Vaskade bort två pinnar.



Vaknade grinig. Fan vilken tung förlust för herrarna. Känner brutal smärta i bröstet. Göra nio kassar på Täby. Leda matchen när endast tio sekunder återstår. Lira PP i sudden. Sen kommer det "Endast" in en pinne på kontot. Innebandy är magi. Igår trollade Täby. Eller var det Pixbo som "Vaskade" bort två poäng?


Hur som helst. En skön match att titta på.....



# Damerna sprang av sig lite slagg. Skönt med ett fyspass efter helgens tripp. Nu lägger vi all fokus framåt. Närmast på IKSU. Wow vilken hemmapremiär. Vi ställs direkt mot ett av Världens bästa lag. Vi måste verkligen kriga om vi ska få med oss nån poäng.


Stämningen i laget är toppen. Bara en utsträkt tunga och en arg blick mot mig igår. Den Tecknade liraren gillade inte när jag sjung "Åh ------ är här, åh vad roligt att ------- är här" när hon kom springandes runt 400 hundra meters banan.


# Tjejer vem är hon? Ta hon med rosabladet. Nästan så att vi i staben borde lära oss vad motståndarna heter.Eller?



# Trycker på "Like it" knappen åt skön humor från Dalens ledare.



# Ibland blir jag bara såååå glad. Som idag. Jag har världens bästa grannar. Tack tack tack.....





CL på tv. Kan bli en bra kväll i soffan.....

Sen så rullar showen vidare igen.



Så ja. En seger till på kontot. Denna gången var det Huddinge som fick sig en lektion. Vi gick segrande ur striden med klara 10-1. Showen rullar vidare. Åtminstonde en vecka till. Då kommer IKSU på besök. Det blir en riktigt svår nöt att knäcka.


Kul att både PP och boxplay funkar. Spec nu när domarna gör precis som dom vill. Dom har ju bättre skydd än en Diplomat. Typ "Våga inte titta på mig". Den "Nya regeln" verkar vara en riktig kalkonregel. Vi får väl se hur det slutar. Kanske får man en livstidsdom i år. Många konstiga utvisninar i helgen. En sak e säker, "Det kommer mera".


# Dom som döper sina flickor till Ida lär ju inte göra det efter Svenskas super system. Ärligt talat. Hur många år ska det gå innan nån får ordnig på skiten? Liveuppdateringen e ju ingen hit. Lägg ner eller fixa det snarast. Man blir ju bara förbanad.


# Annars inga skrällar i dameliten. I herr kanske Umeås seger mot Sirius.



# Håller minst en tumme på Mora i år. Tycker att dom som kastar skit på dom borde tänka ett steg till. Jag tycker att dom är modiga. Visst dom får det svårt. Dom har tappat sina bästa lirare. Dom har bara haft en månad på sig i sina förberedelser. Kör killar kör. Vill ni såga så finns det ju andra lag som borde sågas. Titta bara på tabellen.


# Imon väntar en ny träning. Sen en kopp Java och lite plast. Ska bli kul att se Pixbo Herr slaska dit Täby.



# Ok.Ber om ursäkt. Glömde Kais Mora igår. Måste ha varit tokig. Dom kan ju faktiskt vinna hela skiten i år. Sorry folks.



Nej om man skulle vika lite tvätt. Eller ska jag börja med att sortera strumporna? Lika bra att göra skiten. Kanske kan tjöta i nallen samtidigt.



Ha det bäst.

Stolt tränare.



Puhhhh. Inte bra för hjärtat. Men gott efteråt. Seger mot Djurgården med 6-5.
När man lever nära ett lag så får man starka känslor för laget och individerna. När laget lyckas så blir man stolt. Ibland rörd. Idag var det en sån dag. Vi visste att vi hade en bra chans. Vi visste att vi var tvugna att göra en riktigt bra insatts för att få med oss nån poäng. Men viktigaste av allt. Vi vågade köra after våra ritningar. Vi trodde på oss själva. Vi tror på det vi gör.


# Det har talats om Endre, Rönnby, Djurgården, IKSU. Det fyra giganterna. Dom oslagbara. Tre skift i serien. Mm. Vem vet experterna kanske har rätt. Det har ju bara spelats en omgång. Dom har säkert rätt.


Jag gillar när folk tycker till. Alla får tycka vad dom vill. Men samtidigt tycker jag att det är trist att så många som tycker inte är pålästa. Ibland blir det riktigt roligt. Ingen nämd ingen glömd.




En som kan tippa resultat är Henrik Wilhemsson (IBK Dalens damtränare). Kolla vad han skrev..


Djurgården-Pixbo 1,50-3,60-3,30
Tips: 5-6
Kommentar: Vi mötte Pixbo nere i Czechopen på försäsongen och konstaterade att de har ett riktigt bra lag på två femmor. Offensivt finns många bra spelare men det gäller att Pixbo får ihop laget på ett bra sätt vilket jag inte tycker de lyckats med de sista åren. De har underpresterat sett till deras spelarmaterial. Det stora frågetecknet för mig i årets Pixbo är målvaktssidan. 
Djurgården som tidigare hette Balrog har inför denna säsong valt att bredda truppen vilket var nödvändigt. Laget har även spetsat till det med bland annat värvningen av backen Didriksson.




Bra där Henrik. En fråga bara. Vad heter våran målvakt? Tror nämligen att du aldrig har skådat henne.







# Nåja, det har ju som sagt bara spelats en enda omgång. Mycket kommer att hända. Jag e bara glad att vi fick en bra start. Tjejerna är verkligen värda det efter allt slit. Nu ska vi vara ödmjuka och ta en match i taget. Redan imorgon sätts vi på prov igen.



Dom fyra giganterna är riktigt bra. Men inte oslagbara. Kanske kanske kanske att vi få se en något jämnare serie i år. Vem vet? Förutom experterna...



# Måste tacka Gittan som med Granqvist inlevelse över telefonen kommenterade matchslutet för mig. Jag kan säga följande. Att sitta framför datorn och följa en match är bedrövligt. Denna gången kunde jag inte följa med till Stockholm (kanske därför som vi vann). Efter första perioden så sprang jag ner till gotteshoppen och köpte snask för en hundring. Plusade det med att hyra två filmer. Sen fick jag vara ifred. Säger som en Täby coach sulle ha sagt TACK.



# Glädjer mig att Örebro vann. Stan behöver det.





Stormar sängen.......






Idag njuter vi. Imorgon tar vi nya tag.



Idag ska vi träna på att lira utan vatten.



Ibland hittar man rätt låt. Spotify är grymt. Nu rullar Kents "Nya Ullevi". Sist vi sågs var det vinter och en meter snö. Underbar textrad som tyvärr stämmer.


Jag tror att många lag kommer att höja sig i år. Som Jönköpings herrar... JIK blir en svår motståndare för alla allsvenska lag.


Tack Svenskaspel. Sirius 2.60 mot Helsingborg var det bästa oddset på väldigt länge. När man sedan kunde kompletera med Örebro HC och Aston Villa så var allt hemma. Bara att tacka.



# Alla tränare jobbar inte riktigt efter facit. Minns när vi skulle lira våran sista match innan seriestart med Ladugårdsskogen. Då säger tränaren. Idag ska vi träna på att lira utan vatten. Jag sket i att ta med mig flaskorna.
Hmmm. Hur tänkte han då? Veckan före hade vi lirat 3x20 internt med blyvästar. På den tiden så vägde jag runt 65 kilo. Med 7 kilo bly på axlarna så försändrades allt. Till och med Christer Peterssons löpsteg var nog finare än mitt. Behöver jag säga att vi åkte ur serien.


# I helgen väntar Djurgården och Huddinge. Spännande. 



# Nästa helg kommer IKSU på besök. Alltså en tuff öppning för oss i år. Men väldigt inspirerande. Nu får vi se hur bra vi är. Skönt att möta "Experternas topplag" direkt. Läste på nätet att nån snubbe tyckte att vi skulle lira vackrare. Hur menar han? Spelar vi fult? Skit samma. Vi är snyggast både på planen och brevid. Sen får ju alla andra säga vad dom vill. Ni kan skratta om ni vill. Håna oss vi rör oss ni står stillll.


# Coolaste namnet i allsvenskan. Ryan Miller. Hans betyg i dagens aftonblad. "Bra kämpainsats,men sämre med boll". Fan precis så sa alltid min fotbollstränare. Eller var det tvärtom? Asch, vem bryr sig. Svensk fotboll har tappat i år.


# För ett par år sedan så lirad vi i Mölndal en cup. Vi skulle möta Solna Kamraterna i kvarten. Klabbe frågade mig på skoj före matchen om jag verkligen skulle göra mitt bästa (Aikare som jag E). Jag svarade. "Jag ligger lågt idag .Men hänger väl några om jag måste". Vi vann med 4-0. Jag gjorde 2 och passade till 2. Förlåt mig....


# Älskar att följa mina barn i deras idrott. Tyvärr så ser jag alldeles för mycket mig själv i Emil. Killen är 7 år. Hans blåa vackra ögon blir svarta när han beträder planen. Efter matchen sist så intog vi MC Donalds med tränaren och hans son. Vi tjötade lite om Emils temprament. Vilket fick mig att säga följande. "Men alla lag behöver ju en dåre". Tränaren tittade på mig och sa. "Men Micke, han är 7 år". Jag hörde hur jävla dum jag lät. Så jag fick fram. Okej, jag ska prata med honom IGEN. 



# Nu är det bokat. Finland i December. Mäktigt. 



# Ett lite rykte uppstod i Båstad. Jag råkade hamna vid dom tecknade tjejernas bord. Vi kom av nån annledning in på mat. Då berättade jag hur vår sermoni vid matbordet i Mölndal funkar när vi äter Pannkaka. Då E det så att om man ska ha blåbärssylt så får man ta av sig tröjan. Fläckarna är ju skit svåra att få bort som ni vet. Tror ni att det har spritt sig? Vågar ju knappt köpa ägg längre. För att inte tala om Blåbärssylt.



# För Er som har väntat några år. Nu kommer det. Koppens Dam blogg.........




Nej dags att storma soffan. Är riktigt förkyld. Synd om mig.....




 



Sluta leka nu killar.....



Oj. Hur var det man gjorde? Hur hamnade jag här igen då? Skulle ju bara kolla om jag komihåg lösenordet.



Ekänner att jag knappt läser några bloggar längre. Har helt enkelt inte tid. Att vara ensamstående pappa är inte lätt. Fan lika med kaos.


Ebba är nu 4 år. Fantasin flödar. Hon e polare med en kille som heter Mollgan. Mollgan är osynlig. Samt en jävel. Han ritar på väggarna. På möblerna. Får jag tag i dåren så ska han få en riktig höger.


Emil 7 år dominerar kraftigt. Killen kommer nog snart att kallas "Lill Koppen". Han gråter så fort han torskar. Precis som jag gjorde i tonåren. Därav smeknamnet Koppen. Igår lirade han fotbollsmatch. Han är alltid övertänd.
Han kapar allt. Domaren var riktigt snäll igår. Kan säga att jag skämdes duktigt när han kapade en liten kille mitt framför hans föräldrar. Tur att pappan var stark. Bara att bära ut liraren. I halvtid så skällde Emil ut sina lagkamrater. "Sluta leka nu killar. Vi lirar fotboll. Det är viktigt". Då log jag lite.


# Bara jag som tyckte att matchen Falun-AIK var tråkig? Sändningen var kanon. Men underhållningen var kass. Såg ut som en handbollsmatch. Lag som inte ens går på när dom ligger under med 3 bollar borde inte få vara med. Bara att hoppas att det var lite premiärnerver i hemmalaget. För deras material är ju riktigt bra. Kanske att dom borde skaffa sig några rightare till.


# Tänk att alla ska tippa serierna hela tiden. Själv så tycker jag att det är omöjligt.



# Om jag skulle skriva att jag tror att vi tar guld i år så skulle ni väl garva! g


# Tänk att jag är Damtränare..........



# Helt ärligt. Det är grymt roligt att träna tjejer. Fattar inte varför jag inte har testat det tidigare. Folk brukar fråga mig följande. "Men hur är det då? Är det roligt?". Jag svarar alltid. Jaaa det är underbart. Om jag lyssnat på alla experter så hade jag aldrig tagit jobbet. Men som vanligt så gick jag min egna väg. Jag litar alltid på min känsla.


Endel damtränare säger att om man får tjejerna att trivas i gruppen så kommer spelet att funka. Ok jag ger Er lite rätt. Men en bra spelide där tjejerna känner sig säkra kan bringa stor lycka. Jag är faktiskt mycket förvånad över hur långt vi har kommit på bara 1,5 månad. Fortsätter tjejerna att träna hårt och utveckla spelet så kommer det att gå riktigt bra .


# Måste träna på mitt språk. Ibland blir det fel fast det är rätt. Som när vi tränade överlämningar och jag skriker. "Altid röven först". Vilket såklart missuppfattades av dom tecknade tjejerna.


# Dom tecknade tjejerna är riktigt roliga. Deras humor slår allt. Bara att trycka på "Like it" knappen.



# Nordströms blogg är riktigt underhållande. Minnen från förr gillas. Så jag tänker inte vara sämre.


Vi var ett glatt gäng som var på Innebandy VM i Finland. Efter att ha festat duktigt så beslöt vi oss för att traska hem till hotellet. Ledaren av "Göteborgsgänget" sade sig ha en liten genväg. Så tolv tappra krigare med svartbälte i Maltdryck hängde på. När klanen kommer in i en liten gränd så sitter det en mycket trasig man och lirar gitarr. Ledaren tömmer sina fickor på alla mynt han har. Samt säger till klanen att göra likadant. Två sekunder senare så får vi se ett färskt världsrekord i "Springandes ifrån en gränd med ett gitarrfodral och en gitarr". Vi skrattade gott. Efter en stund så kom vi på att valutan var Euro i Finland. Den trasige mannen tog säkerligen in på ett lyxhotell den natten......



Ha det gott.