Har det någonsin hänt förr att.



Har det någonsin hänt förr att.


Västerås haft flera spelare i landslaget än Pixbo? Måste ha varit  längesen i så fall.

Jönköping haft en man mer än Warberg? Jo, kanske.

Dalen haft två man mer än Pixbo? Inte en chans.

Falun haft lika många spelare med som Warberg? Skulle inte tro det.

Att spelare från Norskaligan petar spelare från SSL? Aldrig.




Sen undrar jag om alla "slitna spelare" verkligen hade varit så slitna nu om VM hade legat kvar efter säsongen?

Svartbälte i böter.



Losernas Torsdag.


Sitter på tåget mot Örebro. Det är dag att samla kraft och göra nånting bra. Imorgon ska jag begrava Pappa. Det E tungt nu


Fick precis ett samtal av LP. Han bara garvade och sa. "Geniet har gjort det igen". Vi har precis blitt stoppade av polisen. Geniet körde lite för fort.


Resultatet blev 2800 i böter. Vilket ger 3600 på två dagar. Känns som om vi kan ställa in tävlingen.

Dags att utse Mölndals största Loser.



Nu är det tävlingsdags. Nästa vecka börjar tävlingen som ingen vill förlora. Det är dags att utse Mölndals största Loser. Jag lovar Er ett mycket starkt startfält. Eller vad sägs om Geniet, Loser Pålle och Mig själv.



Här har ni tre killar som inte har Fru Fortuna med sig.


Eller vad sägs om gårdagens händelser. När jag kom till dagis så var det bara tre barn kvar (mina två plus en). En av dom hade precis kissat ner sig. Allt var blött. Gissa vems barn det var. Hur som helst så tog det en stund att hitta extra kläder och tvaga. När vi kom hem så slängde jag in allt i tvättmaskinen. Efter 20 minuter så var jag tvungen att uppsöka wc. Då märker jag att det är vatten i hela badrummet. Gött stopp i avloppet.



Geniet hade bestämt sig för att åka ner till Byn med sin kära. Nu var det så att han hade lirat på Dagens Dubbel. Lopp1 gick bra. Han satte vinnaren. Då börjar den käraste att tjöta, "Vi måste dra nu så att vi inte blir sena". Men Geniet svarade att han jättegärna ville se lopp 2. Då han var riktigt säker på att pengarna skulle rasa in. Den käraste gick med på det.


Lopp 2 börjar , och allt ser bra ut. Men som så många gånger förr så blir hästfan tvåa i mål. Sur och tvär så lämnar dom lyan. När dom kommer till bilen så ser dom en parkeringsvakt som skriver ut böter. Gissa vem som fick böter? Här åker han i lopp två. Sen får han dessutom böter.



Loser Pålle fick ta med sig jobbet hem. Enligt uppgifter så satt han hemma och jobbade till klockan 01.00. Men då ska ni veta att det var en bra kväll för LP. Killen har nu ett tag haft sån utur att om han skulle köpa en trisslott så skulle han säkerligen få böta eller nåt i den stilen. Vinna skulle han aldrig göra.


Som sagt nästa vecka börjar tävlingen. Så för alla Er som lirar på Nordicbet kan jag starkt rekomendera att följa vår tävling. Bara att spela emot oss.

Vi e tjocka vi e bäst.

Fyra raka segrar. Så gött.


Vad ska man säga om alla fegisar som gömmer sig på nätet. Många tycker, men dom vågar sällan skriva under med sina namn. Egentligen ska man inte svara dårarna. Vi får mycket skit på nätet. Synd. Tänk om vi skulle gnälla på allt som sägs/skrivs om oss. Tänk om vi skulle skriva om hur sekretariaten beter sig. Hur publiken på landet sköter sig. På ett ställe så satt publiken en meter ifrån vårt utvisningsbås och hånade mina spelare.


Ni skulle bli chockade. Vi vänder det till nåt roligt. Är vi tjockisar så borde ju alla slå oss. Eller hur.


Jag gillar Tygriket. Dom har glimten i ögat.  Dom skrev roligt om vår publik mm. Kul att det går bra för dom. Därför så tystade vi ner vad som hände i deras hall. Vi låter det vara jämt. Det tillhör spelet. Hoppas att Tygriket tar kvalplatsen.


Fick skit av en anonym fegis i går. Bad han kissa ner sig. Ändo så känns det som om att det var jag som var mognast. Märkligt.


Nu ska jag vika tvätt i tre timmar. Nice.


Nu går tjockisarna för femte raka.

Finnkampen.

Hade tänkt skriva ner 3 femmor som borde lira i Finnkampen. Men tiden finns inte. Här kommer lite smått istället.


# Klart att några av dom snubbarna som var reserver i WM nu kommer att få chansen. Jag skulle vilja se följande killar i Blågult..


Danne Bron-Sundbom  Täby

Kristoffer Asp  Falun
Mikael Karlsson  Balrog
Rasmus Sundstedt  Täby
Jimmy Lindblom  Warberg
Jim Canerstam  Warberg



# Det blir intressant att se vilka backar som kommer med.


# I mitt landslag lirar Karl-Johan Nilsson center.


# Jim Canerstam säger att han inte E sugen på landslaget. Bara att hoppas att han är felciterad. Jim ska vara med.


# Vem får Göransson vid sin sida?


Visst är det spännande....


Vad händer i Örebro?



Sorry, men jag har inte haft kraft till att blogga. Det E mycket nu. Om två veckor ska jag begrava min Far. Så all kraft jag har går åt till jobbet.


Fattar inte vad som händer i Örebro. Fick precis veta att min Fars vän gick bort i söndags. Precis som min far så lämnade även Ulf jorden alldeles för tidigt. Var är rättvisan?



Sänder här min omtanke till familjen Egeryd. Gud vare med Er i denna svåra stund.




Så sent som i lördags så kunde man läsa Ulf ord i Nerikes Allehanda. Hans ord om min far kunde få vem som helst att gråta. Tyvärr han jag aldrig säga tack. Av någon anledning så tänkte jag göra det på min fars begravning. Nu blir det inte så. Bara att hoppas att den här bloggen finns i himlen.



Tack Ulf. Spöa inte farsan för mycket i tennisen nu.





Aj vad tungt det kommer att bli den 30 januari.














När hoppar man av?




Så här dags på året så brukar allt för många lag sparka sina tränare. Som ni kanske har läst så gillade jag inte att Ivarsson fick sparken av Mullsjö. Kanske får be Mullsjölona om ursäkt. För på dom två senaste matcherna så har ju faktiskt Mullsjölona tagit fyra pinnar. Ska bli spännande att följa fortsättningen av spektaklet.


# En som borde ha fått sparken är Mikael Karlberg. Jag fattar inte hur han kan sitta kvar efter endast en seger på 16 försök. Måste vara nåt slags rekord. Jag tror att Henke hysterin har räddat micke. Samtidigt så är jag glad att helsingborg kör på. Modigt. Jag tror  att FHC vinner på det i längden. Men hade jag varit tränare så hade jag garanterat hoppat av självmant.


# Landslaget berör. Nu kan jag höra flera ropa efter Sundbom. Så dax nu. Om två veckor presenterar Göransson sitt nya bygge. Spännnningen E oliiiiidlllllliiig.


# Igår pratade jag med en snubbe som vill ha bort Hallstensson ur landslaget. Då frågade jag snubben vem han ville se på posten. Då började han räkna upp tränarna i SSL. Svaret blev.


Det vet i fan. Det finns ju fan ingen  tränare i SSL som är bra....



Typiskt Innebandy. Vi vet alltid vilka vi inte vill ha. Men den vi vill ha, är inte lätt att lägga fram.


På min lista finns det fyra namn. Två av dom jobbar på i SSL. Dom andra två skulle förbundet aldrig våga anställa.


Men som sagt, Hallstensson kanske blir kvar.



# Det börjar att bli jobbigt nu. Match ikväll igen. Jag ligger nedbäddad. Jag har missat tre matcher på två säsonger. Två av dom har vunnits. Så jag e inte ett dugg orolig.



Geniet släpper bok...

Oj oj oj oj. Kom precis över ett fynd. Geniet har precis som alla stora kaptenen börjat att rita sina memoarier. likt Steven Gerrard så kommer Geniet att släppa en skön bildbok i dagboksform över sitt lätt tragiska idrottsliv. Här nedan kan ni som första publik läsa en del av hans tankar.






Geniet och tränarjäveln.



Måndag: Vaknar upp ensam i min stora säng. Är fortfarande lätt grinig på domarjäveln som gav mig 10+2 i fredags. Blir så jävla trött på fjanten. Matchen var för längesen förlorad så laget slapp i alla fall drabbas av mitt lilla utbrott. Egentligen så var det en rätt så löjlig grej. En junior sprang in i mig. Han ramlade så klart och låg och snyftade. Okej det var onöd
igt av mig att skrika ställ dig upp din jävla skitunge. Men det blir så ibland.


Tisdag: Så trött på tränarjäveln. Här har vi dominerat hela träningen. Så säger tjockisen att vi kör sista målet vinner. Torsk laget får ta sargen. Då kommer såklart Meyer fri och drar upp plasten i krysset med sin skitklubba för 250 kronor. Nu får man hänga på låset hos sponsorn imorgonbitti. Ny sticka måste man ju ha. Pallar inte med att höra dårarnas tugg i omklädningsrummet. Håna ni bara. Kul om nån annan kunde dra ett strå till stacken nån jävla gång.


Onsdag: Fan vet om jag orkar å till jobbet imon. Iranien bjöd på några kalla ikväll. Hade bara tränarjäveln haft sina ungar så hade jag inte suttit på sveriges sämsta pub och smakat. Hoppas att han nån dag skaffar sig ett liv.


Torsdag: Vi fick en ny kille i laget idag. "Losser Pålle". Kul nu har vi en dåre till i laget. Fan för att vara kapten över detta lag. Hoppas att fönstret snart öppnar så att jag kan byta lag. Dagens träning var skit. Jag sa att tjejen fyllde år. Drog till Åby och torskade några tussar.


Fredag: Match imon, och så sitter jag här. Fan skulle ju bara ta en kall. Killarna i laget har dåligt inflytande. Nåja, tur att vi möter ett riktigt skitlag imon. Mäklaren gjorde sitt femte försök att sälja min lya idag. Det gick som vanligt.


Lördag: Åhhh, så jävla onödig förlust. För andra matchen i rad så fick jag 10+2. Hatar verkligen domarna. Nej hem till lyan och ta en kall. Ikväll blir det dans. Kan bli incontro. Tränarn vill ju alltid dit. Vad kan man säga mer om matchen? Vi har för lite attitydkillar i laget. Dom e mesar. Vågar inte stå upp när det hettar till. Jag får väl köra över Särna, LP, Mats på nästa träning. För att inte tala om Rumänierna, riktiga klenisar. Ingen av dom har tagit en enda tvåa iår. Fan också, måste lämna in tipset. Datorerna funkar inte.





Söndag: Varför lovade jag att lira med B-laget. Inte en enda seger denna helgen. På väg till matchen så hittade vår Ryska målvakt några kalla i baksättet. Tror ni inte att den dumma fan drog i sig tre av dom. Som om han inte var kass nog för dom. Så jävla trött på laget. Funderar själv på att ta kontakt med Pixbo. Ser inte en enda back som E bättre än mig. Skulle kanske vara skåningen. Men han kan ju för fan inte prata.

Vi var mycket bättre tränade än Göteborg.

Idag har det blitt mycket telefon. Pappas dödsannons E ute i tidningarna. Man får tacka alla för ert otroliga support. TACK.


# Igår satt man hemma och tyckte på uppdateringsknappen varanan sekund. Tänk att man kan få ångest för att man e sjuk och inte kan närvara på en div 2 match. Killarna gjorde en riktigt bra match. För er som inte är med i klanen är det nog inte alltid så lätt att förstå. Men vi är ett väldigt kompismedgångsgäng. Märkligt ord. Som igår. Meyer (platsar man inte så får man coacha) och Pelle  Hellberg går in i båset och leder truppen mot en seger. Jag förstår att andra föreningar inte alltid fattar vad vi håller på med. Det är vår styrka. Inget lag kan kartlägga oss. Vi lirar ju aldrig med samma lag. Spelarna har ofta olika positioner. Men vi jobbar för varandra. Vi hjälper varandra med allt i livet. Allt från rusta lägenheter, spelberoende, barnvakt, gå före i köer, fixa hem medecin och mat när nån e sjuk, städa lägenheter, mm.


Jag bestämde mig före jul att detta skulle bli min sista säsong. Men jag får nog tänka om. Jag kan inte lämna föreningen. Så länge dom vill ha mig till nåt så ska jag hjälpa dom. Det finns fortfarande mycket vi kan göra med föreningen.


Röster från matchen säger att vi vände matchen i tredje pga av att vi var bättre tränade än Göteborg. Undrar vad Göteborgs fystränare får för betyg i år (sorry Linus, kunde inte hålla mig).


Det känns sååååå skönt att vi tog tre pinnar igår. Nu ska vi visa att vi hör hemma i tvåan.


# Läste ett märkligt uttalande av vännen från slätten. Han sa att dom gjorde en dålig insatts i förlustmatchen mot Stenungsund. Samt att Stenarna "Överpresterade". Hur fan kan Lars Selander veta att deras motståndare överpresterar?
Kan man överprestera? När vi mötte laget från slätten så gnällde han på mig för att jag stod på läktaren och ringde två samtal ner till båset. Fattar inte Lars att han tjänade på att jag var på läktaren och vaktade mina barn istället för att försöka leda vår trupp till seger. Såg Lars VM? Om han hade gjort det så kanske han hade lagt märke till en öronsnäka som vår förbundskapten hade i örat. Ojjjj, vad kan det ha varit.


Nej jag hoppas att Lars kan visa sina seriekonkurenter lite respekt. Precis som mitt gamla lag Partille alltid gjorde när vi hämtade hem tre pinnar mot hans gäng. Vad jag minns så pissade vi aldrig på dom som slog oss.


Så ställ flaskan på kylning och var ödmjuka. Ni kommer att vinna. Men det passar inte Er förening (som jag gillar) att studdsa upp. Ni tyckte att vi spelade fult. Ni tyckte att det skreks duma saker från läktaren. Titta er själva i spegeln. En person i Er klack har nog fortfarande rekordet i vår hall på att likna ett släkt tomtebloss. Se lite bredare på saker och ting. Då kommer ni också att hålla Er kvar i ettan nästa sässe. Spelarna klarar det glant. Ett mycket sportsligt gäng. Med glimten i ögonen. Så kom ner på slätten igen Lars.


Grattttttis till seriesegern.



# Mitt nöje dom senaste dagarna har varit att tjöta över nätet med sköna lirare. Idag har det garvats en hel del. Synd att man inte kan skriva allt. Detta e som sagt inte nån Se och Hör sida.

Joel Gais?



AIK slog Järfälla med en boll. Matchen såg ut som en småmålstränng. Man såg inte många målvaktsräddningar precis. Om AIK vill ta SM guld så får dom nog börja att leta efter en ny målvakt.


# Det finns (fanns) tre saker (personer) som jag gillar i Mulsjö. Men nu tror jag bara att det finns en kvar. Ivarsson, Holtz, Lindqvist. Vad sysslar dom med? Vad tror dom om sitt lag? Lider med Ivarsson. Tänk att det fortfarande finns dårar som pissar på sina medmänniskor.


# Ett stort tack till alla som fixade gårdagens fest i Göteborg. Nästan 9000 i festsalen. Magiskt. Nytt för i år var även att ca 85 % stannade kvar hela matchen. Nice.


# Nu ligger Sundbom 13 pinnar före närmaste Svenskelandslagsmannen i poängligan. Borde inte det räcka för åtminstonde en A-kamp?


# På fredag har vi en måstematch. Barnvakt E löst. Hoppas att Döskallarna E lika taggade som mig.


# 27:an E i Spanien och badar. Varför sånt gnäll? Ja nu fattar jag. Han E rädd för att Magget ska bedöma hans simtag. Får han mer än en tvåa där så fattar jag ingenting.


# Som vanligt när det E bandy på tv så har mina barn somnat framför tvn. Emil tyckte att det var roligt att en kille i Järfälla hette Joel Bajs. Jag förklarade för killen att han hetter Joel Weiss. Då tittade Emil på mig som ett stort frågetecken och sa. Joel Gais?


Natti folks.

Täby vinner, Västerås till ettan.

Så där ja, dags att böja tjta plastboll.


Landslaget berör. Gott tycker jag. Kent Göransson signade idagarna ett nytt kontrakt med förbundet. Starkt tycker jag. kan inte vara roligt att vara den första Svenska förbundskaptenen att missa en guldmedalj i en VM turnering. Modidgt att kasta sig in i leken igen. jag håller mina tummar för att Kent och killarna slaskar dit Finland och övriga nationer i nästa VM.



SSL är en serie uppdelad i tre lager. Tänkte pressentera för Er hur serien slutar.


1. Täby. Laget kommer även att vara ett av lagen som står i Globen i April.
2. Warberg. Gillar deras sätt att lira. Men tyvärr så räcker det inte ända fram i år. Men final blir det.
3. Dalen. Umeålaget har nått på G. Tror att dom går till semi i år.
4. AIK.  Tar sig till slutspel. Men i Globen får dom agera läktarexperter.
5. Falun. Slutspel grejar dom. Går dom till Semi får dom vara mer än nöjda.
6. Pixbo. Vidar gör ett jättejobb. Men det tar slut i kvarten.
7. Balrog. Får dom bara vara skadefria så kommer dom att klättra i tabellen.
8. Umeå. Här kommer min skräll. Den bästa nyomlingen på väldigt länge, kryddar säsongen med ett slutspel.
9. Storvreta. Alldeles för tunn trupp. Inte ens Mika grejar detta. Visst kanske slutspel. Men längre än en kvart. Nej.
10 .Järfälla. Spindlarna e som Frölunda var i fotbollen i många år. Dom hänger med.
11.Jönköping. Jacobs gäng håller sig kvar. Men vad händer nästa säsong?
12.Helsingborg. Henke har räddat många huvuden med sitt intåg.
13. Mullsjö. Hit men inte längre.
14. Västerås. Har aldrig sett ett sämre försvarsspel av ett SSL lag. För bra för ettan, för dåliga för SSL.



Nu ska jag passa på att träna lite fotboll på PS2. Spöar ju knappt min 5 åriga son.