Hallå Igen.


Härliga sommar. Sitter nu i Örebro och försöker att lägga dom sista pusselbitarna på rätt plats. Då är det skönt att ha Lasse Winnerbäck i bandaren och njuta av "Du hade tid". Förra säsongens härliga spel är nu historia. Vi knep en plats till tvåan vilket medför en himla massa merjobb i år. Årets trupp ser mycket intressant ut. Vi har fått in ett gäng hungriga killar som kommer att förstärka ett redan mycket bra Innebandylag.



Mitt första år i Lindome gav mig mycket Kärlek. Det har varit ett år fullt av skratt (speciellt vid matchernas första tekning då dårarna alltid kräver min avgång). I Lindome känner man sig uppskattad. Vi jobbar och gör allt tillsammans. Vi har ett härligt go i laget och föreningen.



Sommarträningen har varit behaglig. Vi har ända sen serien slutade haft samlingar varje vecka. Visserligen så har träningarna varit frivilliga, men uppslutningen har varit god. Alla ser fram emot säsongen.



Säsongen tar fart den 1-3 augusti i Båstad. Då lirar vi årets första cup. Att vi bara får vara med i Sveriges största turnering ser jag som ett stort erkännande för föreningen. Dom andra matcherna som är inbokade är Mjölby, Floda och Marstrand. Återkommer med datum och matchtider.



Serien startar den 19 september. Då kommer IBK Tygriket på besök. Men helgen innan premiären så åker vi till Köping för att delta i Sverigespelen.



Då till det som alla fans vill veta. Blir det några nyförvärv i år? Klart att det blir. Vi har tre killar klara, och två till på väg in.



Vårt första nyförvärv kommer från Partille div 1. Andreas Pålsson. Jag har haft äran att träna Pålle förut. Han är en mycket fysik spelare som helst lirar center. Men han kan också andvändas som back. Pålle är lite av en boxplayspecialist. Samt en bra tvåvägsspelare som aldrig viker ner sig.



Sedan så har vi fått Robert Emanuelsson från Älvstranden div 1. Robbban är en mycket bra targetspelare. En annan del av hans styrkor är hans mäktiga dragskott. Precis en sådan spelare som vi letat efter.



Sedan måste jag tacka FBC Challengers som har lånat ut en center till oss. Nämligen Jonathan Nord. Jonte lirade förra säsongen i Partille. Han var även med på Älvstrandens resa i Elitserien. Här får vi en hårt jobbande Center/Forward. Precis som Niklas Meyer så gillar Jonte att zorra och göra konstmål.



På väg in har vi en forward och en back. Båda har spelat i elitserien. Jag hoppas att jag så snart som möjligt kan pressentera namnen för Er.



Vill tacka alla i föreningen som stöttade oss förra säsongen. Jag hoppas att ni kommer tillbaka till Almås även i år. För nu ska vi ta nya skalper. Mina Fingrar Säger Att Det Kommer Att Bli Ett Segertåg.

 

Kommentarer
Postat av: Peter Lundgren

Härligt koppen, texten ligger nu även under nyheter på vår hemsida, www.lindomeibk.nu/.

Hoppas på ett rejält drag i Almåsborgen från start.

// peter

2008-07-18 @ 07:38:44
Postat av: Pucken

Har Meyer verkligen gjort något "konstmål" på innebandyplan?



2008-07-18 @ 07:53:48
Postat av: nr 9

Alla mål Meyer lyckas göra är konstmål.

2008-07-18 @ 11:50:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback