Heja oss.Så ja. Sitter i en buss mitt i Värmland. Shit vad skog det finns.


Det blev en riktig superhelg. Två segrar. Tjejerna har lirat vackert, fult och med hjärtat. Dom tog kulorna för varandra. Bra jobbat.


Det är mycket garv i gänget. Det tjatas som tusan. Tur att vi har en tvåvåningsbuss så att ledarna (3 st) får vara lite ifred. Man kan väl säga att vi på nedreplan sitter rätt så gott.


Helgens kommentar stod en ledare för.


-Ska vi äta Ris ?

- Ja

- Det har jag inte gjort på två år.

- Skojar du?

- Det finns ju inte på McDonalds.# Frölunda (läs Köplunda) ligger sist. Läge att retas lite?# Liverpool?????# Hamnade i bastun på Scandic. Fick garva i en timme. Alltså Värmländska e ju bara så vackert. Spec när Raggare tjatar. Tänk Er en full Raggare i poolen på ett hotel. Tänk Er sen att det kommer in en liten kille på ca 8 år med puffar på armarna. Tänk Er sedan när Raggarn ryter till, späner ögonen i pojken och säger på sludrig Värmländska. "Bra, nu ska vi ha simtävling om pengar". Bröt samman i en stor tårkavalkad i min solstol.


# Funderar på att alltid käka Bacon till frukost.# Mammsen och Morfar (92 år) på läktaren. Like It.# Mys före Karlstadsmatchen. Karlstads tränare och domarna på en fika. Så borde det alltid vara.# Om du lånar 25 kr av Olle och 25 kr av Lisa. Då har du 50 kronor. Om du sen köper godis för 45 så har du 5 kronor kvar. Sen betalar du tillbaka en krona var till Olle och Lisa. Då har du 3 kronor kvar och är skyldig 48. Men 48 plus 3 blir ju 51. Hur E Det Möjligt.# Bra helg. Det tog 114 minuter för motståndarna att göra mål på oss i spelet 5 mot 5. Världsklass.
Äntligen tyst på bussen. Vi stannade till vid en Very Big Gotta Affär. Vaket Chaffis.


Att slaska mot någon är enbart töntigt.Så ja. Snart fredag. Skönt. Då blir det soffan hela kvällen. På lördag bär det iväg till Örebro. Ska bli skoj att komma hem och visa upp vilket härligt gäng som man jobbar med. Direkt efter matchen så bär det av mot Karlstad. Mycket plast blir det.


# Vilken jävla tur att man inte e herrtränare längre. Fattar inte hur vissa ledare klarar av det. Att lista ut hur vissa lag lirar är jävligt roligt. Men när man möter endel lag så är matchgenomgångarna alltid lite längre. Först så går man igenom hur motståndarna troligen kommer att lira. Sen går man igenom hur vi ska lira. Sen kommer extra materialet. Det kan låta så här...

Sen vill jag att ni aktar Er för nr 55 och 66 på uppvärmningen. Dom skjuter skit hårt. Sen vill jag att ni inte söker upp nr 77 och 88 i spelargången efter matchen


Nej skojade bara. Så är det inte. Man lägger ingen energi på sånt. Inte jag iallafall.


# Tänkte först skriva "Hur fan kan man stå och slaska mot en motståndare på uppvärmningen". Sen kom jag på att jag har gjort det själv en gång. En gång ingen gång. Försvarar mig med att jag endast var "28 år" och jävligt omogen. En stor tönt var jag. Förlåt mig Robertshöjd. Jag Fattade tydligen inte bättre. Lågt lågt lågt....Trycker på "Like it knappen" för...


1. Dalen. Herrarna ångar på. Damerna likaså. Grattis Hasse och Urban.
2. Fishers blogg. Ironi och humor samt lite lite lite allvar.
3. Pixbo Wallenstams arrangemangsgrupp. Börjar bli läskigt bra.
4. Ulf Andersson. Partilles Eldsjäl. Han vet när han kan reta upp mig. Ulf, ring mig aldrig mer under en fotbollslandskamp när ett land pissar på Sverige.
5. Plast hela helgerna.# IDA SUGER..............................................................Piss, skämt, Så jävla dåligt.
Fan vilken tråkig blogg det blev idag. Sorry Geniet.

Filma mera.....Filma mera. Efter vår match mot IKSU så hade jag en uppfattning om matchen. Eftre att ha skådat den en gång till så har jag fått en helt annan syn.


Det blev torsk med 6-2. IKSU var riktigt bra. Men tänk om våra 4 ribbskott samt två stolpskott hade gått in. Ja ja ja klassiskt "Tänk om". IKSU E tydligen i final i EC. Håller mina tummar för ett svenskt guld.Herrarna tappade en "Säker " ledning mot Sirius. Trist. Men Sirius är riktigt bra. Laget måste ha det stärsta tålamodet i Världen. Man rubbar inte på planen. Alla sliter och gör sitt jobb. Blev impad redan förra sässen av laget. I år kommer dom lätt att lira slutspelsbandy. Där passar deras lir. Hålla boll och aldrig aldrig aldrig chansa.


"Nya Pixbo" (herrarna) har inte torskat efter full tid. Lovar ju gott. Kul att se killarna kämpa och slita. Men som en skön Nisse sa. Dom har ju bara mött Bottenlag (Täby, Warberg, Mora. Räknar inte Sirius där som Nisse gjorde).


# Daniel Adams-Rays låt "Gubben i lådan" gillas mega mycket.


# E det bara jag som tror att Täby blir första laget att släppa in 100 bollar i år?


# Igår hade vi Beeptest. Som vanligt när man har det så får man se sköna minner. Men gårdagens test slog nog alla rekord. Bra jobbat tjejer. Mr Vara kommer inte att bli sne.


# En helg utan match. Usch vad trist. Längtar till nästa helg. Då ska vi röva poäng i Märke och Värmland. Örebro matchen känns viktig. Där vill man ju inte torska.


# Nu blir det fredagsmys. Kött med pommes och BEA. Kanske en skål popcorn.......


# Nu blev det tyst i fyran. Barda på tv. Lite lagom läskigt för knattarna. Bäst att passa på att diska.....


# Ebba är sur på mig. Hon fick inte åka Balder i sommras. Snacka om långsint tjej. Skälla på mig nu. Fattar inte vart hon har fått sin tjurighet ifrån.Blir det nån andra vers eller????????? Vilken film?