Robbie eller U2?

Vet inte om det är bra eller dåligt när man märker att man har samma tankar som Roy Keane. Killen är ju inte direkt känd som någon raketforskare. Men i det här läget måste det väl vara bra. 

Keane tycker att han själv och andra tränare har ett ansvar att tala om för spelarna att filma inte är okej. Att försöka få en annan spelare utvisad är fusk. 

Idag har jag endast varit på en match. Gumman spelade en hård bottenmatch i div 3. Galnast på läktaren var vår son Emil. Han hejade på Mamma, Blåvitt, Gais, Domaren mm. Kan se framför mig hur killen står på ett räcke i framtiden och leder någon bröklack. 

Hoppas att man börjar profilera Magnus Svensson mer. Killen är ett stort föredöme för vår sport. Lyft fram Magnus mera i media.

 


 

I morgon möter Blågult Finland. Jag vågar inte tippa matchen. Men vi måste vinna.

 


 

Har fortfarande inte bestämt mig vilket gig som var bäst i somras. Robbie eller U2? Eller var Håkan Hellströms spelning på Liseberg årets höjdare? Allt bara snurrar runt. Får väl passa på att be Ulf Lundell om ursäkt. Men hade vädret varit bättre så hade jag stått där framme vid scenkanten för fjortonde gången i ordningen. Vad som är säkert är att Depeche Mode inte var årets succé. Hmmm, ser ett samband.Kommentarer
Postat av: syrran

he he ja emil kommer säkert bki hejklacksledare ;) han har ju redan lärts sig många ´´fula ord´´ han kan skrika åt dommarn å motståndarna ;)

2006-11-12 @ 19:09:51
Postat av: Alex

Tjena! Läst igenom din blogg lite...

hittat ett antal fel:
1. Grek stukade inte foten
2. Mullsjö är från västergötland, inte småland.
3. Är man licencerad i CSN (för svenskar) så får man spela i student-VM.

2006-11-13 @ 03:46:27
Postat av: Alex igen

Såg att det bara blev negativt :D

Din blogg är riktigt läsvärd annars! Ska besöka den igen :)

2006-11-13 @ 03:47:06
Postat av: Koppen

Tack Alex. Klart att Mullsjö är från Västergötland. Tur för Grek att foten höll (vilken dragning, plus smäll rakt in i sargen av Grek). CSN, ok men håll med om att den turneringen hade varit lika intressant om det hade varit WM för Astfaltsläggare.

PS: tycker inte att du var negativ. Du hade ju rätt. Ha det gott Alex.

2006-11-13 @ 10:24:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback