Vi ser hur solen stiger över Råsunda.


Semester är lika med orakad.


Igår så vaggade Ebba mig i en hamock en hel kvart. Starkt av en tvååring.


I onsdags så var jag på väg ut för att inta en måltid. Efter maten så hamnade vi återigen på Harrys i Örebro. Vart tog karaktären vägen? Nåja, en ny musikupplevelse blev det.

När jag står på dansgolvet och lyssnar på Bandet som lirar Sunday bloody Sunday så ringer telefonen. På displayen så står det Tom Wester. Då vet man att det är nåt tok på G.

Tom hade bjudit in sig själv på en AIK fest. Det är tydligen så man ska göra om man ska bli bjuden på lite grill hos Greve Fisher. Tom
drog en Ebba låt innan han sa att nu ska du sjunga för oss. Tur att man kan en låt som börjar med orden "Vi ser hur solen stiger över råsunda".

Med på festen fanns en storbloggare. Nämligen Gittan. Greven föreslog en bloggkamp. Men så blev det inte. Däremot så fick vi morsa på varandra och ge lite ödmjukt beröm till varandra. Hej Gittan.....


Idag ska det bakas tårta. Ebba ska ha kalas.

Puss på Er. Vi ses i Båstad.

Vila upp sig?

Sitter fortfarande vid mors pool och väntar på att solen ska komma fram bakom molnen. Tur att man har med sig datorn och gitarren. Åkte hit för att vila upp mig. Men det vet i fan om det blev så.

I Onsdags så skulle vi ut och ta en kall. Gick la så där.Efter några kalla så tvingade kusiner med mig till Harrys.Där bjöds det på musik av världsklass.Jag vet inte om jag har varit med om det förut. Inte vad jag kan minnas. Tänk Er att gå på lokal och där möttas av en musikupplevelse av Världsklass.Rätt som det var så stod jag längst framme vid scenen och dansade.Salongsberusningen släppte och jag gick in i nirvana. På scenen stod Örebros musikelit och lirade A.Franklin låtar så det skrek om det.

Det är inte ofta som mina fötter dansar av sig själva. Men nu var det så.

Tack. Jag säger bara Tack Tack Tack.

Efter giget så skålade jag glatt med basist Fredrik. När han då nämde att han läser min blogg så blev jag mycket förvånad.Tänk Er att toppmusikerna läser skiten. Sedan blev det lite Innebandysurr. Då trivdes jag som fisken i vattnet. Så Fredrik, hör av dig när du kommer till Götet så fixar jag biljetter till nån härlig match, som tack för showen ni bjöd på.

Så där ja. Nu kom regnet. Tur att det finns tak nere vid poolen.

Imorgon tar jag åter tåget till Götet. Städning står på schemat. För nästa fredag så får jag besök. Allas vår Tom Wester kommer. Även familjen Hill har lovat att komma. Vi ska tydligen gå och titta på Kent och Thåström.

Vem vet? Kanske dags för lite mer dans?


Hallå Igen.


Härliga sommar. Sitter nu i Örebro och försöker att lägga dom sista pusselbitarna på rätt plats. Då är det skönt att ha Lasse Winnerbäck i bandaren och njuta av "Du hade tid". Förra säsongens härliga spel är nu historia. Vi knep en plats till tvåan vilket medför en himla massa merjobb i år. Årets trupp ser mycket intressant ut. Vi har fått in ett gäng hungriga killar som kommer att förstärka ett redan mycket bra Innebandylag.Mitt första år i Lindome gav mig mycket Kärlek. Det har varit ett år fullt av skratt (speciellt vid matchernas första tekning då dårarna alltid kräver min avgång). I Lindome känner man sig uppskattad. Vi jobbar och gör allt tillsammans. Vi har ett härligt go i laget och föreningen.Sommarträningen har varit behaglig. Vi har ända sen serien slutade haft samlingar varje vecka. Visserligen så har träningarna varit frivilliga, men uppslutningen har varit god. Alla ser fram emot säsongen.Säsongen tar fart den 1-3 augusti i Båstad. Då lirar vi årets första cup. Att vi bara får vara med i Sveriges största turnering ser jag som ett stort erkännande för föreningen. Dom andra matcherna som är inbokade är Mjölby, Floda och Marstrand. Återkommer med datum och matchtider.Serien startar den 19 september. Då kommer IBK Tygriket på besök. Men helgen innan premiären så åker vi till Köping för att delta i Sverigespelen.Då till det som alla fans vill veta. Blir det några nyförvärv i år? Klart att det blir. Vi har tre killar klara, och två till på väg in.Vårt första nyförvärv kommer från Partille div 1. Andreas Pålsson. Jag har haft äran att träna Pålle förut. Han är en mycket fysik spelare som helst lirar center. Men han kan också andvändas som back. Pålle är lite av en boxplayspecialist. Samt en bra tvåvägsspelare som aldrig viker ner sig.Sedan så har vi fått Robert Emanuelsson från Älvstranden div 1. Robbban är en mycket bra targetspelare. En annan del av hans styrkor är hans mäktiga dragskott. Precis en sådan spelare som vi letat efter.Sedan måste jag tacka FBC Challengers som har lånat ut en center till oss. Nämligen Jonathan Nord. Jonte lirade förra säsongen i Partille. Han var även med på Älvstrandens resa i Elitserien. Här får vi en hårt jobbande Center/Forward. Precis som Niklas Meyer så gillar Jonte att zorra och göra konstmål.På väg in har vi en forward och en back. Båda har spelat i elitserien. Jag hoppas att jag så snart som möjligt kan pressentera namnen för Er.Vill tacka alla i föreningen som stöttade oss förra säsongen. Jag hoppas att ni kommer tillbaka till Almås även i år. För nu ska vi ta nya skalper. Mina Fingrar Säger Att Det Kommer Att Bli Ett Segertåg.

 

Ute På Vägen Igen.

Håller precis på att knäcka min oskuld (blogga på ett tåg). Dagarna springer fram. Det går fort nu. Just nu är jag påväg till Örebro. Känner att jag behöver stanna upp och andas lite. Förra veckan var man ledare på X3Ms Sommarskola. Vilket betyder lite sömn.


Veckan gick fort. Men jag hade skitroligt. Alltid skoj att träffa alla goa ledare år efter år. Plus nykomlingarna. Detta var mitt femte år på skolan. Missade ett på grund av Ebbas födelse. Ebba ja, på söndag fyller gumman 2 år. Hon e så stor nu. Ser framemot kalaset. Dags att skämma bort en till.Jag och Lindås tränare Joacim Bernvid drog direkt efter avslutningen till Göteborg. Vi hann precis till Lasse Winnerbäcks gig. Trött och slitna var vi. Men vi fick snabbt tillbaka energin när Gubben radade upp magiska låtar. Partiet med "Elden" följt av "Hugger i Sten" var klart bäst. Jag sjung så högt att jag nästan blev rädd att jag skulle överrösta Lasse himself.På lördagen vaknade jag i en tyst lägenhet. Fick lite smått panik. Så jag tog snabbt tåget till Halmstad där Killarna i laget hade hyrt 10 dubbelrum. En del av firman var även där. Här skulle jag kunna skriva en del roliga grejer som hände. Men med tanke på att en del barn läser denna sida så stoppar jag här.På skolan är det alltid högt till tak. Men man får passa sig för att säga nåt fel. Alla är duktigt snabba på att anmärka/klanka ner på en om man gör nåt/säger nåt fel.


Roligast i år var när jag bevittnade ett samtal mellan Balrogs Ess Joakim Hillborg och den gamle Storliraren Jens Norman.


Jocke- Jag kommer snart till Carlskrona. Syrrans ungar ska dopa sig.


Jag tittade på Hillborg och sa.


Va fan säger du? Dopa sig?


Jocke- Jag menar döpa sig. Jensa fattar.


Kul att lyssna på en del telefonsamtal..............Annars så var skämten om Jönköping och Mullsjölona bäst. Eller vad sägs om.Vet ni vad Mullsjölonas nya hall ska heta? Just det "Hall Elulija". Dom kan nog behöva lite högre makter om dom ska klara sig kvar i SSL.En unge frågade Micke Hill om Jönköping hade något coolt smeknamn. Då kunde jag inte hålla mig. Japp "Jik Economic". Sorry alla JIKare, ni vet att jag gillar Er.