Öppna ögonen Walkert/Gottfridsson.

Skaplig match igår. Men var höll domarna hus?


Från min soffa så hittade jag enormt många u2:or som värmläningarna missade. Walkert/Gottfridsson hade en sämre dag än Färjestad. Tacklingarna mot sarg blundade dom för. Armbågarna i ansiktena såg dom inte (fastän dom stod tre meter ifrån). Planens fegaste spelare  Alexander Lydecker (han tacklar alltid folk i ryggen) borde ha suttit i utvisningsbåset åtminstonde fyra gånger. Jag kan säga att jag log när Alexander åkte in i sargen, och Falun vände spelet och la in plasten i nätet. Självklart så skulle målet inte ha godkännds. Men jag tror att domarna blundade enbart för att det var Alexander som fick smaka på sin egna medecin.Oj va gott det var att höra Kimmy vråla under timeouten. Han fick spelarna att ge det där lilla extra som behövdes.


Annars satt jag bara och väntade på att Bruno skulle vädra Joakim Hillborg. Den här matchen hade passat Jocke helt perfekt.Snälla snälla snälla tv-bolaget. Ge oss en bättre kameravinkel. Hur många går på en match och sätter sig på kortsidan? Nej just det. Ingen.


Kommentarer
Postat av: #33

Nog fan vrålade jag under timeouten,men jag är tveksam till att dem i Falun hörde det... ;)

2007-10-16 @ 13:21:06
Postat av: Zellén

Koppen, när skall alla kameravinkel-motståndare sluta med argumentet att man inte tittar på innebandy från kortsidan? Tror fan att det är bäst att titta på en match live från sidan (för vi har inte begränsningar i synen som en kamera har). Vi missar inte hälften av målen för att vi sitter och håller händerna framför ögonen som en kikare... Jag har bara sett en match men gillar det skarpt. Man ser ju hela spelplanen och var spelarna befinner sig. Sen finns det svagheter men i större arenor bör det bli bättre... ge det en chans.

2007-10-16 @ 17:05:31
Postat av: Fisen

Kameravinkeln är patestisk helt enkelt, sedan får Henrik Berndtsson försöka övertala så många av sina gamla pixbopolare som det bara går.. Jag tycker det är patetiskt med en huvudkamera BAKOM mål!

2007-10-16 @ 17:56:11
Postat av: Ingrid i Ume

sitter alltid på kortsidan om jag får välja... det är hur kungligt som helst *ler*
Om du har vägarna förbi Umeå så vill jag gäran bjuda på en Dalen match men då måste vi sitta på kortsidan.

Du, Lemarc är guld hans nya platta växer

Postat av: MH

Eller var det Kimmy som vrålade? Starkt jobbat Kimmo! Du hördes hit upp till Jönköping.

2007-10-16 @ 23:00:45
Postat av: Limmet

Koppen, håller med dig. Kommer aldrig ändra mig. Tror fan hela ib-Sverige håller att bli hjärntvättad av TV4 och den nya vinkeln. Skjut mig.

Fortsätt håll klassen på bloggen. Respekt!

2007-10-17 @ 00:35:48
Postat av: Koppen

Zellèn: Jag har gett det tre matcher. Blir intressant att se var du slår ner din bak på nästa Pixbo match.

Tack för i lördags. Jag hade jätte roligt.

MH: Tack.

2007-10-17 @ 07:22:51
Postat av: Koppen

#33: Jag tror att dom hörde dig ;). Sen får ni sluta att krossa alla lag i serien. Det blir ju inte så spännande i längden.

2007-10-17 @ 08:23:55
Postat av: Niklas Malmgren

Utan att vara upprepande, men kameravinkeln är inte alls rolig... Dels ser det ut som att det går i slowmotion, ser så tycker man att ett mål satt stenhårt i krysset men va en studsare mitt i mål... Det är trist att ta bort farten i tv-sändningarna... Har också gett det tre matcher nu, men gillar det inte alls...

2007-10-17 @ 08:52:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback