D5.

Dåre 5.


Han E en riktig periodare. Ena dagen ska han lira. Andra dagen ska han sitta på läktaren och gapa. Han har snart gjort mer comebacker än Björn Borg.  Men nu är det slut på det. Hans senaste CB (förra säsongen) slutade i fiasko. Killen var inte ens nära att göra mål. Precis som många av dom andra Dårarna så har han stora problem med spel. Han har svartbälte i att torska pengar.


Som ung så var han en riktig talang i fotboll. Men eftersom han lirade i en förening som inte hade nån framtid (läs GAIS), så valde han till slut Innebandyn. Han har alltid legat högt upp i utvisningsligorna. Man kan väl säga att han har tagit en och annan rättså onödig tvåa.


Hur som helst så kommer han att bli en fin tillgång för firman.
# Snart dags för cup. Om två helger ska vi resa till Köping. Vi hamnade i dödensgrupp. Köping, Mangskog, Norrby. Får klura lite på hur vi ska lösa det.


# Ikväll nalkas det träning. Som det känns nu så tar jag nog med mig trollspöt och lirar lite själv. Eller också inte....

Kommentarer
Postat av: syran

er största supporter kommer sitta å heja i Köping, Eddy ;) Han får väll ha en tröja med Lindome på ena sidan å köping på andra L

2008-09-03 @ 14:21:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback