Guld 2016?

Klockan 02.58 pepp det till i telefonen. Fick detta smset av en vänn.



Tja..Det blev en flicka i natt kl 01.12. Alla tre mår bra fast trötta! Längd och vikt är inte gjord än. Men välskapt jättesöt!

MVH
Daniel å Maria.



Grattis mina vänner. Otroligt stort.
 

Nu går vi för Guldet 2016 i Gothia Cup. Kan se lagupställningen framför mig. I mål
Moa Köster (Pappa Martin var målvakt i Mölndal). På mitten Hanna Anglerot. På sniken Ebba Håkansson och Vilma Börjesson. Jag tror att Ebba och Vilma kommer att kompletera varandra mycket bra. Vilma som target och Ebba som snabb forward.


Ledartrojkan tar vi en annan gång.

Kommentarer
Postat av: Dala #8

Glöm inte att William ska spela vänsteforward som sin far....

2006-12-21 @ 20:15:56
Postat av: Koppen

Är det vänsterforward du är? Trodde att ni spelade 2-2-på sniken! Ser du bara till så att William har långt hår så tar vi in killen i laget.

2006-12-22 @ 09:05:32
Postat av: Uffe Pirat

Gothia Cup lär ni få tufft att vinna i den generationen. Lilla Håkansson kommer mycket bryskt tas om hand av Wallengrens Klara. På vänster backen lär ni få känna på en lat men stor vägg med bra drag i röret. Elin Nyman. Som dirigent/center och chef kommer spelet att styras från nästa landslagscenter. Ally Maria Hillén. Drillas redan i "the state of the art". Med pappas påbrå där leveranserna ligger på Ryberg nivå. Börjar ni kanske hajja att fler gamla innebandy vrak lyckats sätta barn till världen. Nu kommer det att handla om hur de ska formeras???

Postat av: Koppen

Hehehehehe. Ser fram emot stentuffa matcher på Hisingen.

2006-12-30 @ 14:58:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback