sand. Energin kom tillbaka. Jag e redan trött på snön.


På fredag så flyger vi till Finland. Ser verkligen fram emot det. Eftersom jag inte kommer att hinna växla, så räknar jag med att Joakim Strömberg och jag delar på hans resekassa. Sist vi var i Finland så tömde han min. Tror iallafall att det var så. Kan inte direkt vittna om det.


I torsdags så var det bra fart på träningen. Femman med Jourunn, Engel, Piff och Puff, Tellan var på ett väldigt glatt humör. Men det kanske e som experterna säger. Stoppa "Superfemman" och Pixbo är ingenting. Jajajaja tjöta. Vi får väl se.


Tittade precis på tabellen. Shit, vi leder ju. Kul. Hade jag ingen annnnning om....


Åhhh vad tyst det blev nu. Bert kanske är ett bra program.


Olle gick vilse igår. Låtvalet var inte direkt 100. Känns det inte som om Juryn bestämmer lite väl mycket. Själv så blev jag skitsne när Andreas skulle stila bakom ett piano. Han e kass på riktigt.


Ikväll är Plura Kungen. Längtar......Nu ska det mysas i fyran.