Capello såg chockad ut.Fattar inte hur man E funtad. Här sitter jag med slutspelsskägg. Måste fan raka mig nu. Vi är ju utslagna. Dags att vakna. Det är över nu. Måste bara fatta det.......


Allsvenskan har startat. Wow. Vilken skön fotboll. Härlig underhållning. Att folk betalar för att se skiten. Inte mycket till fotboll om ni frågar mig. Men visst finns det undantag. AIK.


Något säger mig att det snart är kris i MFF. Deras backlinje liknar Brassarnas 1982. Man måste slå minst 200 sidledspass innan man lirar framåt. Konstigt att Daniel Andersson blev mittback.


I bandyn är det som sagt slutspel. Jag tror fortfarande på Storvreta.


Kan bli en rolig match imon. Jag tippar på minst 12 anmälningar efter matchen. Detta Innebandyår kommer att i historieböckerna enbart att handla om anmälningar. Själv så fick jag min tillslut. Jag blev avstängd Umeå borta. Kanske borde skicka lite blommor till Pajaserna i dom gula tröjorna. Tragiskt att man blev avstängd. Men jag kunde inte hålla mig. Vilket inte många i hallen kunde göra. Skulle gärna dela med mig av vad  som stod i anmälan. Men E det bra?Skit samma. Jag står för vad jag sa. Jag tyckte att hela hallen garvade åt dom. Jag tycker att dom E pajaser. Jag tycker fortfarande att dom inte ska dömma oss.........


I hockey hade inget hänt. I våran sport så kan allt anmälas av vem som helst. Kalkon. Låt nu lirarna få avgjöra dom matcherna som är kvar denna säsong. Det är Playoff.  Det ska göra lite ont. Lägg ner alla jävla anmälningar.Jag vet att jag gjorde fel. Jag står för mitt. Jag blev straffad........


Shit vad jag fick suddddddda nu. Kanske bäst så. Det är ju bara plast vi sysslar med.


# Tack för garvet Fisher.


# Samma sak varje år. Ska man sluta eller fortsätta? Bara en skillnad i år. Jag E Kär.....


# Ska sluta att leka med Geniet och Trubbel. Kunde knappt röra mig i söndags. Klart att det var deras fel.


# Kent var riktigt bra i lördags. Blev så jävla glad när dom började att lira "Socker". Jag Kastade mig på närmaste medmänniskan och gav han en kram. Capello såg chockad ut :). 
Våren är här, Koppen är kär. Bara att gå ut och vara en Glad Jävel........PS: Inte kär i Capello. Vi är bara vänner.
Fick Kimmo ett nytt finger på Nallen?Härliga väder. Solen står upp när vi andra faller.

Morgonstunderna i fyran är härliga.
 

Jag: Emil gillar du tonfisk?
Emil: Nej, det luktar röv.


Ebba: Pappa, vet du varför jag sväljer tandkrämen?
Jag: Nej.
Ebba: För då kommer inte trollen upp.
Igår blev det ett gig på Personalfesten. Emil sjöng "Hugger i Sten". Sen spexade han duktigt. Ebba färgade håret Rosa. Hoppas att det går bort.Kimmo verkar må bra av lite vila. Pang pang pang. Undrar om han fick nåt finger på Nallen.# Allsvenskan kör igång. 2lax10?


# Vika tvätt nu. Spännande värre.


# Darin vinner ikväll. Klart bästa låten.Ska snart ut och andas. Måste bara hitta solskyddsfaktorn.


# SM GULD till PW i helgen. Undrar om det blir ett eller två?


# Skiter i Pajaslistan. Jag väljer att mogna istället :) :) :).


Guldet hamnar i Uppsala i år..Inget Slutspel i år. Tungt nu.


Men en  tabell ljuger Aldrig. Dom åtta bästa lagen i serien gör upp om Guldet. Måste säga att det i år är riktigt svårtippat. Men jag säger Storvreta. Jag tror att Guldet hamnar i Uppsala i år.


Järfälla åkte ur. Trist. Jag gillar Järfälla. Dom hör hemma i SSL. Okej, en tabell ljuger aldrig. Men personligen så tycker jag att dom var klart mycket bättre än Tyresö. Men som sagt. En tabell ljuger aldrig. Hoppas att Spindlarna snart E tillbaka.


Någon som bryr sig om kvalet till SSL? Kanske nån då. Jag tror på Mullsjö. Hoppas att dom grejar det. Jag tycker att dom har stärkt sitt varumärke ganska kratftigt dom två senaste åren. Sen behöver skogen ett lag i SSL.


# Johan Andersson äger snart Warberg. Skapligt bra där.


# Zlatan fick rött igår. Undrar om Real Madrid anmäler han så att han får ett längre straff? Eller det kanske bara händer i plastens värld.


# Pernilla gick såklart vidare till finalen. Allt annat hade varit knas. Kul då har vi ju en riktig Schlager i finalen.


# Jaha, vad händer nu då?


# Vad är det Orup sjunger? Du borde växa upp och bli en man innan det E försent. Ja, kanske det.


# Grannen var inne och kollade på plast hos mig. Var fan e bollen? Varför filmar dom från kortsidan? Men var fan E bollen? Tror inte att han kommer över och kollar i slutspelet.


# Lider med våra damer. Endast 18 sekunder från ett slutspel. Shit vad jobbigt.


# Jasså. AIK började säsongen med ett nytt Guld. Någon som vet att Allsvenskan börjar nästa vecka? Pajasen Wernersson tippar som vanligt. Elfsborg och Blävitt. Samt såklart Malmö. En riktig Expert det.


Pajas Listan.....Jag sågar av grenen som jag fastnat på.Så trött på snön nu. Känns ju som om man bor i Alaska eller nåt. Vinden viner kallt emot mig. Sparkar mig i ansiktet.

 

Vab idag. Fattar inte varför magsjukan alltid slår in på natten. Bara att kliva upp kl 03 E ju inte normalt. Som att döma en Innebandymatch och tappa allt liksom. Tur att även det E onormalt.....


Betygen på senaste matchen var skrattretande. Lottat? Matchenslirare i Falun fick en etta! Som sagt, allt var nog Lottat.Två matcher kvar i grundserien. Sen börjar slutspelet. Med eller utan oss. Skulle kännas konstigt om vi missar det. Men en tabell ljuger aldrig. Dom åtta bästa lagen lirar om Guldet. Vi har det i våra egna händer. Vilket så klart känns bra. Seger ikväll mot AIK så. Men tufft E bara förnamnet


Sex, minus ute. Annars gillar jag siffran.


Någon som har en biljett över till Kent?


Njut....


Pajas Listan...

1.
2.
3.

Återkommer där.
Det du gjorde med mig
Det var stort det du gav mig....
Ta det lungt med för hårda handslag. Domarna anmäler allt. Dom vill till slutspel nu.