När Lill Peps kom till jorden.

Så ja. Ikväll börjar semifinalerna. Pixbo tar emot bohemerna från Täby. Här hittar ni mina tips.


 

# Pixbo IBF gjorde det omöjliga. Dom tappade hela sin ledning från första matchen mot Slätafly. Oväntat nog så var det en "skidåkare" som avgjorde matchen.
 

 

# Vet inte om jag har någon lust att lira med 12isarna idag. Igår när jag och Zlatan äntrade scenen så fick jag en smärre chock. 12isarna hade klippt sönder sina blad. Dom hade tydligen sett en ny klubba på nätet som såg ut så. Tydligen så kunde man zorra skit bra med en sån klubba. Bara så ni vet så kommer dom inte få några nya klubbor av mig.
 

 

# Pixbos ladys åkte även dom på plumpen. Tråkigt tycker jag.
 

 

# Partille jobbar på bra. Visionerna att bli ett storlag kommer snart att slå in. Ge bara föreningen lite tid. Jag är säker på att PIB inom en snar framtid kommer att utmana Pixbo i toppen av elitserien.


 

# Mina vänner går i väntanstider. Lill Peps kommer snart med storken. Man blir bara så nyfiken. Jag har ringt Quist i en månad nu och frågat om storken har kommit. Kom igen Tessan släpp ut Lill Peps.


 

# Törs vi hoppas på fyrsiffrigt ikväll? Ja, publikmässigt alltså?


 

# Ett litet tips till Er som ska på matchen. KOM I TID.


 

# Vet inte om det här är rätt forum att släppa nyheten i. Men jag gör comeback i år. Läs mer imorgon, eller ikväll.


Kommentarer
Postat av: syrran

comback, i vad?????? Nu får du ju berätta vidare

2007-04-01 @ 08:29:43
Postat av: Ref:

Börjar det inte bli pinsamt att gå in i Lisebergshallen och se hur lite och framförallt oengegerade folk e, igår gick man till och med till valhalla för att se på damernas kval istället för att stanna kvar i Lisebergshallen och se på sömnpillret. Det är ju inte annat än konstigt att sveriges kanske bästa lag inte klarar av att skaffa sig trogna fans. Fast det kanske inte är så kul att gå och titta på Pixbo heller. I ett flertal spelsekvenser i första perioden igår höll Pixbo bollen inom laget i nästan 1 minut i spel 5/5. Täbys köttmur bara stog och väntade på att få låna bollen. När sedan någon gör nån halvtaskig passning så är pixbos 5 gubbar tillbaka på egen planhalva innan de ens hunnit fått ordning på bollen. Och så slår dom en skit passning ner i hörnet som Pixbo ändå alltid tar hand om. Det e så jävla tråkigt. Det är fan så mycket roligare att åka bil i 40 minuter ner till Warberg och se dom spela. Dom är inte bättre men dom spelar en roligare innebandy och dom har publik därefter.

2007-04-02 @ 09:20:38
Postat av: Papas Bar

Sport Insight publicerade för en tid sedan en undersökning om att handbollen är den publikmässigt största vinter-lagidrotten, efter hockeyn. Samt att Innebandyn tappar publik jämfört med handbollen och andra lagidrotter som utövas på vintern. Har Innebandyn nått sin "peak" och börjat dala (inte innebandy-dala) i intresse? Eller har Innebandyn nu nått den "mognadsgrad" som många andra, äldre, idrotter passerat för många år sedan. Det vill säga att - det blir svårare och svårare även att få sportens egna utövare att gå och titta på elitmatcherna. I så fall gäller det att påbörja ett arbete med att bygga upp "en egen publik" som går och tittar på matcherna bara för sporten och underhållningens skull och inte i första hand för att man spelar själv. Detta måste bli den största utmaning som Innebandy stått inför - dvs att påvisa att det finns ett existensberättigande på egna meriter och inte bara beroende att andra "redan övertygade" samt närmast sörjande - hittar till hallarna.

Lycka till med detta arbete - då Innebandyns (tidigare?) framgångar - tvingar andra lagidrotter att både ifrågasätta sig själv och hur man arbetar.
På detta sätt blir alla lite bättre vilket i sin tur leder till att man utjämnar klyftorna mellan sporterna likväl som samhällsnyttan blir större.

2007-04-02 @ 10:36:09
Postat av: Mr.Kuk

Ref: Du verkar ju helt jävla dum i huvudet ! Att du ens kan med att såga Pixbos spel som ändå försöker lira en anfallsglad innebandy istället för att backa hem till skyttegravarna och ligga på kontring.
Tacka vet ja bollrull och innehav än hawaiibandy och långbollar.

/Dicken

2007-04-02 @ 10:36:31
Postat av: Papas Bar

ops....
Sponsor Insight skall det vara!

2007-04-02 @ 10:37:36
Postat av: Anonym

Fick förklaringen
Du ska inte ersätta tönten i TV som mr blogg skrev
synd


2007-04-02 @ 11:02:44
Postat av: Anonym

vem är MR Blogg?

2007-04-02 @ 11:20:46
Postat av: Ref:

mr. Kuk: Är du läskunnig???? Har inte sågat Pixbos spel snarare Täbys ( och de andra lagen som kommer till lisebergshallen) Däremot sågar jag underhållningsvärdet som blir i Lisebergshallen. Spela matcherna i Wallenstam istället det kommer garanterat bli fullsatt på matcherna ialf.

2007-04-02 @ 11:27:12
Postat av: Ref:

mr. Kuk: Är du läskunnig???? Har inte sågat Pixbos spel snarare Täbys ( och de andra lagen som kommer till lisebergshallen) Däremot sågar jag underhållningsvärdet som blir i Lisebergshallen. Spela matcherna i Wallenstam istället det kommer garanterat bli fullsatt på matcherna ialf.

2007-04-02 @ 11:27:14
Postat av: Jihde-fenomenet

Jag saknar Jihde. Med honom i laget kom det ALLTID mer än 1000 pers till läktaren. Det är inget man kan blunda för. Ja sätter en hundring på att Jihde skulle ha velat spela i Pixbo i dagsläget & ja sätter en hundring på att Jan-Inge FOrsberg skulle vilja ha sett att Jihde spelade i Pixbo i dagsläget. Nån som sätter emot?

2007-04-02 @ 13:38:40
Postat av: Ehsan

Haha, all denna hysteri kring vad som är "underhållande" innebandy och vad som inte är det.

Postat av: Svenska Spel

Koppen sätter nog emot!

2007-04-02 @ 15:38:27
Postat av: Kim Nilsson mot Landslaget

Kim Nilsson har petat in 9 mål i kvalserien! Tillräckligt för dej Koppen för att han ska få samma chans som Kanebjörk, att få lira i landslaget?

2007-04-02 @ 21:19:19
Postat av: Koppen

Nej. Färjestadens bästa spelare heter Mårten Palmefors. Han borde däremot få en chans.

Kim kommer att få sin chans. Skall bli kul och se han i eliten. Baljar han lika mycket där så lovar jag att jag ger mig.

Grattis Färjestaden. Starkt jobbat.

2007-04-02 @ 21:56:17
Postat av: Kim Nilsson mot Landslaget

Kanebjörk baljade 7 st denna säsong. Då vet vi vad som krävs för att övertyga dig!

2007-04-03 @ 01:20:21
Postat av: Koppen

Att jämnföra Kanebjörk och Nilsson är väl inget vidare. Två olika spelartyper.


Har jag sagt att Kanebjörk bör spela i BlåGult?

Kim kommer som sagt att få chansen. Hade han spelat i Pixbo eller AIK så hade han redan fått chansen. Ser lite Skoglund över det hela. När han spelade i Älvstranden så fick han inga chanser i BG. Men redan på försäsen i laget Pixbo så kom chansen.

Hur E det möjligt?

2007-04-03 @ 09:20:23
Postat av: Kim Nilsson mot Landslaget

Det är väl status att tillhöra AIK eller Pixbo?!

Vad krävs för att få chansen i landslaget? enligt dej.

Nej, ja håller med. Det går inte att jämför de två. Kim är så mycket bättre!

2007-04-03 @ 12:30:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback