Det händer mycket nu.

Puhhh vad trött man E. Det är alldeles för mycket fotboll på tv. Det känns som om jag inte har sovit på flera veckor. Men man ska inte gnälla. Det är underbart med EM.



Idag ska vi mysa. Dagis är stängt. Så nu väntar vi bara på att solen ska gå upp. Det nalkas bandy på gården.



Igår var det möte med ett av Världens Bästa div 2 Lag. Det var ett spännande möte. Ser fram emot en mycket rolig säsong. Det händer mycket i Lindome nu. Föreningen är på framfart. Det jobbas hårt från alla håll.



Tre killar med div 1 och Elitseriemeriter ska skriva under papperna i helgen. Jag väljer att inte namnge dom innan allt E klart. Tycker att det luktar skit när andra föreningar går ut med att allt E klart innan dom ens har gjort klart med spelarens gamla föreningen. Kan säga att i en del fall så har dom inte ens kontaktat vederbörande förening att dom är intresserade av spelaren. Så vill inte jag jobba. Det stinker.



Vecka 28 är det dags för X3M Sommarskolan. I år hamnade man i Grupp 4. Ska bli skoj att återigen jobba med Patrik "PD" Davidsson från Verbano Unihockey. Samt Peter Runnestig Pixbo Wallenstam. Det känns som om Överledaren Peter Zellén har toppat Grupp 4.

 

Kommentarer
Postat av: Anonym

http://www.alltforforaldrar.se/kul/promo/extpage/9741



Kolla in det här! :)

2008-06-13 @ 08:32:44
Postat av: Ingrid

Zlatan och Dala som på den gamla goda tiden. Slå inga småbarn med klubban den här gången :)

2008-06-13 @ 22:30:54
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/
Postat av: Koppen

Hahahah, lovar....

2008-06-13 @ 23:25:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback