Kommer inte på träningen. Jag ska gifta mig på fredag!!!!!!!!!!!!!

Alla tränare har olika sätt att leda sitt lag på. Efter några år i gamet så har jag ändrat några prosedurer. Chefen var inte så nöjd när min telefon ringde varannan kvart. Spelare som skulle sjukanmäla sig mm. Så nuförtiden så har jag sagt till killarna att dom kan skicka ett sms. Luktar det skolk så ringer jag upp dom.


I mitt nuvarande lag så kommer det många skumma sms. Idag kom ett som jag inte riktigt kunde tolka.


Hejsan hejsan. Min fot e fortfarande svullen och gör ont som fan., så det blir ingen träning idag eller på torsdag. Skall gifta mig på fredag så det är en jäkla massa att göra nu.Jag ringde upp på direkten.


Han skulle faktiskt gifta sig på fredag. Han ursäktade sig för att han inte hade sagt nåt. Men hänvisade till dårarna i laget. Jadu Robban, nu blir det dubbelt upp istället. Skulle inte vilja vara i dina kläder. Akta ryggen.# Vilken match det blev i lördags. Balrog ägde Pixbo halva matchen. Micke Karlsson hade stuga i Lisebergshallen. Men sen hände nåt underligt. Vidar stuvade om och Nya Pixbo vaknade till liv. Hade inte ens satt en tia på PW efter halva matchen. Märklig sport vi håller på med.


# Kallas man Magikern av 27:an så borde man vara gjuten i BlåGult.# Domarna i tv-matchen  Storvreta-Varberg kan inte vara nöjda med sin insatts. Blinda eller dåliga?# Sjögren borde vara nöjd. Tror aldrig att jag har sett en bättre målvakt.
Klart att det är jag som har lärat Jihde hur man lirar bandy.

Puhhh. Jäktade till dagis för att mämta mina älslingar. Emil var  ute och lekte. Ebba var inne för att hon hade ont i lilla magen. Nåja, vi kom i alla fall innan för dörren innan Ebba spydde ner hela hallen. Det är i dom lägena som man funderar på att sätta in en kontaktannons. För torka spyer och hålla i en grinig unge samtidigt som man har börjat att laga mat är inte allt för lätt. Ahhhhhhhhhhh.


På väg hem så sa Emil.Emil- Pappa, jag såg din kompis på tv igår.

Jag- Jasså gjorde du. Vem var det.

E- Heter han Niklas Jihde?


J- Ja det gör han.

E- Han var med på Lilla Sportspegeln.

J- Jasså.

En minuts tystnad.

E- Pappa har du tränat han i bandy?

J- Ja det har jag.

E- Är det därför som han E så bra.


Max en sekund

J- Ja det är klart. Det fattade du väl.

E- Ja, det fattade jag. Jag sa det till Anton (daigskompisen).

J- Vaket.
# Imorgon ska vi lira mot Varberg. Vi kunde ha haft lite bättre flyt.

Linus-Skadad
Pettan-Skadad
Meyer-I Polen på studieresa
Mackan-Skadad
JB-?
Steve-?
Nore-?
Andersson-Skadad

Vi kommer verkligen att få kriga för poängen.

Sen är det match på fredag mot IBK 7 Härad. Alltså två matcher på två dagar. Hmm, återkommer till det.

Nu är det lite kaos i fyran.
Krisen i Warberg.

Tack. Äntligen en seger. Men vilken match det blev.


Ett tag tänkte jag att det vore nog fan bättre om vi inte hade några domare idag. Jag kommer ju aldrig att komma hem. Det måste ha varit v-rekord i avblåsningar. Jag tror inte att tiden rullade längre än 30 sekunder på hela matchen. Nåja, matchens jobbigaste situation jämnade dom ut fint.


En Alingsås spelare slog vår målvakt över fingrarna (vilket inte E så smart att göra i våran hall). Han åkte i golvet och dansen var igång. Det slutade med en femma till oss och ett röttkort på deras målvakt som sprang 40 meter på den utmärkta tiden 4 blankt. Killen som startade allt klarade sig. Blir så trött.


Kan tänka mig hur Helsingborgsledningen kände sig när fegisen i Dalen klarade sig och Nede fick rött. Beställningsjobb?


Varför klarar sig alltid Dåren som startar skiten?


Hur som helst orkar inte älta skiten. Jag är glad att vi vann. Men grinig på hur svårt vi har att avsluta matcherna. Nu ledde vi med 6-2, och tappade till 6-5. Onödigt spännande om ni frågar mig.


Alingsås hade några sköna lirare. Skönt tugg när det dansades. Tycker att deras ledare och de flesta spelare skötte sig galant. Dom var trevliga att lira mot. Önskar dom All lycka i serien.# Men nu måste det väl ändå vara kris i Warberg. Dom har ju torskt nästan lika många matcher på en vecka som dom gjorde på hela förra året. IRONI..... Min chef har lagt ett möte på måndagkväll. Måste hitta på en ursäkt. För jag vill sitta hemma i soffan och kolla på WIC-AIK. Jag tror nämligen att det bli en riktigt bra femsetare.Jag tippar 6-3, 4-6, 5-7, 6-2, 6-1.


# Nu ska jag titta om jag satte Geniets säkra dubbel 3-6 idag.


Natti Natti Natti

Kalle Anka i förbundet har två dagar på sig.

Fredag. Allt känndes såååå bra. Var på väg till Dagis, då jag fick ett mindre roligt telefonsamtal. Med tårar i ögonen så hämtade jag änglarna. Efter några sekunder så frågade Emil mig om jag var ledsen. Jag svarade ja. Livet E bra konstigt.


Ber att få återkomma till samtalet. Helst om några år.Jag är glad att jag har kidzen ikväll. Dom ger mig styrka. Vi ska mysa med chips ikväll. Gött E Det.# Challengers-Lindås. Räkna med mig framför datorn. hade gärna varit där. Men mys med Kidzen går före.# Hade tänkt att skriva några rader om Kalle Anka. Nej inte den riktiga. Utan om några Lallare i förbundet. Hur fan tänker ni? Ni har två dagar på Er att be om ursäkt till min vän. Annars så ska hela InnebandySverige få veta hur ni jobbar med våra bästa domare. Som sagt TVÅ DAGAR............


# Folk som utnyttjar sin makt E bland det värsta jag vet. Man ser så lätt när någon sitter på fel stol. Att det dessutom är olika regler på samma ställe får mig att må illa. Lovar som sagt att återkomma i ämnet om två dagar om min vän inte får en ursäkt.


# Nu E det dags att gå in i verkstaden och hoppa i sängen. Ebba och Emil brukar somna gott efter lite fribrottning.Ett svart rum i Lundbystrand.

Fan va trist. Jag som alltid har gillat Dalen. Men idag så sårde dom mig lika mycket som domarna brukar göra. Nåja, det E ju bara ett spel. Ibland vinner man, ibland förlorar man. Sånt E livet.......


Idag vart det en lång dag på jobbet. Mycket att göra helt enkelt.


Nu ska jag titta lite på oddsen för helgens landbandymatcher. Finns säkert några lag som kan svika mig.


Hallå. Vart E  barnvakten på fredag?
Inte ett enda svar. E ni så jävla penningkåta?Räcker det inte med en plastklubba?


Okej jag fattar vinken. Blir nog ingen match för mig.


Jag ljuger faktiskt. Har fått ett erbjudande. Skoogjäveln har erbjudit ett svart domarrum i Lundystrand. Hmmm, han E ju bara så dum....Förövrigt så vill jag bara säga att Poeten ska lira i BlåGult...

g


Som ett färgat akord på en DX7A.

Satt där i min första lya
Och lyssnade på Imperiets nya
Vi sa vi skulle bli så mycket bättre än dom
Och hällde i oss ändo mera cola och rom

80-talet det ljuva
Som ett färgat akord på en DX7A

87 87 Vart har du tagit vägen nu?
Satt och lyssnade på Just D idag. Shit va bra dom va. Eller E? Vilka goa texter. Vilka minnen man har från den tiden. Livet lekte. Allt gick så lätt.


Nu E man gammmmmal och grå. Tråkig som få. Nej så E det inte. Jag lever nog fortfarande lite i 80-90 talet. Det slog mig igår att jag har varit med och förstört Innebandyn. Förr så var det roligt att titta på en Elitmatch. Nu E det skit tråkigt. Vilket är vårt/Dom gammmmlas fel. Vi har infört taktik i spelet. Ett tråkigt försvarsspel som gör att vår sport nu för tiden inte E lika rolig att kolla på. Jag går mycket helldre på en div 3 match än på en SSL match. En SSL match E ju bara rolig dom sista fem minuterna. Då laget som ligger under verkar vakna och helt plötsligt gör allt rätt. Just D hade sagt "Hur E  det Möjligt"?

Men allt E ju inte svart. Titta bara på vilka som dominerar i Ligan. Frågar ni mig så är det fortfarande Old Boysen. För har man en gång kommit med i landslaget så är det jävligt svårt att komma därifrån. Jag tror att det finns ett gäng som har prenumererat på en landslagsplats i flera år. Trist tycker jag. Men förmodligen helt rätt.


Brukar jävlas lite med Kent när träffar han. Smyger in några komentarer om olika spelare. Ha brukar bara garva. Jag brukar tala om för han att han ska ge fan i att ta ut Neandertalarna. Dom som bara E med och förstör för sina klubblag. Men han lyssnar aldrig på mig. Vilket han kanske gör rätt i. Vad vet jag?


På fredag så är det stormatch i Götet. Challengers-Lindås. Det e ju fan att man har barnen just den kvällen. Hade gett mycket för att få se just den matchen. Så om nån vill vara barnvakt till två små änglar på fredagkväll så är det bar att ringa. Vi ska nog komma överrens om nån slags betalning. Är ju inte så tät, men vi kan nog komma överrens om nån slags betalning.


En dåre i Lindome tycker att Adriansson liknar en gamal Socialdemokrat som gjorde en större karriär i filmbranschen. Har inte sett hans filmer så jag har faktiskt inget svar på frågan. Hur som helst, Adriansson E kungen.


Äntligen börjar Schlagertjatet. Nu har Mr Björkman tagit ut låtarna som ska vara med. I år ska Poeten få torsk. Har väntat på deta tillfälle i ett år nu. Aaaaahhhhh va laddad jag E.


När jag är inne på just Poeten så kräver jag att han finns med i truppen till Tjeckien. Vakna Kent.


Fick ett sms av Skoogjäveln idag. Han tyckte att jag skulle sluta dricka när jag bloggar. Visst det kan jag väl göra. Men då får du sluta kröka när du dömer. Har vi en deal?


Så nu E sågen tillbaka.


Natti.

Falun-JIK och en massa skit.

Geniet är duktig på att bränna stålar. I lördags så blev det 3500 i böter. I söndags fick han 400 i böter, då parkeringstiden gått ut.. Stor utur?


Vilka mackor Andreas Johansson lägger idag. Kul att se att han kan spela innebandy. Nu är det tio minuter kvar av matchen. Så efterslängen borde väl komma i vilken sekund som helst.


Hahahaha, va fan har Brolle på knoppen?


Jakob har det tungt. Han har inte mycket deg (som Pizzabagarn eller JIKs kassör hade sagt) att jobba med. Men jag hoppas att det vänder för JIK. Jag har alltid gillat den klubben. Dom hör hemma i SSL. Kör hårt.


Där fick AJ en härlig tackling. Smart Martin.


Okej, måste nämna Mullsjölonas vändning mot Pixbo. Den var faktiskt magiskt. Så magisk att jag var tvungen att ring herr Magnus Augustsson och fråga om dom har gjort om reglerna i SSL.


"Får man inte ta Time Out när man leder"Aga visste inte. Men igår fick jag svaret. DÅ TOG VIDAR TIME NÄR DOM LEDDE MED 7-1. MEN INTE MOT MULLSJÖLONA NÄR RASET KOM SOM ETT BREV PÅ POSTEN.MÅSTE FORSKA MER ÄMNET.


Det går bra för Pixbo. Eller ska man kalla dom Gamla Partille. Ryberg, Jerra, Berra sköt PW till en skön seger mot Helsingborg. Vidar gör ett bra jobb i Mölnlycke (men jag ska ändå forska i ämnet TO). Pixbo kanske blir årets överraskning. Vore nice.


Jasså, var Adriansson med idag? Oj nu gjorde han mål. Blir väl en 4 i magget då? Varför gnäller alla på betygen?


Så ja, där kom tvåan på Johansson.


Nåja, idag så var han planens bästa spelare.


Jik målar. Tänk om dom kunde göra det fem mot fem spelet. Då hade dom kanske fått nån pinne.


 Jag tycker att Adriansson ska lira forward. Hans teknik E kunglig. Nästan så att han E min idol.


Vad händer? 3-4 nu..........ahhhhhhhhhhhh Olofsson. Den ska sitta.


Så ja. Där fick Johansson in en crosschecking på Gillek. Domaren stod trettiofyra centimeter ifrån. Men han såg inget. Ok det var efter slutsignalen, men ändå. Endel domare Ser ju fan sämre än Herr S. Wonder (nu kommer Skoog jäveln att ringa mig imorgon). Jag  fattar inte varför domarna springer runt på planen. Dom borde stå brevid mig i båset. Där ser man bäst.


Geniet lovade mig att frölunda skulle vinna idag. Hmmm. Fyra minuter kvar 1-1.


Känner en kille som har spelat några lappar på att Mikael Karlberg får sparken först i år. Då han lirade stod Micke i 30 gånger fläsket. Jag tror att killen har en liten chans till en storvinst.


Så då har man slötittat på ännu en tennismatch.


Natti.........Blandande känslor.

Piss Lördag.


Dagen började med en svidande förlust mot Göteborg. Trött på att torska nu. När jag och Geniet är på väg hem till mig efter matchen så blir vi stoppade av "Harry Haffa". Kalaset slutade på 3500 i böter. Kan säga som så att vi nästan sket i fotbollen.


Lovley Söndag.Emil ringde mig på eftermiddagen. Han hade lärt sig att cyckla. Jag gick över till dom och fick en mycket trevlig dag ute i solen. Dagen slutade med lite kvällsmat hos Carina. Konstig känsla att sitta vid samma matbord. Men mycket trevligt. Gott att vi är så pass bra vänner.


Skrev det sist, skriver det igen. Saknar Örebro nåt grymt.


# Slötittade på EC finalen. Shit vilken tråkig match. Men man får la gratta AIK til segern. Kul att 27:an E på G igen. Gott att han höll sig borta från travet i veckan.


# Hmm vi ligger sist i serien. Kanske dax att avgå? Nej för fan,. Skulle aldrig ge upp. Vi kommer igen. Vi har ju så jäkla roligt. Trotts att vi åker runt och bjuder på poäng varje helg.


Man kanske skulle passa på att sova lite. Jobbet och kidzen väntar imorgon.


# På tisdag fyller min stora hjält nr 1 90 år. Morfar fyller jämt. Älskar honom så mycket.# Kameravinkel E på tapeten igen. Gött att ni orkar. Visst var det härligt att se dagens match från långsidan.


Natti Natti Natti...

Grattis Fam Emanuelsson.

Det  E storm i stan. Vet inte om jag vågar gå ut idag. Hur som helst så måste jag ut. Vi har ju match. Idag är vi ett riktigt trasigt lag.


Steve- Skadad
Linus-Skadad
Pålsson- Bortrest
Meyer-Bortrest
Mackan-Skadad
Anglerot-BortrestOch så har vi Robban. Imorse när jag satte på telefonen så kom det ett meddelande.
Hejsan. Nu jäklar har jag blivit Pappa. Sitter man på förlossningen med min dotter. Känns helt sjukt. Så jag kommer inte att spela idag.Nästan så att man kan kalla det ett gilltigt skäl. Alltid kul att läsa sms när polare har blitt Farsor. Jag lyfter på hatten och säger Grattis till Fam Emanuelsson.


Sju man borta alltså. Oj vad vi kommer att få kämpa för tre pinnar idag.


# Spelet har gått bra i EC. Har fått in 9 raka matcher. Eller 10 av 11. Chansade på Warberg igår mot SSV. Idag tar vi nya tag.


# Sverige mot Portugal. Kan väl bara sluta på ett sätt. Men jag hoppas att Sverige kan ta en riktigt stor skalp. Kom igen KIM.


# Idag längtar jag hem till Örebro. Har inte varit där sen i sommras. Får nog snart ta en liten tur till lillbyn.


# Fredrik Holtz E sjukt bra. Vilken slitvarg. Kan Inte landslaget värva han från Tyskarna. Vi behöver en sådan spelartyp. För visst kommer mobbingen av "Poeten från Bagis" att fortsätta. Vore ju dumt med lite hjärt i BlåGult.


# Nu ska jag ladda för matchen. Kom igen Lindome...........Utkast: Dax igen. ...

Dax igen. Har haft ett lite blogguppehåll. Men nu går tåget.


Helgen var riktigt rolig. På lördagen så lirade vi hemma mot Marstrand, ett lag som vi inte har slagit på tre försök. Ändo så stod vi i 1.40 gånger fläsket. Marstrand stod i 3.40. Allvarligt, vem E det som sätter oddsen? Vem är det som inte har gjort sin läxa?


Nåja. Vi hade heller inte gjort vår läxa. Vi satt i utvisningsbäset nästan hela tredje perioden. Det blev stor torsk. Bäst på planen var domarna.


Jag fick inte tag i nån barnvakt. Så Ebba och Emil fick stå uppskrivna som ledare. I första perioden så satt dom på bänken.


När Meyer hade gjort ett riktigt skitbyte kom han till båset och var tokarg. Han satte sig ner och skulle precis slå plasten mot sargen när Lilla Ebba lägger sin hand på hans lår och tittar lite sött på han. Han lugnade ner sig på direkten. Kan här citera hans ord.


- Kom till båset och var helt ur balans. När jag sätter mig ner så känner jag en hand på låret. När jag tittar ner så sitter Ebba där med ett leende. Då kan man ju inte balla ur.


Synd att kidzen bara var i båset i en period. Hade behövt dom där i tredje....


På söndag så ringer Geniet mig och berättar att jag ska spela B-lagsmatch på kvällen. Jag Geniet, Ella, Meyer och ett gäng 92or. Kul. När vi åkte till hallen så sa vi till varandra att nu måste vi föregå med gottexempel. Det gick la sådär.


I tredje bytet så åker jag ut för tjöt. Jag e den förste att erkänna att det var både dumt och omoget. Men killen hade redan efter tre byten filmat minst 6 gånger (nåt som jag hatar) . Jag sa några väl valda ord. Omoget. Men jag fick iallafall med mig han ut på bänken. Under tiden vi satt där så gjorde vi två kassar.

I andra perioden hände nåt väldigt konstigt.

Motståndarna var trötta på att Geniet vann alla tekningar. Dom började tjata med domarna att Geniet inte hade bladet mitt på bollen. Då ställer sig den ena domaren bakom Geniet och blåser. Geniet vinner återigen tekningen, men den tar på domarens ben och ändrar riktningen. Otur för oss så var det jag som var vänsterback. Vilket medförde att jag såg ut som en kon och motståndarnas forward tog bollen och kom helt fri. Dessutom gjorde han mål.


Dssutom så godkände dom målet.........................................


Det blev ett riktig långt tjöt med domarna. Men dom gav sig inte. När domarna sen ska blåsa igång matchen igen så händer det. Geniet  sätter ner klubban i backen men ångrar sig. Han tar upp klubban igen och tittar på domaren och säger.


Du, jag har en liten fråga. Vem fick assisten?


Alla i hallen garvar utom domaren. Han ger Geniet 10 plus 2 minuter för olämpligt uppträdsnde.


Humor.......


När det återstår 5 minuter av matchen så hänger en spelare på Meyer. Efter 10 sekunder så tröttnar han och tar hängapans klubba och slänger bort den. Där kom hans tvåa.


Nåja, nästa match får la skärp oss. Vi kan ju regelboken.