Ska Kenta göra en ICA?





Det blev torsk idag. Lerum/Pantern var helt enkelt bättre än oss. Bara att gratta dom. Vet inte om det är bra eller dåligt. Men nuförtiden så skakar jag av mig en förlust rätt så fort. Förr var det värre. Då låg jag vaken nästan hela natten. Vi ledde efter första perran med 1-0. Bollinehavet var 97-3 till LP. I omklädnings rummet så skrattade vi. Don vanliga kommentarerna kom också. "Blir det södra eller östraettan nästa år". "Jag måste sluta om det bli Södra. Orkar inte med resorna". Ironi E alltid roligt.



Det  har hänt en hel del sen sist. Kenta röjer runt i Stockholm. Bajen ska på tusen dagar bli ett storlag. Om det E nån som löser det så är det Kenta. Han vet hur man bygger ett lag. I alla fall så visste han det. Läste i Magget om vilka spelare/Gubbar som han vill ha med. Vad ska man säga. Alla har i alla fall presterat förr i tiden. Hoppas att Kenta inte gör en ICA. DVS maller ner gamal köttfärs och kör ett race på nytt. Det håller inte i längden. Bara att hoppa att Kenta vet vad han gör. Vilket jag inte tvivlar på att han gör.



Student WM
E det verkligen nåt att sattsa på? Kan inte förbundet lägga pengar på nåt annat. EX skicka iväg några Domarpar till WM så att dom får se och lära sig den Internationella nivån. Finns mycket som man kan göra runt WM. Återkommer i det ämnet nån dag då jag E grinig. Då ska det sågas duktigt.



Geniet är en riktig vinnare. Idag skulle han sälja sin lägenhet. Mäklaren hade gått ut och sagt att det är ett lugntområde. Geniets balkong är ut mot Mölndalstorg. Idag under viningen så var det ett Punkband som lirade. Plus att det var en motorcross uppvisning. Hahaha, det var nog längesen det var så livat på torget. Otur......



Imorgon E det farsdag. Hoppas på en massa teckningar.



Henke Larsson till Helsingborg. Hahahaha. Varför skulle lagkaptenen i Sveriges fotbollslandslag lira Innebandy i SSL? Bara förroligt. Skåningarna glädjer oss med stor Ironi. Tack.





Nej nu ska jag dra och köpa lite skräpmat.











Kommentarer
Postat av: Puh & Farmor

Inte konstigt att ni losar när laget kryllar av en massa kärringar..allvarligt?! sittunderlägg?? haha, skärp er! =)

2008-11-08 @ 20:38:40
Postat av: NR 9

Grattis på 20 årsdagen och ha en underbar kväll.

Mvh fam JÖGI

2008-11-11 @ 20:51:40
Postat av: Köping

GRATTIS på födelsedagen. Några minuter kvar å fira :)

Ha de bra, å kom hit snart :)

Kramar från Hanna,Eddy,Patrik

2008-11-11 @ 23:34:19
Postat av: Oggy

Carlstad United is the shit! Derby mot degen nästa säsong! Då ska vi kravalla tillsammans!

Postat av: Ingrid

Tjena, hittade ett test på SSL nya huvudsponsors hemsida, hur dålig förlorare är du? Vet inte varför jag tänkte på dig... koppen

http://www.expressen.se/1.1366486

2008-11-12 @ 23:07:21
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/
Postat av: joel

henke har ju redan tränat med helsingborg så vem är den stora skojaren?

2008-11-14 @ 11:55:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback