Anderberg til BlåGult.

Vad gör en Innebandytok när han är sjuk?


 

Jo han tar fram några matcher i samlingen och studerar olika lag/spelsätt. Igår gick jag igenom Helsingborg. Deras sista match mot Järfälla stod på programmet. Vad kom jag då fram till?# FCH är serien bästa lag på frislag. Dom har frislagsvarianter på hela motståndarnas planhalva. Det är väldigt sällan som dom slarvar bort ett frislag.


# Att Gullstrand och Vilkman har fått chanser i BlåGult vet väl alla. Men lagets bäste spelare heter Magnus Anderberg. Det är han som är hjärnan i sin femma plus powerplay. Han om någon borde få en chans i BG.


# Har aldrig varit spec förtjust i Mathias Andersson. Men i år ser han bättre ut. Han ser bla mycket snabbare ut i sidled. Plus att han sitter mer upp i målet.


# Har bara sett FCH i tre matcher i år. Men jag tror att laget kan överraska i slutspelet. Vidar har en bra trupp i år.


# Skulle föreningen lyckas med bedriften att få tillbaks Mattias Helgesson samt locka hem Jim Canerstam till nästa säsong så blir Skånelaget ett riktigt bra lag.


  

Skall inte avslöja allt här på bloggen. Måste spara lite tills mina slutspelsmemoarer kommer ut. Jag återkommer med info om vart ni kan läsa dom.


Kommentarer
Postat av: Hannu Högberg

Hej
Bjuder på lite spänning och "20.00" i den tredje från div 2 Västmanland damer mellan Kungsör och Västerås IBF U. Jag själv som coachar laget som når kvittering (he, he).

Match actions
http://www.innebandy.se/templates/IDA/MatchInfo.aspx?id=21491&MatchID=107547

Period 3

20.00 Goal 3-3 Isabella Halling
Caroline Lindholm)Västerås IBF
12.46 Goal 3-2 Ronja Pettersson
(Sandra Pålsson) Kungsörs IBK
12.46 Time out Västerås IBF
07.32 Penalty U2 (Tackle/Tripping) Västerås IBF
07.32 Penalty U2 Elin Friberg
(Tackle/Tripping) Kungsörs IBK
01.12 Goal 2-2 Ronja Pettersson
(Sandra Pålsson) Kungsörs IBK

Från VIBs site med referat.
"Med en och en halv minut kvar lämnar Jossan målet för att ge plats åt en sjätte utespelare. När klockan står på 19.59 trycker Isabella Halling in kvitteringen efter pass från Caroline Lindholm. Domaren blåser för mål och hundradelen efter ringer ?hesa-fredrik? för full tid. Klockan har då stannat på 20.00. Tekning och sedan är matchen över. Härligt att 6-5 spelet gav utdelning, oftast blir det ju precis tvärt om".

Från Kungsörshåll ser man på avslutningen så här.
"När minuten återstår av matchen plockar VIB ut målvakten och det är i det här läget vi skulle ha använt skallen mer. Vi kontrollerar det så bra så bra, ända tills det är sju sekunder kvar. Istället för att hålla i bollen i anfallszon och vänta ut sekunderna tappar vi bollen i precis helt fel läge och VIB kontrar in 3-3 precis när klockan slår om till 20.00.

Åh fy fan så bittert. DET fick bara inte hända. Nu kan man väl iofs trösta sig med att reslutatet inte spelar någon roll tabellmässigt, men i KIBKs mentala tillstånd är det surare än en citron att svälja! Visst vi fick en poäng, men det kostade två! Dessutom kostade det på i psyket. Luften gick helt ur....."

2007-03-01 @ 11:10:24
Postat av: Koppen

Snyggt Hannu. Sådana coacher behöver vi i Götet. Sugen på att flytta?

Bra att domarna avslutade matchen med en tekning.

2007-03-01 @ 11:22:31
Postat av: Hannu igen

Göteborg är en mycket trevlig stad men jag hoppas ju att Hedlund och Lindgren tillsammans med grabbarna fixar elitseriespel med Västerås IB så att jag kan sitta i Västeråshallen och mysa nästa vinter. Det var ju ett tag sedan Västerås herrar var med och lirade om medaljerna. För övrigt verkar ju VIBs damer vara lite bättre än Partilles...

Kör på med bloggen!

2007-03-01 @ 11:37:27
Postat av: jockeolah

kan det inte vara så att man gör mål 19.59 men sen så skiter stollarna i secket att trycka på knappen, så blir det 20.00?

Och om domarna har supit kvällen innan också.

2007-03-01 @ 16:17:46
Postat av: linda

Håller med, en spelfördelare som magnus

2007-03-01 @ 23:32:31
Postat av: linda

håller med ang. anderberg. hjärnan bakom de mesta!!

Postat av: linda

håller med dig ang. anderberg. Hjärnan bakom de mesta!!

2007-03-01 @ 23:37:50
URL: http://grundstrom.blogg.se
Postat av: linda

mange till landslaget.. heeeelt rätt! borde åtminstonde få chansen, som du säger han är hjärnan bakom allt!

2007-03-02 @ 00:43:25
URL: http://grundstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback