Det tar en kvart att gå i Högklackat.


Magisk helg.
 

Helgen började redan kl 14.00 i fredags. Då rullade bussen från ett småkallt Mölnlycke. Vi längst fram kopplade upp vårat nätverk. Datorerna plus ljudanläggingen. Musiken är viktig. DJ Bernvid var på ett strålande humör.

Håkan (Världens Bästa Fixare) hade som vanligt lagt upp hela helgen på stt strålande sätt. Maten får högsta betyg. Tror till och med att Mangan trivdes.

Efter en behaglig båtresa till Visby så fick vi hoppa i bingen kl 24.00. Håkan beordrade en tidig uppstigning. Man måste ju som sagt trycka i sig mat på matchdagen. Efter frullen så fick tjejerna röra sig fritt fram till samlingen kl 14.00. Min egna plan var att julhandla lite i Visby. Eftersom Camilla e från Öjn så frågade jag henne hur långt det var att in till stan. Fick då ett litet märkligt svar.


- Det tar ca en kvart att gå i högklackat...


Blev då genast så trött att jag intog sängen igen. Jocke som hade 25 klappar kvar att köpa till tjejen drog i allafall iväg. Så jag fick skeda med datorn.


När jag skulle ta på mig match Kostymen och brallorna så insåg jag att jag hade glömt brallorna i Götet. Shit shit shit. Så vad gör man? Jo man lubbar i i en lyx shopp. Där springer jag på Kimmo Eskelinen. Efter att ha kollat på prislapparna så tackade jag såklart ja till att låna ett par brallor av liraren. Tack.


Matchen mot Endre var jämn. Men vi drog såklart det längsta strået. Några sköna stunder blev det i hallen. Krattan drar iväg plasten i luften. Då sticker det ut en basketkorg över planen. Vilket man inte e så van vid. Endre fick inslag. Samt att vi gick miste om en vass kontring.

Endre hade en riktig galning i båset. Som han levde sig in i matchen. Som han skrek. Han var till och med inne på planen några gånger. Det verkar vara en skön lirare. Samt en "Bitter Bloggare" Like It.


Efter matchen så bar det iväg till hotellet igen. Kött pommes och BEA. Håkan vet vad man ska äta. Ledarna träffades som vanligt i det stökigaste rummet (Mitt och Jockes). Här skulle det kollas på "Så Mycket Bättre".


Men det blev la mest tjat. Tränar legenden Mika Packalèn kom förbi. Så det blev lite plast tugg. Såg på dom andra ledarna att vi störde i deras favo Program. Så vi intog Mikas palats efter en stund. Skönt att lämna hotellet och Jockes alla försök till skedande.


Nu fick jag iallafall svaret på den gamla "Hiss storyn" från Globen. Ni vet den när jag och Mika hamnar i samma hiss. Han då coach i Balrog, jag i Pixbo. Ingen sa ju som sagt ett ord till den andre. Det var ju SM-final dagen efter. Vi garvade åt storyn och kom fram till att vi båda var riktigt coola. Sen tjatade vi om finalens Gameplan för de båda lagen. Roligt.


På söndagen så var det dags att ta båten mot Stockholm. Nu gungade det duktigt. Efter en kvart på vattnet så fick Jocke följand sms från en back.- Jag kommer att dö....Skönt att hon överlevde. Samt gjorde en ny stormatch från sin nya position.


Täby hade inte en chans när vi ökade takten. Starkt gjort av tjejerna. Man kan bara vara stolt efter en sån här helg. Vi tar ett steg framåt hela tiden. Nya levererar i match efter match.


Piff och Puff (Lisa O Alicia) har kommit in bra i laget. Så roligt för föreningen när man kan flytta upp egna produkter i A-laget. Där har ungdomsledarna gjort ett jättejobb.


Nästa match är den 18 dec (Vem har lagt årets spelschema?). Då ska vi mäta oss med Falun.


Men först blir det PS2. Emil ska få torsk. Eller kan man verkligen med att krossa en sjuåring när han e hemma sjuk? Jo för fan, jag går för seger.