Holtz kan bara hamna i Täby.Satt men en kollega på lunchen och tjötade om Henrik Larsson. Kollegan beskerv Henke som en Gud. Ett stort föredöme för alla idrottare. En kille som aldrig skulle fuska. En kille som alltid ger allt. Sportslig som få. Vem minns inte när han i Barcastjöja nätade på Celtic. Killen jublade inte ens efter målet. Henrik är en stor hjälte.


Var det nån som kunde se att Bergström  och Holtz hade lirat i JIK dressen när dom baljade? Jag säger inte att dom inte borde ha jublat. Men Holtz efterspel är riktigt MONGO.


Man står inte i tv och hånar ett lag som precis har åkt ur. Man hånar dom inte i tidningen dagen efter. Jag har alltid gillat Holtz. Han är en mycket bra Innebandyspelare. Men det är också det enda jag gillar med han.


Jag vet att han är besviken på JIK. Säger bara Rannsaka dig själv killen.


Vore intressant att få veta vad Mullsjös styrelse tycker om sin stjärnas uttalanden.


Lek med tanken att Mullsjölona åker ur SSL. Holtz vill fortfarande lira i SSL. Vilken klubb vill ha en sån lirare? Förutom Täby alltså. Just det nada. Blir la Täby då för Mr Holtz nästa år.# Tur för EMD att Piloterna åkte ur. EMD vinner på lördag. Inte för att dom har den bästa låten. Dom vinner enbart på att Snygg Erik är med i gruppen.


# Isac tycker att Emanuelsson vann poängligan. Lägg ner säger jag. Martin har säkerligen också fått nån poäng i år som varit tvivelaktik.


# Kul namn på en Hockeydomare. Patrik Sjöberg. Hade Hockey Sjöberg smakat igår? Verkar iallafall vara ett lite törstigt namn.

Kommentarer
Postat av: Mikael

Tror Mullsjös styrelse uppmuntrar sådana uttalanden om Jönköping. Det är mycket skumma känslor mellan de två klubbarna.

2009-03-12 @ 09:35:38
Postat av: Johan Sjöstrand

Jag håller med dig Koppen. Han borde släppa bitterheten och gå vidare, han har gjort en toppensäsong då borde han också kunna vara ödmjuk.

Postat av: Niklas

Då är ju frågan. Kan han bara lira i Täby för att de har många underliga i laget redan eller är det för att Täby kommer med många underliga uttalanden?

2009-03-12 @ 14:37:54
Postat av: Caperio Täby

Hm. Fakta i målet är att Täby sällan eller aldrig smutsat sina motståndare i media. Kan inte erinra mej en enda gång. Men det kanske inte är det du menar.

2009-03-12 @ 14:57:25
Postat av: Koppen

Nej, det är verkligen inte så jag menar. I like Täby.Kanske borde ha förklarat mig lite bättre.

Vad jag menar är att i Täby finns dom bästa tränarna på att förvandla och göra olika individer tiil lagspelare.Skulle aldrig smutsa Täby.Jag tror att Holtz skulle passa in bra i Täby.

2009-03-12 @ 15:19:45
Postat av: Täby

är de enda som vågar ta profiler och vågar ta ner dessa till en lagom nivå.....uttalanden är sköna och ska beröra stackars svennar som råakr ut för lite pajkastning...

2009-03-12 @ 19:10:20
Postat av: Peter

Men en skytteliga ska inte avgöras med att lägga till en poäng i sista matchen, Undrar om någon har spelat på Holtz att vinna skytteligan och som sa till om poängen ??????????Bra odds ;-/Grym Blogg gubbenTrevlig Helg

2009-03-13 @ 21:43:06
Postat av: Tichonov

Det är bara i innebandy man står och hånar sina motståndare efter matcher man vunnit...

2009-03-13 @ 21:52:13
Postat av: strellan

det brukar förekomma inom boxningen också. fast där är trashtalk snarare en regel en undantag.

2009-03-14 @ 17:31:03
Postat av: Johan

Falun verkar vara sugna. Holtz hat mot jik grundar sig i en konflikt som till 50 procent är hans eget fel men till 50 procent jiks. Du har trots allt bara hört herr hills version =)

2009-03-15 @ 00:27:41
URL: http://driola.blogg.se/
Postat av: Koppen

Tjena Johan.Nu är jag inte riktigt med på vad du menar.Tycker inte att man kan blanda in nån annan i Holtz låga uttalanden om JIK.Vad som hände när Holtz var i JIK finns det säkert 100 olika versioner av. Aldrig bara ens fel när två träter.Kör hårt med bloggen. Samt i kvalet. Ni har skapat Er ett fint varumärke i och med den nya hallen. Bara att hoppas att ni klarar Er kvar.

2009-03-15 @ 16:05:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback