Tydligen ok att filma, om man E Svensk.

Ingen har väl missat att  U21 i fotboll har en liten cup i Sverige.Måste säga att det är rättså trevliga matcher. Men GUD vad dom filmar. Italienarna är klart värst. Jag tycker verkligen att det är på tiden att man straffar
fuskarna. Då menar jag i alla sporter. Straffen ska vara riktigt hårda. Stäng av fuskarna i fem-tio matcher.


Att hela tiden söka fördelar på ett horribelt sätt får inte löna sig. Detsamma gäller innebandy fuskarna. Vi har ett gäng spelare i SSL som lägger sig ner så fort nån öppnar dörren i hallen och en liten vindpust sveper in.


Wernblom är en kille som i några år har lirat BlÄvitt. Många tycker att han är en krigare. Frågar ni mig vad jag tycker om han efter Italienmatchen så tycker jag att han är kyckling. Svenskar är ett korkat slag ibland. Vi gnäller när andra filmar. Men när Wernblom filmade så var det tydligen ok enligt media. Fånen i Aftonbladet tycker att det var rätt att vi också drog fördel av fusket. Visst. Det gick ju jävligt bra........Samma sak för några år sen när vi äntligen fick fram Murray i hockeyn. Då var det ok att klubba ner folk.


# Måsar. jag hatar Måsar. Varje år i Juni så bygger dom bon på våran gård. Varje år så går dom till attack. Dom skitar ner. Dom skriker hela nätterna. Fy fan för Måsar. Imon är det jag som skjuter av dom.


# Bengtsson-Polvari, kom tillbaka. Jag ber Er...# Bra att man la 2000 på nya sängar till barnen. Nu har det gått 3 månader. Jag kan räkna på min högra hand hur många nätter som dom har sovit i dom.


# Engelsk fotboll är bäst...... Engelsmännen står när vi andra faller.# Mitt knä E paj. Glidtacklingen var det inga fel på. Men att glidtackla i korpen för att man E sne är lågt. Priset blev högt. Väldigt högt.


# PS2 är nog inte heller min grej. Eller också har jag en mycket ovanligt bra sexåring i hemmet. Torsk i första matchen med 4-3. Ändo var jag Detroit. När jag ledde andra matchen med 3-0 så stängde Emil av spelet. Fattar inte vart han har fått sin grinighet i spel ifrån!!# Nära i söndags igen. Geniet styrde hem några femor. Ingen utdelning.

Kommentarer
Postat av: benny G

va fan, hade inte du slutat? Jävla skit!

2009-06-23 @ 00:08:31
Postat av: syrran

he he härliga ungar. Berätta att deras kusin sover i sin säng VARJE natt, å har så gjort sedan han föddes :)

Emil måste ha fått sitt spelhumör efter Magnus ;) för efter dej kan det ju knappast vara L

2009-06-23 @ 20:22:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback