Här kommer VBD2L.

Helgen var underbar och dyr. Tog en sväng till Örebro. Allt var sig likt i stan. Parkerna blommade och uteserveringarna var överfulla. Älskar att promenera i stan.Nu sitter man hemma i Götet med en sjuk dotter. Vi tittar på Teletubbies och gottar oss.
# Då var det dags att ladda för ytterliggare en säsong. I år blir det som sagt tvåan för Lindome. Tänkte börja en liten presentation av spelarna. En del känner ni redan. Dom brukar figurera här på sidan. Men vi kör i alla fall en liten fakta sväng om lirarna. Kommer att presentera några åt gången. Med start idag.
Joakim "Geniet" Hulten. Back som gärna smäller på. Han har som motto att vinna utvisningsligan år efter år. Sattsar inte bara på Innebandy. Han sattsar på allt som rör sig. En del skulle säkerligen kalla Geniet för spelberoende. Men han nekar alltid när det kommer på tal.


Geniet har en mycket bred musiksmak. Han speciallitet är sångtexter. Finns nog inte en svensklåt som han inte kan texten på. På lagfesterna brukar han dominera med skönsång samt visa upp sin gudomliga talang på att blanda starka saftdrinkar.Geniet höjer alltid stämningen när han E i närheten. Den sista meningen håller nog inte alla domare med om. Kan även tillägga att Geniet är Firmans favoritspelare. När han förra säsongen var bänkad i två perioder så skanderade Firman Coachens avgång.

Marcel Cucu.Fakta: Lagets enda Rumän. Han har en spelstil som dom flesta Innebandyspelare skulle vilja ha. Han är stenhård i kroppen och i sina kommentarer till domarna. Enligt han själv så har han aldrig haft en riktigt bra domare. Även Cucu tillhör Firmans favoritspelare. Men då mest för att hans släkt (Mor och bror) är med i den innersta kärnan i gruppen.På sin fritid så lurar han Volvoarbetare att köpa jättedyra bilar. Han e en säljare uti i fingertopparna. På en lagfest försökte han att sälja sin egna bror. Men det var ingen som gick på det. Trotts den största rabatten som jag någonsin har hört talas om.
Daniel Anglerot.Här har vi lagets bästa taktiker. Ingen kan förmedla en taktik som Daniel. Han brukar rita i sin egna hand. Löpvägarna är nästan inristade i hans högerhand. För det mesta så avslutas allt med att han själv ska stå och slaska in plasten i nätet. Alla killarna i laget ser Daniel som min efterträdare.Daniel går alltid sin egna väg. Han började som back. Men nu står han mest på sniken. Det är svårt att placera Daniel i en femma. För dom övriga fyra spelarna måste hela tiden underkasta sig stjärnan. Därför får han oftast spela med de yngre förmågorna (30 åringarna) i laget.Måste jag tillägga att Daniel är en av lagets viktigaste spelare. Jag kräver mycket av Killen i fortsättningen. Han kommer att spela en avgörande roll för vilken placering Lindome får i serien.Daniels status hos Firman kan väl mest efterlikna Håkan Milds landslagskarriär och respekten han fick från svenskafolket.En av Daniel starkaste sida är att han respekterar samlingstiderna till 100 %.


Elaka tungor brukar säga att Daniels största Innebandy ögonblick var när han fick reda på att Martin "Dala" Dahlgren Pixbo skulle bli hans granne.
Björn Franzon.Björn E en lat kille som gärna står i centrum. Blir det en livlig diskussion så kan man ge sig på att det var Björn som startade den. Fastän Björn e ganska lat så är han den enda av spelarna som springer från tåget till hallen för att vara varm lagom till att träningen ska börja.Björn e annars en tränares dröm. Han kan spela med alla. Han ger alltid hundra. Helt enkelt en lagspelare.På träningslägret i Mariestad fick killarna i laget en mindre chock. När undertecknad satt och stillade på gitarren så frågade Björn om han fick dra några riff. Björn tog gitarren och drog av världens goaste ballad. Sen den dagen har jag inte lirat ett enda riff.Björn är en av få som aldrig får något skit från Firman.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback