En trevlig kväll med Vännnnnnnerna.

Kvällen började perfekt. Planen var att utspisa tacos till nio barn före matchen. Föräldrarna slet som djur för att genomföra planen. När det var dags för avspark så var barnen mätta. Stämningen var på topp hemma hos Fredrik och Tanja.Endel kommentarer var klart barnförbjudna. Precis som det ska vara när Sverige lirar boll. Kvällen var fantastisk fram tills Spanien gjorde 2-1. Då dog allt. Emil ville gå ut och spela basket. Jag tyckte att det var en bra ide. Vi gick ut i den varma sommarkvällen och lirade korgboll, samt lugnade ner oss (mig).När vi kom hem så var det dags att nana. Undertiden som jag och Emil borstade gaddarna så passade Ebba på att dra ett gäng stora sträck med en blå penna på vardagsrumsbordet. I det läget så blir man jävligt trött. Men det var bara att plocka fram mannens bästa polare "AJAX".Nåja, fick i alla fall en sovmorgon (7.30).# Petter Hansson var felfri fram till övertiden.# Sverige E Zlatan.# Ser fram emot onsdag. Då ska vi krossa Ryssland.# Byt ut texten "Ingen kickar fotboll som han, Zlatan, Zlatan" till "Ingen blir så mobbad som han, Källström, Källström# Idag är det fotbollsfeber i Mölndal (igen). Emils knattegäng ska ha en uppvisning. Bara att hoppas att det slutar att regna.# Nu har Emil spelat "Holeydiver" med DIO minst 10 gånger. Kan man tröttna på DIO?

 

Kommentarer
Postat av: Oggy

Lagom jobbig förlust :(.Du har rätt, en fruktansvärt bra låt. Framför allt från liveskivan "Stackars hela Sverige". Där är den helt oslagbar.

Akustisk Winnerbäck till alla!

Postat av: Zebulon

Bara du lär grabben stå upp hela vägen, EM fotbollen e ju ur tråkig när alla faller som käglor. Lagerbäck får nog träna lite balans på gubbarna ....

2008-06-15 @ 22:00:58
Postat av: Plisken

Skönt att se att din grabb skippar Winnerbäckstramset och kör på rocken!

2008-06-16 @ 16:22:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback