Ahh, vi kör la på ett tag igen då.


Så då var man här igen. Men om det är en comeback får tiden utvisa. Har fått lite tid över. Plus att suget är på väg tillbaka.


Sitter i fyran och försöker att planera sommaren. Men det är verkligen inte det lättaste. När börjar Sommaren? Men det ser ut att bli en sommar i Sverige. Det viskas om Skara, Halmstad, Örebro. Det viskas om U2, Lundell, Madonna. Men vart tog Winnerbäck väger? Snälla Lasse, ge dig ut på vägen igen.


Nåja, man kan ju inte få allt här i livet.


Innebandyn då. Jo det börjar att röra på sig i Götet. Det händer saker här. Som vanligt så tar en övergång dubbelt så lång tid som den borde. Men även övergångar är väl ett spel numera. Tycker att det är roligt att dom flesta spelarna har sån bra koll på sina kontrakt.


Det kommer att bli en intressant vinter i Götet. Många lag har rustat bra. Föryngringarna är många. Kul med föreningar som vågar.


Hur ska jag göra då? Jag hade ju tänkt mig en säsong på läktaren. Vi får la se hur det blir. Suget finns. Måste bara inventera tiden. Emil och Ebba ska ju ha sitt. Emil jobbar på med Fotbollen och Judon. Ebba fyller tre i sommar. Så hon får la ta ett år till som hangarondare. Hon E bäst på det.


Så då var första sommarinlägget klart.


Det kommer mera....

Kommentarer
Postat av: Hane

Skönt att ha dig igång här igen så man har lite att läsa...

2009-06-22 @ 12:47:14
Postat av: Anonym

Nu löser du barnvakt i helgen och åker med till Peace and love, med mig, linkan o lars winnerbäck!

2009-06-22 @ 15:53:16
Postat av: syrran

åhh äntligen e du här igen

2009-06-22 @ 15:58:04
Postat av: David

Kul att du kör igen, hade faktiskt inte koll på att du lagt av hehe, det är ju off season nu... Hälsa de gröna ankorna som troligtvis kör stenhårt för återtåget till div 2! :)

2009-06-22 @ 17:09:06
Postat av: Mona

Välkommen tillbaka!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback