La Maffia.

I dag kom jag in i hallen når det hade gått 9 minuter av matchen mellan Pixbo-Aik. Ställningen var då 0-3. Det är då som man får lite blandande känslor. Det är nämligen så att det är mycket roligare att sätta sig i expertpanelen när Pixbo ligger under. För det är då som påhoppen blir grövre, samt alla får en chans att berätta för varandra hur Pixbo skall vända matchen.


 

Idag var det en skön blandning i panelen. Jag kan tyvärr inte avslöja några namn, men skall i alla fall försök att beskriva personerna.


 

Mr Hard Rock Man: Gammal Hårdrockstrummis. Har själv spelat aktivt i Pixbo. Enligt han själv så har han enbart blivit utvisad för två företeelser. Snack och Hårtspel. Så den gången som han kastade målburen över sargen vid ett insläppt mål räknas inte. Eller räknas det som hårt spel?


 

Mr Blogg: Har även han spelat i Pixbo. Nu mera kan vi läsa om hans härliga/bedrövliga liv på en blogg. Som aktiv (räknar han inte som det nu när han alltid är skadad) hade han ett stenhårt skott. Nu mera kör han endast med stenhårda kommentarer.


 

Mr Mys: Också han föredetting. Sitter mest och myser på läktaren. Men kommer ibland in med några sköna inlägg.


 

Mr Synth: Kom till PW helt utan kamrater. Nu mera ser han riktigt proper ut. Det långa fula håret åkte av vid ett SM-Guld. Mr Synth har en dålig förmåga att bli så glad över ett PW mål att han oftast slår kamraten bredvid sig riktigt hårt på armen.


 

Mr Evil-Puls: Mannen som byter plats på läktaren minst 98 gånger per match. Han är nog den som sågar mest och värst. Mannen har aldrig njutit av en match. Inte ens när PW leder med 5 bollar och det är 15 sekunder kvar kan han slappna av.

 

 

Mr President: Den störste av dom alla. Han är den som alla i panelen ser upp till. Han är också den som har något att säga till om. Det är han som panelen skickar ner till PWs omklädningsrum i periodpauserna, när vi inte är nöjda. Han är vår kontakt med laget. Vår viktigaste pjäs.


 

Så ja, det var lite om panelen. Nu kanske ni förstår vilka det är som ligger bakom de makalösa vändningarna i matcherna. Får återkomma imorgon med lite reflektioner om matchen.


Kommentarer
Postat av: Mr.synth

jag vet vilka all är. vill ni ha reda på svaret får ni ringa. Akta armen nästa gång Koppen för då tar jag i mer.

2006-11-28 @ 12:59:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback