Fanns det ingen mer som ni kunde bjuda in?

 Svenska Innebandyförbundet bjuder in till stormöte. Men vilka är inbjudna? Fokuserar ni på elit eller? Varför bjuder ni in så jävla många?


Ärligt talat. Det e helt ok med ett möte. Men bjud in vinnare. Folk som vet hur man bygger vinnarlag.


Det kallas "kraftsamling". Hallå eller.


Inbjudna till seminariet är landslagsledningarna för herrlandslaget och U19-herrlandslaget, SSL-tränare och -sportchefer, SDF-representanter, instruktörer och ansvariga för innebandygymnasier (RIG och NIU). 


Om jag bara räknar lite snabbt så är alltså över 100 personer inbjudna!!!!!!!


Hur var det med Kockarna?


Nej tillsätt en grupp som vet vad det handlar om.


Typ Jan-Inge Forsberg, Lasse Granqvist, Kenta, Wille/Klavis. Ta med några SSL tränare. För vem fan bry sig om vad Olle 22 år som har ett Distrikslag tycker. Vad vet/kan Olle om Elit?Äsch, skit samma. Gå på mötet och sjung med i Lasse Berghagens "Sträck ut din hand".Gör vad ni vill. Bara vi inte tappar 2 år plus 1 Guld till.Förövrigt så fattar jag inte hur man kan missa att bjuda in SEI.............


Kommentarer
Postat av: Ingrid i Umeå

Alla som bloggar är väl inbjudna?

Postat av: Zonen

Ville bara tipsa om www.innebandyzonen.se ! :)

2011-01-12 @ 09:43:25
URL: http://www.innebandyzonen.se
Postat av: En sågning & en hyllning

Ursäkta språket men jag citerar ju nästan bara dej så det torde väl vara ok i denna blogg: Vem fan bryr sig om vad Jan-Inge Forsberg tycker om svensk innebandys framtid? Hur mycket framtid andas den mannen? Var inte han förbundskapten för blågult på 60-talet? Och hur bra går det för Pixbo herr med honom bakom rodret? Pixbo ligger väl 11a, 12a i tabellen nuförtiden... Nä, man kan konstatera att det var bättre förr då vi alltid vann VM guld och när du var coach för lisebergshallens & sveriges bästa innebandygäng. Tack för de gyllene åren Koppen. Pixbo kommer aldrig bli sig likt sen du klev ner från tronen.

2011-02-03 @ 00:28:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback