Förlåt mig.

Rom står stilla. De Svenska missionärerna i Viking Roma har splittrat en hel stad. På pubarna pratas det om de nya hjältarna. Hjältarna har lyckats med bedriften att skjuta "hela" 35 st skott på mål, på endast 3 matcher. Vad alla Rominvånare inte vet är det är Innebandy man talar om (därmed splittringen).
Det pratas om Viking Roma som det "åttonde underverket".  Man kan redan nu gå in på olika spelbolag och spela på vem av missionärerna som kommer att få efterträda Påven. De flesta invånarna vill förövrigt ha en ung Påve, stylad med en massa hårprodukter. Att han dessutom skulle bli tvåspråkig ser alla enbart som ett plus.
Laget har gjort en bragd. Man har ju gjort hela fem mål, enbart i gruppen. Så många mål brukar ju knappt det Italienskalandslaget i fotboll mäkta med på ett helt fotbolls WM.
 Påven har förövrigt kallat till konklav. Han känner sig hotad av missionärerna. Enligt ett ryckte ska han ha sagt följande.Stämmer det att Viking Roma är mer populära än mig? Ordspråket kanske är fel? Rom kanske byggdes på just en dag? Jag känner mig lika hotad som AIK gjorde före sin match mot Viking Roma. På måndag samlas vi till Konklav.
Italienska Innebandyförbundets presstalesman är mer nerringd än vad Palmegruppen var under ledning av Hans Holmèr. Han får in en massa tips på svenska avdankande Innebandyspelare. Spelare ringer själva för att erbjuda sina tjänster. Alla vill göra något för den nu så attraktiva Italienska Innebandyn.
Personligen så ställer jag mig i hyllningskören och sjunger med. Jag ber laget, fansen, Romfolket, Påven om förlåtelse. Hur kunde jag vara så DUM. Jag trodde ju ett tag att laget endast såg detta som en kul grej. Men missionärerna visar verkligen vad ordspråket "ända in i kaklet" betyder.
 Jag sitter nu tårögd hemma i min soffa. Bara att hoppas att ni en dag kan förlåta mig. Jag visste helt enkelt inte bättre.


Kommentarer
Postat av: Mona

Torka tårarna nu, trodde du skulle gå på match i kväll

Postat av: Majjen

Kardinaler kallar till konklav när påven är död för att välja ny påve. Alltså kan inte påven kalla till konklav ;-)

2008-01-11 @ 22:19:37
Postat av: Niklas Malmgren

Muahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

Jag njuter!

2008-01-12 @ 17:14:08
Postat av: MH

Oerhört trist att det inte gick enligt som storslagna planerna:) I det här fallet blir det nog påven ändå som kallar till konklav trots att han är i livet. I den här mördande konkurrensen så är han ju ändå så gått som död.

2008-01-13 @ 11:34:53
Postat av: Kaparn

Sååå bra

2008-01-14 @ 11:04:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback