Bakåtsträvare? Jag?

Jaha. Då har man blivit kallad bakåtsträvare.Va inte en sån bakåtsträvare koppen!

Nu har man börjat vänja sig med kameran på kortsidan och det känns bättre och bättre. Det är ganska skänt att kunna se innebandy utan att kameran far runt som ett rabies smittad hund samt att man faktiskt kan se större delen av planen. det blir ännu bättre när kamera gubbarna lärt sig zooma och inte glöma att visa repriser......Måste vara en domare till att tycka en sådan dum sak. Ref: Skärp dig. Jag som precis hade börjat gilla dig.
Här kommer fler kommentarer.I tennis och bordtennis har man kameran på kortsidan. Det beror på att spelarna oftast bara rör sig i sidled längs med baslinjen. Fördelen med denna kameravinkel är att man aldrig missar boll. Nackdelen är att man ibland missar djupleds-löpningarna/passningarna/spelet. Men hur ofta händer sådant i tennis & pingis?

I sporter där spelarna rör sig mest i djupled, fotboll, handboll, basket, ishockey, bandy & volleyboll sitter kameran på långsidan. Fördelen med denna kameravinkeln är att man kan se djupleds-löpningarna/passningarna/spelet. Nackdelen är att man ibland missar bollen.

Fråga 1: Inom vilken av två kategorier passar innebandyn bäst inom?

Fråga 2: Vad vill man se när man ser innebandy? 100% av bollen eller 100% av djupledsspelet?
Grymt bra skrivet av Anonym.
Kameran ska såklart sitta på långsidan.

Det man vill uppleva genom tv:n när man inte kan vara på plats och se en innebandymatch är ju framförallt farten i spelet. Det är där innebandyns charm och tjusning ligger i. Kontringarna, diagonalpassningarna, känslan när en forward knycker bollen av en fumlig back och sätter av i högsta fart, ensam mot målvakten. När en spelare bryter in från kanten och är någon futtig centimeter från att panga in bollen i bortre krysset (enda sättet man förstår nu hur farligt det var är genom kommentatorernas upphetsning - lagom kul. Samt genom repriserna från kameror som sitter på långsidan..).

Snälla, tillbaka med kameran på sin rätta position.

I övrigt är detta en väldigt trevlig blogg. :)Bra tankar. Tack för det sista.
# Fick idag ett roligt erbjudande. Får se vart det kan leda.# Är det inte dags för Christian Hellström att göra comeback snart?# Är riktigt sugen på att åka till Jönköping på söndag. Är nämligen ganska säker på att Pixbo tar en trea.# På torsdag smäller det igen. Då ska Världens Bästa Div 3 lag gästa Floda. Det kommer att bli hjärnornas match. Floda leds av "Den Zorrande Målvakten". Grabbarna i laget hoppas att han tar ut sig själv i målet. Då ökar nämligen våra chanser rätt så rejält.   


Kommentarer
Postat av: Håkan Hellstrand

Har du koll över huvudtaget, har läst en del men nu undrar jag? och det är inte första gången, Christian Hellström gick till Huddinge i div 2, övergången blev klar 2007-07-01, comeback vet inte det när han inte lagt av än.

2007-11-30 @ 23:41:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback