Vilken härlig match.

Finns det något lag i Sverige som är så bra på att tappa ledningar i sista perioden som Mullsjö? Eller vad sägs om deras målskillnad sista tio minuterna i år, 1-12. Jag har sällan skådat ett så bra lag plötsligt bli så rädda. Mullsjö ledde matchen mot Partille med 3-0. Partille fick sedan ett ganska billigt mål då det återstod 10 minuter.

Då blir killarna från Småland livrädda! Diskussionen i båset blir ganska hetsig. Varför undrar jag? Okej att det var en markeringsmiss. Men varför älta det? Partille ser då sin chans att vända matchen. Vilket de också lyckas med. När klockar står på 19.59 så klappar Partilles lagkapten Jerker Lundgren in kvitteringen, i spel 6 mot 5. Visst lider man lite med Mullsjökillarna, men även här gör dom en mängd fel.

1. Dom går inte ut på planen för att teka.

2. Dom samlar sig inte för sudden. Dom ser redan ut som ett gäng förlorare.

Som ett brev på posten så varar bara sudden i 1.31. Sedan så dundrar kapten Jerker in det avgörande målet.

Måste påpeka att detta var en av de klart bättre div 1 matcher som jag har sett på väldigt länge. Den hade bla.

1. Två mycket bra målvakter. Peter Morero (Partille), Christian Pettersson (Mullsjö).

2. Alexander Bergström var tillsammans med Fredrik Holtz mycket bra i Mullsjö.