Hånad i Uppsala.

Matcherna mellan Pixbo och Storvreta brukar vara en av årets höjdpunkter. Det är alltid roligt att titta på två lag som vill ha bollen. Vilket Idagens innebandy inte tillhör vanligheten. Men både Pixbo och Storvreta skämmer bort sina fans år efter år med en positiv Innebandy. Matchen i Scandinavium den tredje Januari kommer med största sandlikhet att bli en kanon match.Det dräller av lirare i båda lagen. Lirare som kan konsten att hantera olika roller. Det är som sagt upplagt för Innebandypropaganda.Jag har många minnen från dessa matcher. Ett tråkigt/roligt minne är från en match i Uppsala 2002.
 Vi (Pixbo) var inne i en riktigt tråkig period. Allt vi gjorde blev fel. Att i just ett sådant läge åka till Uppsala är inte speciellt roligt.Jag minns att Solid/Johansson kom i ett två mot ett läge mot Erik Haglund. Erik gjorde precis så som vi hade kommit överens om att inte göra. Han stötte på bollhållaren. Vilket fick konsekvensen att Johansson tunnlade Erik. När vår målvakt Joakim Ågren då gjorde som vi hade kommit överens om sköt ut i målet så fick Solid helt öppen kasse.Haglund kom till båset, räkte upp handen och sa.- Sorry, fel av mig.Man kunde se hur Haglund kokade inombords.
 Två byten senare var det dags igen. Vi gick bort oss i anfallszonen och Solid/Johansson hamnade i ett nytt två mot ett läge med Hagkund.
Tro det eller ej men Haglund agerade likadant som för en minut sedan. Vilket ger Solid öppen kasse på nytt. Nu blev jag förbannad. Nästan lika förbannad som Ågren. När Haglund kommer till båset så skriker han
-Inte ett ord från dig. Samtidigt som han pekar på mig. Han visste om att han hade gjort fel (igen).Nu till det roliga
.När Haglund sätter sig ner i båset. Så slår han klubban i sargen. Som ett brev på posten så går klubban av. Bladet åker iväg och landar i mittcirkeln. År 2002 så släkte alltid Storvreta ljuset när dom målade.
 När ljuset tänds i hallen igen så står mannen som just har blivit förnedrad av Solid/Johansson två gånger på en minut och samlar upp resterna av ett blad i mittcirkeln. Det skrattas så klart en hel del i hallen. Ja det skrattas till och med i vårat bås. Tills Hellgård spänner sina krigsögon i dom.Haglund återvänder till båset. Tittar på mig och säger.
-Är det någon ide att jag tar fram en ny klubba?Vi torskade matchen med en boll. På hemvägen så slurpade vi i oss lite självförtroende, och garvade åt det hela. Haglund skyllde på att han inte var så het som vänsterback. Han ville gå till höger. Något som vi senare garvade åt. För killen till höger var nämligen Henrik Quist. Han petade man inte ens på då han var junior.


Kommentarer
Postat av: koolakattis

Ha en bra dag=)

Postat av: Mona

Jag lovar att inte håna när vi vinner igen tredje januari :o)

2007-12-26 @ 11:13:57
URL: http://monaspusselbit.blogg.se
Postat av: SWUP

Kul läsning för mig som Uppsalabloggare.

Keep it up!

2007-12-26 @ 22:47:53
Postat av: Kjelle

Skämtar du?! Storvreta spelar ju pinsamt defensivt!! Det märks att du inte ser så mycket innebandy längra...

2007-12-27 @ 21:16:09
Postat av: Koppen

Tjena Kjelle.

Sant det du skriver. Jag ser mindre Innebandy nu för tiden. MEN. Forsmanslag har alltid spelat på kontringar. Lirat med en låg center. Men samtidigt lirat ganska roligt. Laget kan det här med att rulla runt också.

Några frågor tilldig Kjelle. Vilket lag har gjort näst mest mål i serien?

Vilket lag i serien spelar offensivt?

God Jul
Kjelle

2007-12-28 @ 09:24:22
Postat av: Mona

Full fart i Uppsala nu med Storvreta innebandycup,
541 lag kommer att spela under tre omgångar.
Saknar lite att åka på cuper, får gå och nosa lite på stämningen i hallarna här nu :o)

2007-12-28 @ 17:36:11
URL: http://monaspusselbit.blogg.se
Postat av: ANN CATRIN KARLSSON

HEJSAN HOPPAS DIN JUL VAR BRA
MAMMA GUNNVOR BOR NU PÅ ETT BOENDE .......:( HOPPAS DITT SLUT PÅ ÅRET BLIR BRA SAMT STARTEN
KRAM ANN CATRIN

2007-12-28 @ 19:03:31
Postat av: isabella

Koppen får som han vill
Damerna strömmar till
Kontakt annonsen verkar ha hjälpt om man får tro kommentarerna.

2007-12-29 @ 00:35:10
Postat av: Göteborgaren

Kjell: Torsdag kl. 22:00 kommer Storvreta vara det lag som har gjort flest mål i SSL efter 13 omgångar. "Pinsamt defensivt"? Flest mål har man i alla fall gjort. Det kallar inte jag "pinsamt defensivt", utan roligt offensiva!

2008-01-02 @ 13:57:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback